Merhaba dün regal 55r7540u 4k smart led TV aldım görüntüsü hızı çok iyi yalnız servis moduna girince çoğu özelliğinin kapalı olduğunu farkettim bunları nasıl aktif edebilirim arkadaşlar?
![]()
1 ci sayfadaki tüm talimatları yapmama ragmen bütün denemelerimde her seferinde power_up diye txt dosya oluşturuyor flash belleğin içine nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.1.sayfadaki yöntemleri uygularsanız istediğiniz ve açılabilecek pek çok özelliği açabilirsiniz.
1.sayfada adım adım örnekler mevcut
Siz profil dosyasını almaya çalışıp ta onu alamıyorsanız ; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/#post-918371 ci sayfadaki tüm talimatları yapmama ragmen bütün denemelerimde her seferinde power_up diye txt dosya oluşturuyor flash belleğin içine nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
mb100 anakartlı televizyonumda netflix i bir türlü çıkartamadım.
profil dosyamı modlayın netflix işaretlememe rağmen çıkmıyor.
Nasıl netflixi çıkartabilirim ?
Görsel paylasirmisinizarkadaşlar arkadaşımın vesetel tv aldı 3 ay oldu tv ince panel ve panelin ustundeki ince cite kendi kendine tam ortadan kırlmış ama tivde herangi bisıkıntı yok Vestel servis geldi baktı tutanak tut ve berkeze gunderdi merkezden gelen yanıt cerce ve karantiye girmiyor ve tivide hişbişey oladıg taktirdi 2200 tel istediler tandıgım cok iyi ostalar bağtırdım dıdikleri şu ince cite buyle kulan hizırarı yuk bilgis olan varsa baylaşırsa cok iyi olur en azında ne yapcagına karar verir
İçinde "netflix" geçen hepsini seç SW profilin içinde,menüde görünsün bakalım önce,ama tvde yazılım desteği yoksa olmaz zaten,yani senin profilden açman bir şey ifade etmeyebilir sevgili refreshingmb100 anakartlı televizyonumda netflix i bir türlü çıkartamadım.
profil dosyamı modlayın netflix işaretlememe rağmen çıkmıyor.
Nasıl netflixi çıkartabilirim ?
İçinde "netflix" geçen hepsini seç SW profilin içinde,menüde görünsün bakalım önce,ama tvde yazılım desteği yoksa olmaz zaten,yani senin profilden açman bir şey ifade etmeyebilir sevgili refreshing![]()
İçinde "netflix" geçen hepsini seç SW profilin içinde,menüde görünsün bakalım önce,ama tvde yazılım desteği yoksa olmaz zaten,yani senin profilden açman bir şey ifade etmeyebilir sevgili refreshing![]()
Dediğimi yaptınmı acaba ,birde sanki konulaın içinde nasıl izlenebileceği yazılıştı sanırım ,ara kısmından arat bakalım, "mb100 netflix" diye çıkacakmı birşeylerüstad anakart mb100, yazılım 34.25 versiyonu.
Telefondan yansıtarak izleyebiliyorum netflix'i.
mb100 ana kartı olanlarda netflixin açıldığı yazıyor, başka bir farklılık mı var acaba ?
Dediğimi yaptınmı acaba ,birde sanki konulaın içinde nasıl izlenebileceği yazılıştı sanırım ,ara kısmından arat bakalım, "mb100 netflix" diye çıkacakmı birşeyler![]()
Hımm,o zaman benim yapabileceğim ve yol göstereceğim bir şey kalmıyor maalesefiki yerde netflix geçiyor, toolbox ile değiştirdim. MenuItemSupport ve SmartMenu deki Netflixleri TRUE yaptım, yine çıkmadı TV de.