teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tv yi kapat aç,olmadı fişinden kapatıp aç dene bakalım...hocam aynı yine eror verdi.
Tv yi kapat aç,olmadı fişinden kapatıp aç dene bakalım...hocam aynı yine eror verdi.
Tuhaf,olması gerekirdi,ipyi kendisi alsın bakalım tv birde öyle dene,ayrıca tvyi kumandadan kapat -aç ve tollbox ile bu kez de sadece telnet ile bağlanmaya çalış.bi sıkıntı var ama yine olmadı.ilginiz için sağolun teşekkürler.
O cihazların linux yazılımı daha kolay erişimli,vestelin linux biraz sıkı bu durumlar için,ben şahsen hiç ip elle girmedim tvde,wifi tv içinde ama onu bile pek kullanmadım desem yeridir,kablo takılı ,hem daha hızlı hem daha kolay.ben yıllardır dreambox ve vu kullandım onlarda bu kadar zorlanmadım ipi manuel ayarlayıp telnet veya putty flash fxp ile ipi yazarak anında bağlanıyorum.
Aaaa,o hiç aklıma gelmemişti ben linux kullandığımdan dene bakalımOlabilir ama firewallı kapatıp bideneyeyim bakalım win 10 kısıtlayabilir.
Rica ederim,ne yorulmasıİlginç ama yine olmadı bi sıkıntı var ama bakalım hocam sağolun sizide yordum.