merhaba,
Konu başlığında bahsedilen mb120 anakartlı seg 55scu9600 model tv'nin bluetooth özelliğini açmak istiyorum, linkteki usb dongle satın aldım, sw profile editor'de hangi değişiklikleri yapmam gerekiyor.? teşekkürler.
Bluetooth sekmesinden Hangi aracı kullanmak istiyorsanız ona göre tıklama yapmanız yeterli olur.
ayarları true olarak değiştirdim, soundbar bt açınca vestel gözükmüyor, cep telefonunda gözükmüyor, tv üzerinde bt dongle bağlı olduğu menü üzerinde gözükmüyor.
49UB9300 Vestel 4k 3d tvide hdr açılabilirmi ps4 pro kullanacam size zahmet yapacak birşey varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MB120 anakart bu arada
Profile edit programı ile açıp bir deneyin.
Kartta destek varsa orada HDR kutucuğu görürsünüz.
Merhaba,
Vestel SMART 32HD7100 LED TV aldım ve içerisinde netflix yok. Servis menüsü görüntüsü aşağıdaki gibidir.
Acaba buna netflix ekleyebilmem mümkün müdür?
Teşekkürler, kolaylıklar.
Merhaba kartım mb 120 bizede çözüm varmıdır.Bu arada tüm kullanıcılara bir konuyu yazayım,nacizane :sneaky:
Kulaklık+ ana volüm sorunlarını çok okudum,hatta oscam ile ilgili araştırma yaparken başka forumlarda da yazılanları okudum,Yav kızacaksınız bana ama ,yazmadan geçmeyeyim...
Bu hatayı koskoca Vestel nasıl yapar anlamıyorum,ecnebiler yazılımlarını düzeltip yayına verirler,bizimkiler yazılımı bozup yayına veriyorlar,yani hiç mi denemiyorlar bunlar ürettikleri cihazlarını,anlamış değilim.Üstelik hatalarını düzeltmek için birde modlanmış profilleri veriyorlar iyimi
Madem sizler modlayıp kullanıcıya sunacaktınız,neden o zaman MBXxx serisi kartların profillerini kısıtlıyorsunuz,yani siz kullanıcıya modlayıp veriyorsunuz,ama kullanıcı yapmasın diyorsunuz, işin komik yanı da bu.
Bu işi ben yaparım diyenler için resimli anlattım,çok basit,tarafımdan denenmiştir:
Bu iş için en iyi yazılım Tommynin yazılımıdır:
Swprofile dosyasını açın,profili yükleyin
A-CommonVolControl bulun
1- Yanındaki + basıp alttaki klasörü açın
2- Klasöre tıklayın,içeriği karşıya geçecek
3-Orada FALSE yazacak,ona iki kere tıklayın
4- Açılan mini penceredeki TRUE seçin
5-Save deyip çıkın
Yapılan düzeltmeyi hooop,tvnize yollayın,böylece kendi profilinizi yapmış olursunuz,bu işi birtek SWPROFİL de yapacaksınız,HWPROFİLkarıştırmayın
Merhaba,
Vestel SMART 32HD7100 LED TV aldım ve içerisinde netflix yok. Servis menüsü görüntüsü aşağıdaki gibidir.
Acaba buna netflix ekleyebilmem mümkün müdür?
Teşekkürler, kolaylıklar.
Muhtemelen eklenebilir.
SW Profile editleme programında Netflix görüyorsanız ekleyebilirsiniz demektir.
Söylenildiği ve tarif edildiği şekilde işlem tamamdır Çok teşekkürler herkese..