İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsinizÖyle bir seçenek yok
bunun için vestel toolbox ve winscp kullanabilirsiniz.
İstediğiniz fotoğrafı boot0.jpg olarak adlandırıp ftp aracılığı ile conf/Customer içerisinde ki boot0.jpg ile değiştirebilirsinizÖyle bir seçenek yok
Usb belleğe çeşitli çözünürlükte fotoğraflar kaydet,tvye takıp fotoğrafı açtığında "açılış resmi yap" diye seçenek çıkması lazım,bizim eski kartlı tvlerde bu çıkıyor,sizdede olması lazım diye düşünüyorum,radyo fotosunu değiştiremezsin ama açılış değişir biliyorum ben,en azından biz değiştiriyoruzÖyle bir seçenek yok
Öyle bir seçenek yok
Link silinmişResim JPG olacak. JPEG olsa bile olmuyor.
★ Vestel Açılış Logosu Yükleme / Değiştirme ;
1) Buradaki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.“jpg” dosyayı indirip herhangi USB Flaş diske kopyalayın.
2) USB flaş diski TV’nize takın.
3) TV’nizin kumandasından Medya Ortamı > Flaş diskinizi açın ve “Resimler” menüsüne gelin.
4) İndirdiğiniz “Vestel.jpg” dosyasını bulun ve TV kumandasından “OK” tuşuna basarak açın.
5) Resim açıldıktan sonra bir kez daha TV kumandasından “OK” tuşuna basın ve “Açılış logosunu” onaylayın.
6) Yapacağınız tüm işlemler bu kadar.
NetCaliber ,rfve ve benim logo için yazdıklarımızı denedinmi acabaLink silinmiş
Link silinmiş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar , modlama yapmaya çalıştım ancak bir türlü netflixi getiremedim, bir yerde yanlışmı yaptım, yardımcı olurmusunuz? D NetCaliber M mesutank
Bu konu "modlama" konusudurmerhabalar televizyounumun markası Vestel 43UA9400 bein connect uygulamalı yazılım varmı acaba
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakmayın yanlış yazmışım Vestel 48ua9300 48 led tv
sn 7474248 500408
teşekkürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.