Merhaba,
49sc7600 smart tv güncelleme yapmak istedim. yükledi ancak tekrar açılmıyor.full yazılım gerekli.
SN:7521765 600480 . mb96 Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, Televizyonum Vestel 43UA8900
SN: 7541206 600319 netflix uygulaması yok ve kendisinde bulunan tarayicilarla da calismiyor. Ne yapabilirim yardimci olabilir misiniz?
Iyi forumlar.
Tvden profillerini çek,sıkıştırıp aşağıdaki siteye ekle, sevgili D NetCaliber veya M mesutank gerekeni yaparlar mutlakaMerhabalar, Televizyonum Vestel 43UA8900
SN: 7541206 600319 netflix uygulaması yok ve kendisinde bulunan tarayicilarla da calismiyor. Ne yapabilirim yardimci olabilir misiniz?
Iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@mesuta D NetCaliber
Tvden profillerini çek,sıkıştırıp aşağıdaki siteye ekle, sevgili D NetCaliber veya M mesutank gerekeni yaparlar mutlaka
Profilleri "nasıl alacağım" deme,forumda konusu var
Rica ederim,ama her sekmeyi açma sakın ,sadece SW profili düzenliyeceksinİlgin için teşekkür ederim, profili buldum indirip buradan cevaplayacağım.
Kolay gelsin,
Modlama ile denemek gerekir forumda konusu mevcut takip ederek yapabilirsiniz. Yapamazsınız swprofile dosyasını upload edip yollayın48scf7620 48" seg tv için netflix nasıl yükleyebilirim. Güncelleme ile gelmedi. Hangi yolu izlemem gerek.
MB211 768mb
Üstad merhaba. mb211 kodlama yapamadım netflix için yardımcı olabilir misin? Çok teşekkürler.
D NetCaliber,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teraspy yardımcı olma şansınız var mı?
Olması lazımdı ama,şaşırdım bakayım bende ,indirdim profili şimdi
Netflix i aktif etmeme rağmen smart menü de netflix yerine Vewd App Store geldi. Ne yapmam lazım?
Config menüsündeki MenuItemSupport da true yap bakalım,kumandadan menüye bastığında sağ tarafa netflix gelecekmi?
Sanırım oldu Umarım seri no problemi yoktur,oynuyormu,denedinmi?Abicim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Gece gece uğraştırdım