Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

Allah hepinizden razı olsun. Bir aydır tvyi satmaya çalışıyorum DTS ses çıkmıyor diye. Harikasınız ya valla söyleyecek söz bulamıyorum. Yok pahasına tv yi satmaya çalışıyordum ya. Çoook teşekkür ederim hepinize yayında yapımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Bu forumdaki ustalar ve emmi Allah hepinizden razı olsun cennetlik adamlarsınız.

Merhabalar,
Vestel mb100 karta sahip tv'de puhu tv'yi etkinleştirmek istiyorum. swprofile.bin dosyasını Vestel Toolbox yazılımı ile açtığımda puhu tv kısmı görünmüyor (resim aşağıda). Puhu tv'yi nasıl açabileceğim hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Teşekkürler.

vestel_toolboxc1855ef37a9f5af9.jpg

puhu tv kısmı görünmüyor
mb110 var bende puhu tv aktif fakat ne vestel toolbox´da ne de sw patcher programinda puhu tv yi aktif edecek bir secenek yok.toolbox daki smart menü modlama listesi aynen sizin paylasdiginiz resimdeki gibi ,herhangi bir yerde puhu tv görünmüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

toolbox da oad secenegi altinda webdonwloadsdetails daki bilgilerde oynama yapilirsa belki aktif olabilir,mb130 daki toolbox listesinde de puhu secenegi göremedim cünki.Bir ihtimal oad degerlerini degistirerek aktif hale getirebilir denemek lazim.

Son düzenleme:
Merhaba
regal 49r7540 mb130 cihazımda pixelance ve pvr yi aktif etmek istedim fakat picelance bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merhaba
regal 49r7540 mb130 cihazımda pixelance ve pvr yi aktif etmek istedim fakat picelance bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet ,aşağıdaki linkte anlatılmıştı :ok

55ud9360 v5 son sürüm yüklü modlayarak prime video yu aktif edemiyorum

Geri
Üst Alt