Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
pvr özelliğini açmak için sw yi modladım usbye attım usb operations a gelip okeyledim fakat olmadı acaba klasör içerisine mi atmam gerekiyor modlanan sw yi.

A Çevrimdışı

Adilkabakli

Yeni Üye
13 Mar 2020
2
35
Ustam kolay gelsin ben televizyonu yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba

20200313_181612.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ustam kolay gelsin ben televizyonu yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba

20200313_181612.jpg

20200313_181612.jpg
Şöyle anlatabilirim daha doğrusu benim yükseltmek sebebim int çok ağır giriyorum ethernet çakı takılı direk youtube girerken tarayicinizi yükseltin diyor hiç bir şekilde video ya giremiyorum yani yukseltmek sebebim budur yada eger yukseltmek sikinti verirse yukseltmeyelim...

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şöyle anlatabilirim daha doğrusu benim yükseltmek sebebim int çok ağır giriyorum ethernet çakı takılı direk youtube girerken tarayicinizi yükseltin diyor hiç bir şekilde video ya giremiyorum yani yukseltmek sebebim budur yada eger yukseltmek sikinti verirse yukseltmeyelim...
Sakın ,en iyisi harici box almandır,hem en eski ,hemde en riskli kart sendeki ,elindeki tvden de olmayasın :ok

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
Arkadaşlar 'toshiba 40L2863DAT' tv menüsünden, tv kapalıyken, standby ışığını kapalı yapabiliyoruz. Fakat tv açıkken yeşil olan o halka şeklindeki ışık karanlıkta film izlerken sinir bozabiliyor. Göz oraya kayıp duruyor. Bu ışığı, modlama ile tv açıkken kapalı yapabilir miyiz? Ayrıca son güncellenen yazılımdan sonra da tv her kapanıp açıldıktan sonra youtube uygulamasında açık olan oturum kapanıyor. Yani her tv açtığımda youtube'a tekrardan hesabımla giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı ? teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji

IMG_20200315_032657.jpg
IMG_20200315_032713.jpg

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

onder11

Yeni Üye
6 Ocak 2020
6
Merhaba, (TV MB130 V3 3.62.50) Modlama ile Bein connect, Prime video uygulamalarını getirmek istiyorum ama toolbox uygulamasını yüklemeye çalıştım sanırım 1 link var ona da ulaşamıyorum nasıl modlama yapabilirim bu uygulamaları eklemek için ? Yardımcı olur musunuz lütfen :) Teşekkürler.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
profil editorlerin yeni versiyonları varmıdır

Unknown olan satırlala ilgili güncellemeler sürekli yenileniyor mu

birde sw profilde enable3d çıkan tv lerde 3d aktif edilebiliyor mu

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
profil editorlerin yeni versiyonları varmıdır

Unknown olan satırlala ilgili güncellemeler sürekli yenileniyor mu

birde sw profilde enable3d çıkan tv lerde 3d aktif edilebiliyor mu

Yeni versiyonları çıkmıyor malesef. Biz kendi çabalarımızla bi'kaç seçenek ekleyip güncellemeye çalışıyoruz. Onun dışında seçeneği aktif edip hangi özelliğin açıldığını veya ne olduğunu kendinizin görmesi lazım. Unknown yazan kısımlarla oynayacaksanız, mutlaka elinizde full yazılım olsun.

3D seçeneğini açarsanız TV'ye 3D seçeneği gelecektir. Ama panel 3D desteklemediği için elbette çalışmayacaktır.

Şu an için en güncel Vestel Toolbox sürümü bu:

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Yeni versiyonları çıkmıyor malesef. Biz kendi çabalarımızla bi'kaç seçenek ekleyip güncellemeye çalışıyoruz. Onun dışında seçeneği aktif edip hangi özelliğin açıldığını veya ne olduğunu kendinizin görmesi lazım. Unknown yazan kısımlarla oynayacaksanız, mutlaka elinizde full yazılım olsun.

3D seçeneğini açarsanız TV'ye 3D seçeneği gelecektir. Ama panel 3D desteklemediği için elbette çalışmayacaktır.

Şu an için en güncel Vestel Toolbox sürümü bu:

Cevaplar için teşekkür ederim

Mevcuttaki tv için hala Full yazılım çıkmadı sanırım

S Çevrimdışı

Selendalp

Yeni Üye
26 Mar 2020
1
43
Merhaba,48R6080U smart tv var,yazılımını yükselttim yönergeleriniz doğrultusunda (mb120) ama Macbook kullandığım için anlattığınız yöntemlerle modlama yapamıyorum.Netflix-Tv+ vb. için tv'yi modlamak istiyorum.Rica etsem yardımcı olurmusunuz?Teşekkürler

Geri
Üst Alt