Arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam. Bu swprofili modlayan arkadaşlar modlu bir şekilde sunamazlar mı acaba? Yapamayan birçok arkadaşımız var benim gibi.
Aynı marka olsa da farklı modellerin farklı donanımları bulunur (örneğin vestel mb9x ana kartlı televizyonların bazısında 2mb bazı modellerinde 4 mb flaş kullanılmıştır) televizyonda olmayan bir özellik modlanarak açıldığında flaş çökebilir televizyon hiç açılmayabilir Bu sebeple her profil dosyası her televizyona uyar ve çalışır diye bir kural yoktur.
F
fikoloji
teraspy
Aynen doğru sevgili
smili72 ,teşekkür ederim.
Bu arada sevgili adanalı001 ,bu konuda ben yeminliyim,hatta bu yüzden forumlara bile girmedim uzun süre,bu foruma da sadece telefon yazılımı için üye olmuştum ...
https://tavsiyeforumu.com/konu/gece-saat-3-18-uyuyamadim.2842/#post-58456
Hatta yine bu sebeple bu forumda özel mesajlarımı da kapattım,ama aslında yapılamayacak bir şey değil,olay çok basit inan,sadece tüm seçenekleri seçmeyeceksin,çünkü tv kısır döngüye girer,o zamanda elinde full dediğimiz yazılım olmalı ki tv geri gelsin,ayrıca elde olması yetmiyor,birde önceden kurup tvyi çalıştırmalı ki ,faydalı yazılım sınıfına girsin
yani o tvye ait yazılım olmuş olur o zaman ;) ,yani elideki full yazılımı bir şekilde atıp denemek lazım anlamında yazdım bunu ki tvye bir şey olduğunda ve eldeki full yazılımı yüklediğinde tv pat diye geri gelsin
Bilmece gibi oldu ama sanırım anlaşılmıştır
Birde belirtmeden geçmeyeyim,eskiden vestel yazılımı tüm tvlere komple veriyordu,yani aynı yazılımı hemen hemen tüm modellere veriyordu demek istedim,böylece mb91 kartlı tvde açılan bir bölüm mb95 tvde de açılıyordu,ortaktı yani yazılım ,panel ve model haricinde tüm tvlere dolu dolu veriliyordu,sanırım biz bunu açık edip her yerde yayınlayınca kısıtlama getirdiler(ben böyle diyorum,benim fikrim nacizane) hatta bunu o zamanlar DH forumda belirttim"böyle yapmayın,insanlar bunun için alıyorlar tvlerinizi"anlamında
Yav,bir dokundun,bin ah işittin gördünmü sevgili adanalı001