M mesutank D NetCaliber netfilix konusunuda yardımcı olurmusunuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
M mesutank D NetCaliber netfilix konusunuda yardımcı olurmusunuz
Sevgili vethek ,olumlu veya olumsuz geri dönüşü de alalım lütfenmb100_swprofile.bin - 42 KB
Üstadım maalesef netflix gelmedi belkide benim eksiğim vardırSevgili vethek ,olumlu veya olumsuz geri dönüşü de alalım lütfen
Üstadım maalesef netflix gelmedi büyük olasılıkla benden kaynaklı bide TV nin yazılımı güncelledik onun etkisi olabilir miZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üstadım maalesef netflix gelmedi büyük olasılıkla benden kaynaklı bide TV nin yazılımı güncelledik onun etkisi olabilir miZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üstadım maalesef netflix gelmedi belkide benim eksiğim vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstadım maalesef netflix gelmedi büyük olasılıkla benden kaynaklı bide TV nin yazılımı güncelledik onun etkisi olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstadım maalesef netflix gelmedi büyük olasılıkla benden kaynaklı bide TV nin yazılımı güncelledik onun etkisi olabilir mi
Bizdeki tvlerde smart açtığımızda ,istemediğimiz uygulamaya geliyoruz,üstten 1(seçenekler) tıklıyoruz ve kaldır seçiyoruz,sizde de böyledir muhtemelenPeki burada gerekli olmayan programları nasıl kaldırabiliriz
teraspy,
[IMG alt="rfve"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/l/1/1311.jpg?1521302888[/IMG]
Rapor
rfve
merhaba.vestel logo ile ilgili sorum olacak.vestel logoyu indirdim.46kb lık çok küçük bir jpg.
ben kişisel farklı logo nasıl yükleyebilirim.nasıl bir işlem yapmam gerkiyor.
benim tv Hi-level 49UHL650 .
teşekkür ederim.Tv nin profilini alıp modlayıp geri yüklemeniz gerekir.
Modlamada yapılacak işlem BootLogo seçeneğindeki Enabled ve CustomBootLogoEnabled seçenekleri TRUE yapılacak
Modlanmış profil yüklendikten sonra usb flash belleğe yüklediğiniz her hangi bir resime media bölümünden bakarken yap seçeneğine bastığınızda o resim tv nin açılış resmi olur.
Veya
Linki inceleyiniz.
HI-LEVEL 4K AÇILIŞ LOGOSU (boot logo)
Söz konusu markada televizyonu izlemek için çalıştırdığınızda HI-LEVEL yazısı (açılış logosu) gelmemektedir. Televizyonunuzun logo ile açılmasını istiyorsanız. Öncelikle tv nin profil yazılımını modlayıp boot logo özelliğini açmanız gerekmektedir. Sonrasında da verdiğim linkteki spi klasörünü...tavsiyeforumu.com
Maalesef full yazılım haricinde yok donanım aynı olupta marka farklı olunca yazılımlogo indirmeye gerek yokki modlarken acinca zaten geliyor iclerinde var logo
logo indirmeye gerek yokki modlarken acinca zaten geliyor iclerinde var logo
hi levelde nexon da var zaten logo olmayanda onlar segi bilmiyorum vestelle regalde acik zatenMaalesef full yazılım haricinde yok donanım aynı olupta marka farklı olunca yazılım
Maalesef full yazılım haricinde bir çok yazılımda logo yok sebebi Vestel üretimi farklı markalara da yüklenebildiği için
hi levelde nexon da var zaten logo olmayanda onlar segi bilmiyorum vestelle regalde acik zaten
Sayın By_Trol bende geçen hafta Hi-level uhl 650 tv aldım logo yok ve sizin kırmızı beyazı yüklemek istedim fakat tv yazılım ve ana kart yüklemeler hakkında hiç bilgim olmadığı için kırmızı beyazı yükleyemedim maalesef.Sizin yazdıklarınızı dikkate aldım 5 Dk önce gelen HI-LEVEL tv yi modlayıp denedim yazılımın içerisinde maalesef logo yok bir önceki yazımda da belirttiğim gibi full yazılım haricinde bir çok yazılımda logo yok sebebi Vestel üretimi farklı markalarda da aynı yazılım kullanıldığı için
Sayın By_Trol bende geçen hafta Hi-level uhl 650 tv aldım logo yok ve sizin kırmızı beyazı yüklemek istedim fakat tv yazılım ve ana kart yüklemeler hakkında hiç bilgim olmadığı için kırmızı beyazı yükleyemedim maalesef.