Sanırım oldu Umarım seri no problemi yoktur,oynuyormu,denedinmi?
Oldu abi sıkıntı yok oynatabiliyorum şimdilik Çok teşekkür ettim
Sanırım oldu Umarım seri no problemi yoktur,oynuyormu,denedinmi?
Değiştirme derken,animasyon eklemekmi istedin yoksa var olanı değiştirmekmiMb 140 için açılış animasyonu değiştirme nasıl yapılır . Fotoğraf larda yok
Teşekkürler. Açılışta ki vestel resmini değişme radio da çıkan resmi değişme gibiDeğiştirme derken,animasyon eklemekmi istedin yoksa var olanı değiştirmekmi
Açılıştaki resmi değiştirmek için herhangi bir resmin üzerine gelip OK tuşuna basarsanız açılış remi yap seçeneği çıkacaktırTeşekkürler. Açılışta ki vestel resmini değişme radio da çıkan resmi değişme gibi
Hocam profil dosyanızı tv den çekip bana gönderin halledelimteraspy D NetCaliber hocam sn 7541204 600217 tvmizin seri numarası bu netflix uygulamasını bir türlü yükleyemedik mb100 oldugunu biliyorum sadece anakartımın acaba bu tvye uygun son yazılım hangisi model adı ;40UA9300 4K SMART TV diğer bir başlıktan arkadaş buraya yönlendirdi sizi etiketlememi söyledi modlama ile açılır falan dedi nasıl yaparız bunu hangi dosyayla yapılır
nasıl yapacağım bunuHocam profil dosyanızı tv den çekip bana gönderin halledelim
tamam hocam başka bir başlıktan buldum halledip size atacağımnasıl yapacağım bunu
hocam profilleri aldım hangisini size nasıl göndereceğim bir yere uploadlayıp linkini mi atiyim?Hocam profil dosyanızı tv den çekip bana gönderin halledelim
nasıl yapacağım bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam hocam başka bir başlıktan buldum halledip size atacağım
hocam profilleri aldım hangisini size nasıl göndereceğim bir yere uploadlayıp linkini mi atiyim?
nasıl yapacağım bunu
tamam hocam başka bir başlıktan buldum halledip size atacağım
hocam profilleri aldım hangisini size nasıl göndereceğim bir yere uploadlayıp linkini mi atiyim?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tamamdır çok teşekkür ederim hocam eline sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam zipten profile klasörünü olduğu gibi çıkarıp flash diskin kök dizinine kopyalayıp tv ye takın menü 4725 ve ardından usb operation seçin işlem bitince tv yi fişten çıkarıp tekrar takın
hocam rahatsız ediyorum tekrar ama netflix halen yok hatta smart tv tuşuna bastıgımda acılan yerde hiçbir değişiklik yokZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam zipten profile klasörünü olduğu gibi çıkarıp flash diskin kök dizinine kopyalayıp tv ye takın menü 4725 ve ardından usb operation seçin işlem bitince tv yi fişten çıkarıp tekrar takın
hocam profil dosyaları yüklenmemiş büyük bir ihtimalletamamdır çok teşekkür ederim hocam eline sağlık
hocam rahatsız ediyorum tekrar ama netflix halen yok hatta smart tv tuşuna bastıgımda acılan yerde hiçbir değişiklik yok
anladım tamam hocam teşekkür ederim yine de elinize sağlık tekrarhocam profil dosyaları yüklenmemiş büyük bir ihtimalle
Öyle bir seçenek yokAçılıştaki resmi değiştirmek için herhangi bir resmin üzerine gelip OK tuşuna basarsanız açılış remi yap seçeneği çıkacaktır
o şekilde değiştirebilirsiniz.