Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy [U]teraspy[/U] güzel duşenceleriden dolayı nekadar tşkur etsem inin az biş yapmadım diyorsun bir haftadan bir güzel duşcelerin ve bilginle yun verdir vaktine verdin keşke bizim militimiz döşcelere hep sengibi degrli olsa bir birne nekadar yardımcı olurlar inin o zaman bizim miletin elini belgine hic kimse bukemiz zaten forumda takip etiğim kadar hergezin yardımın koşuyon bu cumu günde allah sengib degrli insanlar zeval ve dert vermesin herşey için cok sol varol dotum sendin bi ricam dah olacak tv bvr kayıt buluminden ayarlardan 2 sahat yaptım am kayıt yapınca 30 dakik ili sınırlı bunun cuzum nedir
İşte bunu inan bilmiyorum,acaba dosya sistemi fa32 olduğundan kopyalamayı kesiyor olabilir diye düşünüyorum :alala

I Çevrimdışı

ibobey

Yeni Üye
3 Ara 2017
41
teraspy [U]teraspy[/U] dostum ilgin için cok sol kusra bakma sanda cok yuk oldum cok başrılardileri zaten forumd sen takip ediyom maşalah herkezin imdadın yeşiyon başarılar cok sayol

cinarelektronik16 Çevrimdışı

cinarelektronik16 

Aktif Üye
25 Tem 2019
60
39
Merhaba dün regal 55r7540u 4k smart led TV aldım görüntüsü hızı çok iyi yalnız servis moduna girince çoğu özelliğinin kapalı olduğunu farkettim bunları nasıl aktif edebilirim arkadaşlar?

IMG_20190725_082041df1df27bd12b8dee.jpg

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Merhaba dün regal 55r7540u 4k smart led TV aldım görüntüsü hızı çok iyi yalnız servis moduna girince çoğu özelliğinin kapalı olduğunu farkettim bunları nasıl aktif edebilirim arkadaşlar?

IMG_20190725_082041df1df27bd12b8dee.jpg

1.sayfadaki yöntemleri uygularsanız istediğiniz ve açılabilecek pek çok özelliği açabilirsiniz.
1.sayfada adım adım örnekler mevcut

cinarelektronik16 Çevrimdışı

cinarelektronik16 

Aktif Üye
25 Tem 2019
60
39
1.sayfadaki yöntemleri uygularsanız istediğiniz ve açılabilecek pek çok özelliği açabilirsiniz.
1.sayfada adım adım örnekler mevcut
1 ci sayfadaki tüm talimatları yapmama ragmen bütün denemelerimde her seferinde power_up diye txt dosya oluşturuyor flash belleğin içine nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
1 ci sayfadaki tüm talimatları yapmama ragmen bütün denemelerimde her seferinde power_up diye txt dosya oluşturuyor flash belleğin içine nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Siz profil dosyasını almaya çalışıp ta onu alamıyorsanız ; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/#post-91837

Not modlama yapmadan önce muhakkak orjinal profilleri saklayınız

R Çevrimdışı

refreshing

Yeni Üye
5 Tem 2019
7
38
mb100 anakartlı televizyonumda netflix i bir türlü çıkartamadım.
profil dosyamı modlayın netflix işaretlememe rağmen çıkmıyor.
Nasıl netflixi çıkartabilirim ?

I Çevrimdışı

ibobey

Yeni Üye
3 Ara 2017
41
arkadaşlar arkadaşımın vesetel tv aldı 3 ay oldu tv ince panel ve panelin ustundeki ince cite kendi kendine tam ortadan kırlmış ama tivde herangi bisıkıntı yok Vestel servis geldi baktı tutanak tut ve berkeze gunderdi merkezden gelen yanıt cerce ve karantiye girmiyor ve tivide hişbişey oladıg taktirdi 2200 tel istediler tandıgım cok iyi ostalar bağtırdım dıdikleri şu ince cite buyle kulan hizırarı yuk bilgis olan varsa baylaşırsa cok iyi olur en azında ne yapcagına karar verir

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
arkadaşlar arkadaşımın vesetel tv aldı 3 ay oldu tv ince panel ve panelin ustundeki ince cite kendi kendine tam ortadan kırlmış ama tivde herangi bisıkıntı yok Vestel servis geldi baktı tutanak tut ve berkeze gunderdi merkezden gelen yanıt cerce ve karantiye girmiyor ve tivide hişbişey oladıg taktirdi 2200 tel istediler tandıgım cok iyi ostalar bağtırdım dıdikleri şu ince cite buyle kulan hizırarı yuk bilgis olan varsa baylaşırsa cok iyi olur en azında ne yapcagına karar verir
Görsel paylasirmisiniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
mb100 anakartlı televizyonumda netflix i bir türlü çıkartamadım.
profil dosyamı modlayın netflix işaretlememe rağmen çıkmıyor.
Nasıl netflixi çıkartabilirim ?
İçinde "netflix" geçen hepsini seç SW profilin içinde,menüde görünsün bakalım önce,ama tvde yazılım desteği yoksa olmaz zaten,yani senin profilden açman bir şey ifade etmeyebilir sevgili refreshing :ok

R Çevrimdışı

refreshing

Yeni Üye
5 Tem 2019
7
38
İçinde "netflix" geçen hepsini seç SW profilin içinde,menüde görünsün bakalım önce,ama tvde yazılım desteği yoksa olmaz zaten,yani senin profilden açman bir şey ifade etmeyebilir sevgili refreshing :ok

üstad anakart mb100, yazılım 34.25 versiyonu.
Telefondan yansıtarak izleyebiliyorum netflix'i.
mb100 ana kartı olanlarda netflixin açıldığı yazıyor, başka bir farklılık mı var acaba ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
üstad anakart mb100, yazılım 34.25 versiyonu.
Telefondan yansıtarak izleyebiliyorum netflix'i.
mb100 ana kartı olanlarda netflixin açıldığı yazıyor, başka bir farklılık mı var acaba ?
Dediğimi yaptınmı acaba ,birde sanki konulaın içinde nasıl izlenebileceği yazılıştı sanırım ,ara kısmından arat bakalım, "mb100 netflix" diye çıkacakmı birşeyler :)

R Çevrimdışı

refreshing

Yeni Üye
5 Tem 2019
7
38
Dediğimi yaptınmı acaba ,birde sanki konulaın içinde nasıl izlenebileceği yazılıştı sanırım ,ara kısmından arat bakalım, "mb100 netflix" diye çıkacakmı birşeyler :)

iki yerde netflix geçiyor, toolbox ile değiştirdim. MenuItemSupport ve SmartMenu deki Netflixleri TRUE yaptım, yine çıkmadı TV de.

Geri
Üst Alt