Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
MB211 de 3D yi denedim pasif gözlükler işe yaramadı. 3D ayarlarınla oynayınca 3D gözlüğü takın yazıyor ekranda bir şeyler değişiyor ama üç boyutlu olmuyor birde aktif gözlük bulursam deneyeceğim belkide boşuna uğraşıyorum :slap

Aktif gözlük içinde ona uyumlu blutooth aparat bulman gerekecek. Keza Aktif gözlük yapısı itibarı ile tv ile haberleşmesi gerek.
3D öyle çok uğraşılası matah birşey değil malesef. Benim TV de de var yıllardır oturup 3-4 tane 3D film izlemişimdir ancak.
Kaldı ki film izlemeyi seven birisiyim.

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Aktif gözlük içinde ona uyumlu blutooth aparat bulman gerekecek. Keza Aktif gözlük yapısı itibarı ile tv ile haberleşmesi gerek.
3D öyle çok uğraşılası matah birşey değil malesef. Benim TV de de var yıllardır oturup 3-4 tane 3D film izlemişimdir ancak.
Kaldı ki film izlemeyi seven birisiyim.

Yok zaten izleyeceğimden değil sayın üstat, sadece bu özellik var mı yok mu yoksa sadece yazılımdan ibaret mi onu öğrenmek istiyorum ve merak ediyorum.. Tvde bluotooth özelliği var Vestel'in aktif gözlüğünü bulsam belki eşleşir diye düşünüyorum ama bulabilirsem tabi :) isteğim kapalı olan tüm özellikleri açmak :) mesela dün moviesense özelliğini açtım ama bir fark göremedim üzerinden ok tuşuna basıyorum pixelence gibi açık ken nasıl kapalıken nasıl diye gösteriyor ama bir fark görünmüyor demek ki sadece yazılımda açıldı ama desteklemiyor.

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Bilmiyorum çünkü bende BT yok maalesef,ama denemekte fayda var,konunun BT olduğunu da bilmiyordum zaten,ama kulaklık çıkışından ses sistemine bağlanırsa kesin çözümdür :)
Bu konuda Vestel de bile çözüm yok .Benli çıtayı çok yüksekmi tutuyorum bilmiyorum Aslında bende 2+1 ses sistemi bağlı TV'nin ses kesmesi hoşuma gitmiyor.Tv bir nevi center hoparlörün görevini yapıyor.Ama Bluetooth olsa iyi olur .?

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Config / customer klasöründe bulunan tüm markalar tv markası mı :unsure: bana bu markaların hepsini word yada excel olarak verebilecek biri var mıdır acaba aramızda :frown:

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Yok zaten izleyeceğimden değil sayın üstat, sadece bu özellik var mı yok mu yoksa sadece yazılımdan ibaret mi onu öğrenmek istiyorum ve merak ediyorum.. Tvde bluotooth özelliği var Vestel'in aktif gözlüğünü bulsam belki eşleşir diye düşünüyorum ama bulabilirsem tabi :) isteğim kapalı olan tüm özellikleri açmak :) mesela dün moviesense özelliğini açtım ama bir fark göremedim üzerinden ok tuşuna basıyorum pixelence gibi açık ken nasıl kapalıken nasıl diye gösteriyor ama bir fark görünmüyor demek ki sadece yazılımda açıldı ama desteklemiyor.
Vestel TV perde aktif gözlük desteği yok.Pasif gözlük kullanmanız gerekli

3d yı acinca yanyana üst üste seçenekleri var yan yanayız açmanız gerekli o aşamaları yaptinizmi

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Vestel TV perde aktif gözlük desteği yok.Pasif gözlük kullanmanız gerekli

3d yı acinca yanyana üst üste seçenekleri var yan yanayız açmanız gerekli o aşamaları yaptinizmi

Evet yaptım daha önce bende 55PF9090 vardı aynı uygulamaları bunda denedim sanırım panel desteklemiyor yada kart, ama model olarak söyleyemesemde bazı Vestel 3D modelleri pasif ve aktif gözlük diye ikiye ayrılıyor diye biliyorum, belki aramızda aktif gözlük kullanan varsa bilgi verebilir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet bunu bende merak ediyorum, teraspy teraspy hocam bilir benim tv de 47PF9090 modeli, sistemi çökertmeden menüyü güzelleştirmenin bir yolu var mıdır?
Klasöre yazma hakkı verilmelidir,işlem bitince tekrar salt okunur yapılmalı,bu bile bazen resete girebiliyor,uzaktan kurulum olabilir,dosyayı usbye atarız,usb içinden de kurulum yazılımını çalıştırırız mesela :
update.sh gibi :) olurmu,olur herhalde ,denemek lazım,aslında bunun için uğraşıyordum,sonra bıraktım... :)
MB211 de 3D yi denedim pasif gözlükler işe yaramadı. 3D ayarlarınla oynayınca 3D gözlüğü takın
yazıyor ekranda bir şeyler değişiyor ama üç boyutlu olmuyor birde aktif gözlük bulursam deneyeceğim belkide boşuna uğraşıyorum :slap
Evet,boşuna uğraşıyorsun :)
Bu konuda Vestel de bile çözüm yok .Benli çıtayı çok yüksekmi tutuyorum bilmiyorum Aslında bende 2+1 ses sistemi bağlı TV'nin ses kesmesi hoşuma gitmiyor.Tv bir nevi center hoparlörün görevini yapıyor.Ama Bluetooth olsa iyi olur .?
Hımm,tam anlamadım şimdi,sen kulaklık çıkışını kullanırken tv ses kesmesinmi diyorsun?
Config / customer klasöründe bulunan tüm markalar tv markası mı :unsure: bana bu markaların hepsini word yada excel olarak verebilecek biri var mıdır acaba aramızda :frown:
Evet,hepsi tv markasıdır,bunu alıp ne yapacaksın merak ettim,güzelcene yaz,belki sana yollarım :)

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Klasöre yazma hakkı verilmelidir,işlem bitince tekrar salt okunur yapılmalı,bu bile bazen resete girebiliyor,uzaktan kurulum olabilir,dosyayı usbye atarız,usb içinden de kurulum yazılımını çalıştırırız mesela :
update.sh gibi :) olurmu,olur herhalde ,denemek lazım,aslında bunun için uğraşıyordum,sonra bıraktım... :)

Evet,boşuna uğraşıyorsun :)

Hımm,tam anlamadım şimdi,sen kulaklık çıkışını kullanırken tv ses kesmesinmi diyorsun?

Evet,hepsi tv markasıdır,bunu alıp ne yapacaksın merak ettim,güzelcene yaz,belki sana yollarım :)

sayın teraspy teraspy pvr sistemiyle ilgili bir konuda sizi etiketledim lütfen o konudada yorumunuzu rica ederim, 30 dakikalık bir kısıtlama mevcut bu çözülebilir mi?
Markalar için ise bir sebebim yok açıkcası tek tek yazmaktansa topluca bulmak daha kolayıma gelecek desteğiniz için şimdiden teşekkürler. Pip özelliği ile ilgili de bilginizi rica etsem harici kaynaktan bir bağlantı yapıldığında çalışma ihtimali nedir paylaştığım resimde değere kaç vermeliyim?

PIPPPPPPPf909be71f3c47d22.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sayın teraspy teraspy ... 30 dakikalık bir kısıtlama mevcut bu çözülebilir mi?
Markalar için ise aklımda bir proje var daha taslak aşamasında oyüzden istedim tek tek yazmaktansa topluca bulmak daha kolayıma gelecek desteğiniz için şimdiden teşekkürler. Pip özelliği ile ilgili de bilginizi rica etsem harici kaynaktan bir bağlantı yapıldığında çalışma ihtimali nedir paylaştığım resimde değere kaç vermeliyim?
Hımm,projeni anlat bakalım,en azından fikrimi söyleyebilirim :)
30 dakikalık kısıtlamayı profil ile değiştiremezsin,konudaki yazını dün okudum,büyük ihtimal sizin kartlar ve yazılımı buna engel , çünkü bizim kartlarda oluyor, H hkn40 bu konuda iyi açıklama yapmış sana ...
Pip/Pap için "nasıl" sorusunu sormaktan ziyade, denemek en iyisidir :) ,bir kere tvnin desteklemesi gerekir,desteklese bunu açık olarak satardı,çünkü pvr gibi extra özellik değil bana göre.
Genelde 0 (sıfır) uygulama kapalı,1 ise uygulama açık demektir(profil dosyalarından bahsediyorum)

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
kart engel değildir diye düşünüyorum hemen hemen her kartta pvr kapalı olarak varsa bu standart bir parçadır bence :unsure: heralde buna yazılımsal bir sınırlama getirilmiş olmalı, sonuçta zamanlayıcıda uzun saatler yapabilecek bir durumda görünüyor gel gelelim sadece hızlı kayıt tuşu REC üzerinden 30 dakikanın üzerinden yapmıyor hex editörle kurcalamaya çalıştım ama bende nedense yazılar anlamadığım karakterler çıktı :unsure: neyse vardır biri bunuda çözecek :) buarada marka listesini vermeyeceksiniz anlaşılan:giggle:

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
kart engel değildir diye düşünüyorum hemen hemen her kartta pvr kapalı olarak varsa bu standart bir parçadır bence :unsure: heralde buna yazılımsal bir sınırlama getirilmiş olmalı, sonuçta zamanlayıcıda uzun saatler yapabilecek bir durumda görünüyor gel gelelim sadece hızlı kayıt tuşu REC üzerinden 30 dakikanın üzerinden yapmıyor hex editörle kurcalamaya çalıştım ama bende nedense yazılar anlamadığım karakterler çıktı :unsure: neyse vardır biri bunuda çözecek :) buarada marka listesini vermeyeceksiniz anlaşılan:giggle:
Kart derken,herkesin anlayacağı şekilde yazdım,tabii ki yazılımdır asılolan,hex editörle de yapılacağını sanmıyorum çünkü sizin kartlardan eksik geliyor(bak yine kart dedim) ,ben tvdeki conf dosyalarında göremedim böyle birşey,yoksa yazardım inan,yaptığım hiçbir şeyi saklamadım ki bunu saklıyayım :ok

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Kart derken,herkesin anlayacağı şekilde yazdım,tabii ki yazılımdır asılolan,hex editörle de yapılacağını sanmıyorum çünkü sizin kartlardan eksik geliyor(bak yine kart dedim) ,ben tvdeki conf dosyalarında göremedim böyle birşey,yoksa yazardım inan,yaptığım hiçbir şeyi saklamadım ki bunu saklıyayım :ok

ssiptv yide saklamayın ozaman :) 30 dakika konusunu siz çözemediyseniz ben bu konudan artık ümidi kesiyorum :) yine hatırlatayım şu markaları word dosyası olarak artık sizden alsam :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Demiştim,yoksa herkes başının çaresine baksın derdim... :wink:

Hazırladığımda yükler link veririm mutlaka,ama bende hatırlatayım "şu projeni anlatsan" artık :)

Yorum yazmadığınız paylaşımlarımı kontrol ettiğimde full yazılımları acabileceğimiz bir program sormustum :) rica etsem :) hex editör dışında

Geri
Üst Alt