Arm tipi işlemci,Armv7 ,çok emin değilim ama bu.tamam hocam mb130
Tvlerde yazacağını sanmıyorum ,ben göremedim yanihangi komut hocam uyduda farklı
bizde cihaz özelliklerinde yazar mips yayda arm olduğu
cat /proc/cpuinfo
selam en güncel sürüm yüklüdür, burası modlama alanı olduğu için konu dağıtmamak adına, şurada devam edebilirsiniz: https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-445#post-90801Merhabalar. Bende HI-LEVEL 43HL500 43" UYDU ALICILI LED TV var. Aşağıdaki resimlerde ürün bilgisi ve firmware menüsü mevcut. Mümkünse en güncel firmware ile kurulum yönergelerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
![]()
Tam emin değilim,ancak eve döndüğümde bu dediğin linkler var mı yokmu bakayım , ben olmadığını düşünüyorum,ekstra yazılımla da geleceğini düşünmüyorum açıkçasıMrb yeni yazılım varmı bu versiyon için smartta dijiturk olay ve connet görsem yeterli şimdiden teşekkürler
Evet oluyor,konunun ilk sayfasını okumalısın sevgili ibobey, sevgili rfve her şeyi anlattı ,programlar da varmerhaba arkadaşlar mb130 da bvr aktif oluyumu bilen var baylaşsın
Evet oluyor,konunun ilk sayfasını okumalısın sevgili ibobey, sevgili rfve her şeyi anlattı ,programlar da varmerhaba arkadaşlar mb130 da bvr aktif oluyumu bilen var baylaşsın