Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
kontrol adımı:
usb içerisine profile isimli bir klasör oluşturuyorum. ( başka bir dosya yada klasör yok )
bu klasör içerisine swprofile dosyasını editlemem söyleniyordu mesajlarda orada editlediğim swprofile dosyasını kopyalıyorum. ( sadece swprofile dosyası )
usb yi tv ye bağlayıp profilleri alırken yaptığım işlemi yapıyorum
sonra kapatıp açınca olması gerekiyor.. kumandadan kapatıp açma olmaz ise elektrik kesme adımını uyguluyorum....
doğru anlamışmıyım?

Doğru

M Çevrimdışı

mash1453

Yeni Üye
28 Ocak 2020
32
50
üstadım işlem oldu. Ancak işe yaramaz bir şekilde oldu. Bu konuda söyleyeceğiniz bir şey var mıdır?
kulaklığın sesini açıyor ancak lineer bir şekilde çalışmıyor.. 0 olunca ses kesiliyor ve 1 olunca ses geliyor... yani volume rakamları gibi lineer artıp azalmıyor....

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
üstadım işlem oldu. Ancak işe yaramaz bir şekilde oldu. Bu konuda söyleyeceğiniz bir şey var mıdır?
kulaklığın sesini açıyor ancak lineer bir şekilde çalışmıyor.. 0 olunca ses kesiliyor ve 1 olunca ses geliyor... yani volume rakamları gibi lineer artıp azalmıyor....
Orjinal profil duruyor mu? Drive yükleyin link verin kontrol edeyim.

M Çevrimdışı

mash1453

Yeni Üye
28 Ocak 2020
32
50
üstadım teşekkür ederim.. forumu kurcalayınca ses çıkışını hdmi-arc a almak gerekiyormuş onu yapınca düzeldi.... Gerçekten çok mutlu oldum.... Yardımınız için teşekkür ederim.....

M Çevrimdışı

mash1453

Yeni Üye
28 Ocak 2020
32
50
üstadlar bir sorum olacak; kulaklık çıkışını master volume tuşuna bağlama mod unu yaptığımdan beri dlna üzerinden tv, ağdaki filmleri görmüyor!!!! ağ ile ilgili bir sorun olsa internete bağlanmaz... youtube netflix v.s sorunsuz ... ancak girişler menüsünde nas ı göremiyorum.... diğer pc ler nas ı görüyor.... bir alakası varmıdır? var ise çözümü nedir? teşekkürler.....

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
üstadlar bir sorum olacak; kulaklık çıkışını master volume tuşuna bağlama mod unu yaptığımdan beri dlna üzerinden tv, ağdaki filmleri görmüyor!!!! ağ ile ilgili bir sorun olsa internete bağlanmaz... youtube netflix v.s sorunsuz ... ancak girişler menüsünde nas ı göremiyorum.... diğer pc ler nas ı görüyor.... bir alakası varmıdır? var ise çözümü nedir? teşekkürler.....
Başka bir yeri de açmadıysan(modlama ile) eğer ,ses olayı ile alakası yok :ok

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
ağ farklı bir şey internet farklı. Nas markası nedir ? Kullandığınız dlna server hangisi ? Modlama ile dlna yı kapatmadı iseniz sorun mastervolume modlamasında değil

M Çevrimdışı

mash1453

Yeni Üye
28 Ocak 2020
32
50
üstadlar mod lamayı yapmadan önce orjinal dosyaları yedeklemiştim... orjinal dosyaları geri yükleyince düzeldi herşey.....

kontrol etmeye vakit ayırıp, zahmet ederseniz orjinal ve benim modladığım dosylar için link aşağıdadır;

teşekkürler....

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
üstadlar mod lamayı yapmadan önce orjinal dosyaları yedeklemiştim... orjinal dosyaları geri yükleyince düzeldi herşey.....

kontrol etmeye vakit ayırıp, zahmet ederseniz orjinal ve benim modladığım dosylar için link aşağıdadır;

teşekkürler....

Zipten çıkartıp profile yazan klasörü olduğu gibi yükleme yaptıktan sonra sonucu yazar mısınız?
Link
?

M Çevrimdışı

mash1453

Yeni Üye
28 Ocak 2020
32
50
Zipten çıkartıp profile yazan klasörü olduğu gibi yükleme yaptıktan sonra sonucu yazar mısınız?
Link
?
[Gizli İçerik]

Selamlar üstadım....

*** ÖNCELİKLE İLGİ VE EMEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNMAK İSTERİM ***

SONUÇ;
bu sabah ilk defa denedim ve her şey yolundaydı...
Ancak akşam tekrar denediğimde yeniden aynı sorunla karşılaştım..
İnternet var ( youtube , netflix v.s ) ancak ne nas serverı görünüyor ne de dlna üzerinden pc deki filmleri görüyor... Yani giriş listesinde "paylaşılan içerik" başlığı çıkmıyor.....
An itibari ile kulaklık çıkışını uk den kontrol edebiliyorum ancak dlna üzerinden ne pc deki ( ( windows media player ın yeterli gelmesi lazım ama nero home server ı da kurdum yine olmadı ) ne nas serverdaki filmlere ulaşamıyorum.....
İlginç bir durum olarak şunu da not düşebilirim ki; google chrome üzerinden youtube izlerken yayınla dediğimde tv yi görüyor ve görüntüyü tv ye yayınlayabiliyorum...
Bu durum bana sorunun kesinlikle tv üzerindeki dlna dan kaynaklandığını düşünüyorum.. Elbette sizler daha doğrusunu biliyorsunuzdur....

NOT: Diğer LG tv im tüm içeriğe ulaşıyor....

S Çevrimdışı

sequantile

Yeni Üye
6 Şub 2020
2
41
toshiba 5863dat kulaklık ses çıkışı sorunum bulunmakta, açıklamak gerekirse logitech z506 ses sistemi bağlamak istiyorum kulaklık tan takıyorum ama onun sesinin kontrol etmkten hariç televizyonun sesi kesilmiyor. yazarak anlatmaya çalıştım. Konu uzmanı arkadaşlar 0 542 411 42 88 den anlatabilirim yardımcı olun lütfen

IMG_20200206_22391821c9fcccd95e7024.jpg

Geri
Üst Alt