Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Netflix tamam şimdi youtube çalışmıyor netflixden önce çalışıyordu ne yapabilirim buna
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tvye internet gelmiyormuş aslında ilk yükleme yaptım direk izlemeye başladım acaba tvyi sıfırlayıp yeniden kurulummu yapmam lazım internet kablosu takılı aktif hiç ellemedim ve resimdeki gibi bağlı gösteriyor

15813419853378053114717962033085.jpg

İkl kurulum ile sorun giderilemiyorsa son iki ay içerisinde yazılım güncellemesi yaptıysanız bir önceki yazılımı geri yükleyin.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Cvp: [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama

Hayır gelmiyor maalesef. bir çok arkadaşımız denedi sonuç olumsuz.
MB70 gibi daha önceki kartların yazılımlarında iptv gibi uygulama varmış sanırım. oradan kalmış bir profile kısmı.
şimdilik etkisiz .

iptv için ilk Mesajın En altına ekleme yapayım.
SSIPTV Player veya OTT Player ile seyredebilirsiniz. (Bazı TV lerde çok stabil değil ama iş görebilir)

--

Uzun Süredir Vestel Ve Türevleri Tv lerde iptv izleme yöntemleri araştırıyorduk.
Yeni smart uygulaması SSiptv ile iptv seyredebilme olanağı var artık. Alternatif OTT Player ı da deneyebilirsiniz.

SSiptv anlatım

Başka bir iptv izleme yöntemi Ottplayer

Ott playerı şimdi gördüm eski nesil tvlerde olurmu ?

A Çevrimdışı

Ayhantok

Yeni Üye
3 Şub 2020
14
35
İkl kurulum ile sorun giderilemiyorsa son iki ay içerisinde yazılım güncellemesi yaptıysanız bir önceki yazılımı geri yükleyin.
[/QUOTE
Olmuyor donup kalıyor youtube ve netflix eskisine nasıl dönebilirim veya başka bir çözüm varmı

20200209_132828.jpg

Merhabalar elinize sağlık artık netflixim var diğer arkadaşlarında ilgisine teşekkür ederim. By_Trol By_Trol M mesutank D NetCaliber
Adem Helvacı Adem Helvacı

Merhabalar iyi günler ben usble yükledim netflix geldi fakat diğer gün ikiside gitti başlamıyor ilk kurulum yaptım netflix oldu youtube olmadı sonra netflixi açıyım dedim oda birşeyi izlemeye kalkınca yüzde 24 te kalıyor ikisinide kullanamıyorum şimdi yeni bir güncelleme dosyasıyla bir işlem yapsam çözülürmü yoksa netflixten vazgeçip eskiyemi döneyim bu işlemleri nasıl yaparım yardımcı olırsanız sevinirim teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Olmuyor donup kalıyor youtube ve netflix eskisine nasıl dönebilirim veya başka bir çözüm varmı

Adem Helvacı Adem Helvacı

Merhabalar iyi günler ben usble yükledim netflix geldi fakat diğer gün ikiside gitti başlamıyor ilk kurulum yaptım netflix oldu youtube olmadı sonra netflixi açıyım dedim oda birşeyi izlemeye kalkınca yüzde 24 te kalıyor ikisinide kullanamıyorum şimdi yeni bir güncelleme dosyasıyla bir işlem yapsam çözülürmü yoksa netflixten vazgeçip eskiyemi döneyim bu işlemleri nasıl yaparım yardımcı olırsanız sevinirim teşekkürler
Orjinal profillerini tvye geri yüklemelisin ,ozaman tv modlamasız duruma geri gelir :ok
Bu arada sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı modlama konusundan pek anlamaz ,maalesef :)

A Çevrimdışı

Ayhantok

Yeni Üye
3 Şub 2020
14
35
merhaba
dediğiniz gibi yazılım yükseltmesi yaptım korkarakta olsa :) ama şuan youtube ve netfilix sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim ilginiz emeğinize sağlık

Orjinal profillerini tvye geri yüklemelisin ,ozaman tv modlamasız duruma geri gelir :ok
Bu arada sevgili Adem Helvacı Adem Helvacı modlama konusundan pek anlamaz ,maalesef :)
sorun çözüldü F fikoloji tarafından teşekkür ederim alakanız için :)

T Çevrimdışı

Tafo44

Yeni Üye
12 Şub 2020
11
32
Merhaba Arkadaşlar,
TV Model = SEG 43SC7600 MB97 (Fotoğraf Mevcut)
Baya bir inceledim konuyu, çok ufak kafam karıştı. Bir sürü düzenleme programı var manuel var sadece birini uygulasam yeterli oluyor sanırım.
  1. Benim için en kolayı bu geldi ((★★★ SwProfile.BIN_Patcher ile Profile Düzenleme ★★★ )). Bunu kullanarak fotoğraflarda ki yerlerin ikisini aktif hale getirmem mi gerekiyor veya hangisini aktif hale getirip kayıt etmem gerekiyor.
  2. Bu kayıt işlemi bittikten sonra daha önce kullanmış olduğum FAT32 Diskin içindekini silmeden kullansam sıkıntı olur mu?
  3. "Profile" klosörüne "mb95_Hwprofile.bin" bu dosyayı atmıyoruz değil mi?
  4. Bunun haricinde yapmam gereken bir şey var mı?
  5. Bu model TV için işaretlemem gereken tavsiye edeceğiniz başka özellik var mı?
Teşekkürler

8a26a107-8645-4f0d-87c9-db3cacf869e1.jpg

222c754738e011d87d6.jpg
3333364fa45c8872455d.jpg

Geri
Üst Alt