rfve
Aktif Üye
- 26 Şub 2018
- 330
bilgisayarda metin belgesinde kanal listesi düzenleme ve sonra bu düzenlenen listeyi tekrar tv ye yükleme işlemi yapabilir mi?
Kanal düzenleme programı ile bilgisayarda düzenleyerek tv ye atabilirsin.
bilgisayarda metin belgesinde kanal listesi düzenleme ve sonra bu düzenlenen listeyi tekrar tv ye yükleme işlemi yapabilir mi?
pvr özelliğini açmak için sw yi modladım usbye attım usb operations a gelip okeyledim fakat olmadı acaba klasör içerisine mi atmam gerekiyor modlanan sw yi.
Ustam kolay gelsin ben televizyonu yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba
Şöyle anlatabilirim daha doğrusu benim yükseltmek sebebim int çok ağır giriyorum ethernet çakı takılı direk youtube girerken tarayicinizi yükseltin diyor hiç bir şekilde video ya giremiyorum yani yukseltmek sebebim budur yada eger yukseltmek sikinti verirse yukseltmeyelim...Ustam kolay gelsin ben televizyonu yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba
Sakın ,en iyisi harici box almandır,hem en eski ,hemde en riskli kart sendeki ,elindeki tvden de olmayasınŞöyle anlatabilirim daha doğrusu benim yükseltmek sebebim int çok ağır giriyorum ethernet çakı takılı direk youtube girerken tarayicinizi yükseltin diyor hiç bir şekilde video ya giremiyorum yani yukseltmek sebebim budur yada eger yukseltmek sikinti verirse yukseltmeyelim...
Ok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin Haricî box önereceğiz varmı acabaSakın ,en iyisi harici box almandır,hem en eski ,hemde en riskli kart sendeki ,elindeki tvden de olmayasın
Prime videolu toolbox da smart menü items basligi altinda su anda sadece prime videoyu görebilir varsa aktif edebilirsiniztoolbox un oldugu konuyu buradan inceleyip indirebilirsiniz.Bein connect ile ilgili su anda paylasilmis bir adres yok,konuyu bu konudan takip edebilirsinizPrime video uygulamalarını getirmek istiyorum
profil editorlerin yeni versiyonları varmıdır
Unknown olan satırlala ilgili güncellemeler sürekli yenileniyor mu
birde sw profilde enable3d çıkan tv lerde 3d aktif edilebiliyor mu
Yeni versiyonları çıkmıyor malesef. Biz kendi çabalarımızla bi'kaç seçenek ekleyip güncellemeye çalışıyoruz. Onun dışında seçeneği aktif edip hangi özelliğin açıldığını veya ne olduğunu kendinizin görmesi lazım. Unknown yazan kısımlarla oynayacaksanız, mutlaka elinizde full yazılım olsun.
3D seçeneğini açarsanız TV'ye 3D seçeneği gelecektir. Ama panel 3D desteklemediği için elbette çalışmayacaktır.
Şu an için en güncel Vestel Toolbox sürümü bu:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet profile isminde bir klasörde olmalı
bknz. 1. Mesaj