Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selam mb211s hilevel icin pvr acma yardimci olurmusinuz tesekkurler
duruma bir çözüm öneriniz var mıdır üstadlar....
toshiba 5863dat kulaklık ses çıkışı sorunum bulunmakta, açıklamak gerekirse logitech z506 ses sistemi bağlamak istiyorum kulaklık tan takıyorum ama onun sesinin kontrol etmkten hariç televizyonun sesi kesilmiyor. yazarak anlatmaya çalıştım. Konu uzmanı arkadaşlar 0 542 411 42 88 den anlatabilirim yardımcı olun lütfen
Aşağıdaki linkte tamamen yeniledim "nasıl yapılır" anlatımımı :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
toshiba 5863dat kulaklık ses çıkışı sorunum bulunmakta, açıklamak gerekirse logitech z506 ses sistemi bağlamak istiyorum kulaklık tan takıyorum ama onun sesinin kontrol etmkten hariç televizyonun sesi kesilmiyor. yazarak anlatmaya çalıştım. Konu uzmanı arkadaşlar 0 542 411 42 88 den anlatabilirim yardımcı olun lütfen

IMG_20200206_22391821c9fcccd95e7024.jpg

Verdiğim linkteki uygulamaları yapmalısınız. Yapamam diyorsanız en azından profili alıp google drive yükleyip link verin düzenleyelim tv ye geri yükleyin.

jackal81 Çevrimdışı

jackal81

Yeni Üye
7 Şub 2020
1
30
Merhaba. HI-LEVEL 49HL660 model tvye sahibim. Bilmek istediğim bir şey var. Cihaz MB211 kartını kullanıyor, hwprofile'yi Toolbox ile açtığımda ilk sırada AmbilightSensor FALSE olarak bulunuyor. Bu özelliği yazılıma iş olsun diye mi koymuşlar, yoksa cihazda bu donanım mevcut mudur?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba. HI-LEVEL 49HL660 model tvye sahibim. Bilmek istediğim bir şey var. Cihaz MB211 kartını kullanıyor, hwprofile'yi Toolbox ile açtığımda ilk sırada AmbilightSensor FALSE olarak bulunuyor. Bu özelliği yazılıma iş olsun diye mi koymuşlar, yoksa cihazda bu donanım mevcut mudur?
Sanırım tvlerde bunu destekleyen bir çıkış yok,varsa da kartın üzerindedir ki sanmıyorum,kısaca açmayın bir işe yaramaz ,hatta yaramadığı gibi bazen tvyi "kısır döngü" ye sokabilir ,bu arada MB97 en çok "bellek" seçen kartlardan birisidir ,yazılımı atarken dikkatli olmalı :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
merhabalar kolay gelsin dosyalarım bunlar eğer mümkünse yardımcı olabilirmisiniz D NetCaliber M mesutank şimdiden elinize sağlık

Profillere ne yapılacağını yazarsanız kontrol ederim.

A Çevrimdışı

Ayhantok

Yeni Üye
3 Şub 2020
14
35
Netflix uygulaması yok bende onun için yazmıştım telefondan ekranı yansıtınca uygulama açılıyor fakat normal de netflix yok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profillere ne yapılacağını yazarsanız kontrol ederim.
Netflix uygulaması yok bende onun için yazmıştım telefondan ekranı yansıtınca uygulama açılıyor fakat normal de netflix yok teşekkür ederim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797

Dener misin?
?

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
teraspy teraspy Regal servis menüsünde ki Diagnostic de şu satırlar neyi ifade ediyor bilgi verirseniz sevinirim.
meselamesela etkin olanlar kapatılabiliyor ya da kapalı olanlar açılabiliyor ne değişir bunları değiştirdim de.

OLED OFF RF OK
http Test server Disable
ıperf server start OK
Flash write debug Açık
Uart Rx Etkin
USB Logging Off
Freeview play Disable
Smart Home activity state Disable
Aps shorting Disable
Dynamic Menü Disable
Auto zoom mode Disable ( acaba bu televizyonu izlerken bir tuşa basıp ekrandaki bi kareyi yakınlaştırıyor mu)

Geri
Üst Alt