teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,158
- 65
O bir kere kesin bence ,mutlaka bir yerde hata yapıyorsundur,ayrıca MB95lerle fazla da oynama çabuk çöker bu kartlı tvler.[U]teraspy[/U] dostum sana cok zagmet verdim kusura bakma bende 2 aded mb95 var fakat onlarında pvr aktif etmedim sençe ben yüklemede hatamı yapıyom nerde yanlışımvar bu kunda yardım edermisin inin senin hazırladığın profilri indirdim tvden onlarla alıyoım edidlediğmde tvye yükleyince tekrar kendi hafızında kin ger yukluyor yuklede hatamı yapıyom yoksa usbeyi in içinde dosyalar hepsin yuklemiyormuyuz ilginle cok teşturler
Aşağıda benim usb bellek içinde senin profil dosyanın görünüşü.Fotoya iyice bakınca orada gördüğün /media/alo/test/ " olan yerdeki "test" benim usb belleğim, "Profile" yazan da sana yolladığım klsör ve içindeki de "mb130_swprofile.bin" dosyasıdır,linux olduğundan bende böyle görünüyor ,sendeki usb sanırım sende harf olarak görünür.

İndirdiğin profile.zip dosyasını aç,içinden Profile isimli klasör çıkacak,o klasörü olduğu gibi ,FAT32 formatlı usb belleğine kopyala,belleğini tvye tak,menüye bas hemen 4 -7 -2 -5 tuşla,gelen pencereden "USB Operations" üzerine gelip kumandadan OK tuşuna bas.Ardından tvyi kapatıp-aç,belleği çıkartmana gerek yok hemen,şimdi yine menü tuşuna basıp "Medya tarayıcı" ,nı tuşla bakalım ,orada "Kayıtlar" diye bir seçenek çıkacakmı,çıkıyorsa olmuştur,çıkmıyorsa tvye reset at,ilk kurulum yap yani,bazen o zaman geliyor kayıtlar kısmı ,yinede çıkmıyorsa artık benim yapacak bir şeyim kalmıyor maalesef.