Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

I Çevrimdışı

ibobey

Yeni Üye
3 Ara 2017
41
teraspy [U]teraspy[/U] dostum sana cok zagmet verdim kusura bakma bende 2 aded mb95 var fakat onlarında pvr aktif etmedim sençe ben yüklemede hatamı yapıyom nerde yanlışımvar bu kunda yardım edermisin inin senin hazırladığın profilri indirdim tvden onlarla alıyoım edidlediğmde tvye yükleyince tekrar kendi hafızında kin ger yukluyor yuklede hatamı yapıyom yoksa usbeyi in içinde dosyalar hepsin yuklemiyormuyuz ilginle cok teşturler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy [U]teraspy[/U] dostum sana cok zagmet verdim kusura bakma bende 2 aded mb95 var fakat onlarında pvr aktif etmedim sençe ben yüklemede hatamı yapıyom nerde yanlışımvar bu kunda yardım edermisin inin senin hazırladığın profilri indirdim tvden onlarla alıyoım edidlediğmde tvye yükleyince tekrar kendi hafızında kin ger yukluyor yuklede hatamı yapıyom yoksa usbeyi in içinde dosyalar hepsin yuklemiyormuyuz ilginle cok teşturler
O bir kere kesin bence ,mutlaka bir yerde hata yapıyorsundur,ayrıca MB95lerle fazla da oynama çabuk çöker bu kartlı tvler.
Aşağıda benim usb bellek içinde senin profil dosyanın görünüşü.Fotoya iyice bakınca orada gördüğün /media/alo/test/ " olan yerdeki "test" benim usb belleğim, "Profile" yazan da sana yolladığım klsör ve içindeki de "mb130_swprofile.bin" dosyasıdır,linux olduğundan bende böyle görünüyor ,sendeki usb sanırım sende harf olarak görünür.
forum5.png

İndirdiğin profile.zip dosyasını aç,içinden Profile isimli klasör çıkacak,o klasörü olduğu gibi ,FAT32 formatlı usb belleğine kopyala,belleğini tvye tak,menüye bas hemen 4 -7 -2 -5 tuşla,gelen pencereden "USB Operations" üzerine gelip kumandadan OK tuşuna bas.Ardından tvyi kapatıp-aç,belleği çıkartmana gerek yok hemen,şimdi yine menü tuşuna basıp "Medya tarayıcı" ,nı tuşla bakalım ,orada "Kayıtlar" diye bir seçenek çıkacakmı,çıkıyorsa olmuştur,çıkmıyorsa tvye reset at,ilk kurulum yap yani,bazen o zaman geliyor kayıtlar kısmı ,yinede çıkmıyorsa artık benim yapacak bir şeyim kalmıyor maalesef.

B Çevrimdışı

bluesat

Yeni Üye
13 Tem 2019
14
44
İyi akşamlar Flaş bozuldu. Bir mb120 kartındaki sorunu nasıl çözebilirim? Çaresizim ve yardım edecek birini bulmayı umuyorum.

B Çevrimdışı

bluesat

Yeni Üye
13 Tem 2019
14
44
[QUOTE = "rfve, postagem: 98803, membro: 1311"]
Se tiver certeza de que o flash está quebrado, o serviço precisa ser alterado
[/CITAR] rfve rfve,

Bunu nasıl yapabilirim?

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
[QUOTE = "rfve, postagem: 98803, membro: 1311"]
Se tiver certeza de que o flash está quebrado, o serviço precisa ser alterado
[/CITAR] rfve rfve,

Bunu nasıl yapabilirim?

Vestel servisini arayıp tv nin sorununu söyleyin onlar gerekli işlemleri yaparlar.
TV ye full yazılım atmayı denediğinizi ve olmadığınızı varsayarak yazıyorum

I Çevrimdışı

ibobey

Yeni Üye
3 Ara 2017
41
teraspy [U]teraspy[/U] dostum şimdye kadar ilgin için cok saol eline bilgine sağlık sence isenyurta oturan ve bilgisi olon arğadaş varmı bu bvr olayını çözecek senin gibi durus işini bilin bir argadaşımız var yardıcı olrsa bvr actıgıda inin el emeğini neşe veririm

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy [U]teraspy[/U] dostum şimdye kadar ilgin için cok saol eline bilgine sağlık sence isenyurta oturan ve bilgisi olon arğadaş varmı bu bvr olayını çözecek senin gibi durus işini bilin bir argadaşımız var yardıcı olrsa bvr actıgıda inin el emeğini neşe veririm
İnan bilgim yok,ben zaten İzmirdeyim ,buralarda oturmuş olsan inan gelir yapardım ne olcakki,bunun el emeği de olmaz,usbya kopyalayıp tvye atılacak,aslında iş çok basit ama sen yapamadın bir türlü,telefonla yapıyorsan telefonla olmaz zaten,bilgisayar lazım,bak bu kez foto atıyorum,umarım yaparsın :)

profileee1.png

A Çevrimdışı

adanalı001

Yeni Üye
2 Tem 2019
15
39
Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam. Bu swprofili modlayan arkadaşlar modlu bir şekilde sunamazlar mı acaba? Yapamayan birçok arkadaşımız var benim gibi.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam. Bu swprofili modlayan arkadaşlar modlu bir şekilde sunamazlar mı acaba? Yapamayan birçok arkadaşımız var benim gibi.
Aynı marka olsa da farklı modellerin farklı donanımları bulunur (örneğin vestel mb9x ana kartlı televizyonların bazısında 2mb bazı modellerinde 4 mb flaş kullanılmıştır) televizyonda olmayan bir özellik modlanarak açıldığında flaş çökebilir televizyon hiç açılmayabilir Bu sebeple her profil dosyası her televizyona uyar ve çalışır diye bir kural yoktur. F fikoloji teraspy teraspy

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ibobey

Yeni Üye
3 Ara 2017
41
@ teraspy teraspy dostum eline koluna yurgine sağlık buca ograştan sunra senin sayende bvr aktif etim inin sana nekadar teşkur etsem yaz sengibi yurgi kalbi temiz dos bulmak zar bunca zagmeten sonra sana sadce teşkur ediyom elimden gelin bu sen izmirde ben istanbulda kusura bagma emeğin cok geşti hakını helal et cok teşkurler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Aynı marka olsa da farklı modellerin farklı donanımları bulunur (örneğin vestel mb9x ana kartlı televizyonların bazısında 2mb bazı modellerinde 4 mb flaş kullanılmıştır) televizyonda olmayan bir özellik modlanarak açıldığında flaş çökebilir televizyon hiç açılmayabilir Bu sebeple her profil dosyası her televizyona uyar ve çalışır diye bir kural yoktur. F fikoloji teraspy teraspy
Aynen doğru sevgili smili72 smili72 :) ,teşekkür ederim.
Bu arada sevgili adanalı001 ,bu konuda ben yeminliyim,hatta bu yüzden forumlara bile girmedim uzun süre,bu foruma da sadece telefon yazılımı için üye olmuştum ...
https://tavsiyeforumu.com/konu/gece-saat-3-18-uyuyamadim.2842/#post-58456

Hatta yine bu sebeple bu forumda özel mesajlarımı da kapattım,ama aslında yapılamayacak bir şey değil,olay çok basit inan,sadece tüm seçenekleri seçmeyeceksin,çünkü tv kısır döngüye girer,o zamanda elinde full dediğimiz yazılım olmalı ki tv geri gelsin,ayrıca elde olması yetmiyor,birde önceden kurup tvyi çalıştırmalı ki ,faydalı yazılım sınıfına girsin :) yani o tvye ait yazılım olmuş olur o zaman ;) ,yani elideki full yazılımı bir şekilde atıp denemek lazım anlamında yazdım bunu ki tvye bir şey olduğunda ve eldeki full yazılımı yüklediğinde tv pat diye geri gelsin :)
Bilmece gibi oldu ama sanırım anlaşılmıştır :)
Birde belirtmeden geçmeyeyim,eskiden vestel yazılımı tüm tvlere komple veriyordu,yani aynı yazılımı hemen hemen tüm modellere veriyordu demek istedim,böylece mb91 kartlı tvde açılan bir bölüm mb95 tvde de açılıyordu,ortaktı yani yazılım ,panel ve model haricinde tüm tvlere dolu dolu veriliyordu,sanırım biz bunu açık edip her yerde yayınlayınca kısıtlama getirdiler(ben böyle diyorum,benim fikrim nacizane) hatta bunu o zamanlar DH forumda belirttim"böyle yapmayın,insanlar bunun için alıyorlar tvlerinizi"anlamında :)
Yav,bir dokundun,bin ah işittin gördünmü sevgili adanalı001 :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
@ teraspy teraspy dostum eline koluna yurgine sağlık buca ograştan sunra senin sayende bvr aktif etim inin sana nekadar teşkur etsem yaz sengibi yurgi kalbi temiz dos bulmak zar bunca zagmeten sonra sana sadce teşkur ediyom elimden gelin bu sen izmirde ben istanbulda kusura bagma emeğin cok geşti hakını helal et cok teşkurler
Valla su gibi helal olsun ne demek,birşey yapmadım ki,ama inan kendi tvm olmuş gibi sevindim gerçekten :)
Güzel düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim,mutlu ve huzurlu bir şekilde kullanırsın inşallah :ok

I Çevrimdışı

ibobey

Yeni Üye
3 Ara 2017
41
teraspy [U]teraspy[/U] güzel duşenceleriden dolayı nekadar tşkur etsem inin az biş yapmadım diyorsun bir haftadan bir güzel duşcelerin ve bilginle yun verdir vaktine verdin keşke bizim militimiz döşcelere hep sengibi degrli olsa bir birne nekadar yardımcı olurlar inin o zaman bizim miletin elini belgine hic kimse bukemiz zaten forumda takip etiğim kadar hergezin yardımın koşuyon bu cumu günde allah sengib degrli insanlar zeval ve dert vermesin herşey için cok sol varol dotum sendin bi ricam dah olacak tv bvr kayıt buluminden ayarlardan 2 sahat yaptım am kayıt yapınca 30 dakik ili sınırlı bunun cuzum nedir

Geri
Üst Alt