Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
İnan hatırlamıyorum
Netcaliberin paylasdigi toolbox da prime video görünüyor ,sizin siteden indirdigimde görünmedigi icin aktifte edilemiyor.Ayrica bir uygulama var daha isimi belli olmayan,eger toolboxda pasif hala getirip hangi uygulama oldugunu bulabilirsem toolbox a eklenebilir mi?
2.resim eski toolbox; resimde prime video unknown olarak görülüyor ,1. resimde isim olarak cikiyor.diger uygulama ekli olmadigi icin unknown olarak görünüyor iki resimde..

20200229_2155581.jpg
20200229_2157021.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Netcaliberin paylasdigi toolbox da prime video görünüyor ,sizin siteden indirdigimde görünmedigi icin aktifte edilemiyor.Ayrica bir uygulama var daha isimi belli olmayan,eger toolboxda pasif hala getirip hangi uygulama oldugunu bulabilirsem toolbox a eklenebilir mi?
2.resim eski toolbox; resimde prime video unknown olarak görülüyor ,1. resimde isim olarak cikiyor.diger uygulama ekli olmadigi icin unknown olarak görünüyor iki resimde..

20200229_2155581.jpg
20200229_2157021.jpg
Haydaaa ,halbuki onuda ben yapmıştım iyimi ,derhal sitemdeki uygulamayı değiştireyim :haha1
Teşekkürler sevgili hosbulduk :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
ikisinide true yaptım

Asagida paylasilan dosyadaki profille sizin modladiginiz kendi tv nizden aldiginiz profilinizi karsilastirin bir yerde bir farklilik olmasi lazim.Paylasilan profili yüklemeye kalkarsaniz tv niz cökebilir uyarayim.

55UD9360_için, PrimeVideo_Eklentili profile dosyaları...

NOT: Birkaç mesaj yukarıda V5 sürüm MB130s için verilen dosyada düzenleme yapılmıştır.

Prime08ad5a92e64559b2.jpg

4K Görüntü

Prime-HD.jpg

O Çevrimdışı

orka75

Yeni Üye
20 Haz 2018
41
43
Asagida paylasilan dosyadaki profille sizin modladiginiz kendi tv nizden aldiginiz profilinizi karsilastirin bir yerde bir farklilik olmasi lazim.Paylasilan profili yüklemeye kalkarsaniz tv niz cökebilir uyarayim.
karşılaştırdım birebir aynı
benim tv v4 versiyondu v5 e yükselttim bord sürümünden kaynaklanıyor olabilir mi

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
@ teraspy teraspy, ustam iyi akşamlar. Bir ara, vestel tv de oscam çalıştırmaya çalışmıştık. Siz, kendi tvnizde çalıştırmıştınız ama, benim tv yazılımına müdahaleye izin vermiyordu. Bu konuda bir gelişme var mıdır? Uzaktan bağlanarak benim tv ye müdahale etseniz nasıl olur?

Tvim MB100 anakartlı, Arm7 işlemciliydi. Tvnin orjinal yazılımı elimde, 1 kez yükleme deneyimim de var.

Sizin müsait oldunuz bir zaman varsa, tekrar denesek mi? Deneyelim derseniz, Saat 14:30 - 18:00 arası veya saat 23:30 - 05:00 arası bana çok uygundur.

Olmazsa da sorun değil, diyecem ama yalan. Kathrein 912 nin tunerı çok hassas + 4 K özelliği yok. Oysa tv tam aradığım gibi..

İyi akşamlar, cümleten.

Geri
Üst Alt