Dün gece Vestel mb100 anakartlı tv'mi buradaki güncelleme linkleri ile güncelledim. Sebebi ise 2016'da aldığım tv'nin sadece 1 kere güncelleme almış olması ve ss iptv gibi uygulamaları yüksek verimle kullanamamamdı. Buraya güncelleme öncesi ve sonrası yazılım bilgilerimin fotoğraflarını ekleyeceğim. Sorunum şu ki öncesinde telefon üzerinden tv'mde netflixi açıp izleyebiliyorken artık bunu başaramıyorum ve bazı smart tv uygulamalarını kullanamıyorum. Açıkçası netflix dışında diğer uygulamalar pek umrumda değil bunu nasıl düzeltebilirim. İnternette bir tane mb100 için netflix uygulaması buldum ve pc'ye yüklemeye çalıştım yazılım güncellemesi yapıldı fakat uygulama yüklenmedi. Yazılım güncelleme ile ilgili ana konuda da durumu paylaştım @fikoloji netflix için modlama yapmam gerektiğini söyledi ama bu duruma biraz yabancıyım, Önceliğim netflix olmak üzere eğer yanında olursa blu tv ve bein'in uygulamaları için de modlama yapmak istiyorum. Bu konuda bana yol gösterecek birileri varsa çok sevinirim. Yine @fikoloji @rfve @teraspy isimli kullanıcıları etiketlememi ve onların müsait olduklarında yardımcı olabileceğini söylemişti. Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.