teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımmm,bu konuyu sevgili D Labnet , M mesutank cevaplıyabilir ancak,benim kart MB91 çünküPuhu tv ve blu tv mb100 anakartta nasıl aktive edilir ustadlar
Hımmm,bu konuyu sevgili D Labnet , M mesutank cevaplıyabilir ancak,benim kart MB91 çünküPuhu tv ve blu tv mb100 anakartta nasıl aktive edilir ustadlar
İlk mesajda belirtilen ★ Vestel Açılış Logosu Yükleme / Değiştirme ; sekmesinde anlatılan yöntem ile her hangi bir resim dosyası adını Vestel.jpg yaparsam ve bu resmi logo yaparsam çalışırmı arkadaşlar
Mesela tv'nin açılışına aile resmimi koymak istiyorum
Vestel açılış logosunu indirdim, peki Vestelin diğer yan ürün markalarının logo resimlerini nerden bulabilirim Regal vb.. ve ayrıca Kullanılan yazı tip fontunu nasıl öğrenebilirim hangi ttf uzantılı yazı tipini kullanıyor acaba
Ürün prize takıldığında normal olarak,açılır ama oynamaz,beklemede kalır,kumandadan açmadan da açılmaz diye biliyorum,sen prize takınca pat diyemi açılıyor?Merhaba,Ürün stand by konumunda yapıldığında prize taktığımızda kendiliğinden açılma problemi yazılım atmadan profil üzerinden değişiklik yapılarak çözülebilir mi?
Ürün prize takıldığında normal olarak,açılır ama oynamaz,beklemede kalır,kumandadan açmadan da açılmaz diye biliyorum,sen prize takınca pat diyemi açılıyor?
evet çalışır. farklı bir resmi direkt olarak açılış resmi de ayarlayabilirsiniz.
resmin üzerine gelip ok tuşuna yada renkli tuşlardan biriydi tuşlayınca açılış resmi yap seçeneği çıkıyordu.
ancak çözünürlüğü indirgeyerek yapıyor baştan belirteyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Google amca bulmana yardımcı olacaktır. ?
Ne yaptıysam seçtiğim resimde açılış resmi yap seçeneği çıkmadı acaba başka yöntem varmıdır ?
Bu işlemi uyguayınca cihaz garantiden çıkmaz mı ???Bu arada tüm kullanıcılara bir konuyu yazayım,nacizane :sneaky:
Kulaklık+ ana volüm sorunlarını çok okudum,hatta oscam ile ilgili araştırma yaparken başka forumlarda da yazılanları okudum,Yav kızacaksınız bana ama ,yazmadan geçmeyeyim...
Bu hatayı koskoca Vestel nasıl yapar anlamıyorum,ecnebiler yazılımlarını düzeltip yayına verirler,bizimkiler yazılımı bozup yayına veriyorlar,yani hiç mi denemiyorlar bunlar ürettikleri cihazlarını,anlamış değilim.Üstelik hatalarını düzeltmek için birde modlanmış profilleri veriyorlar iyimi
Madem sizler modlayıp kullanıcıya sunacaktınız,neden o zaman MBXxx serisi kartların profillerini kısıtlıyorsunuz,yani siz kullanıcıya modlayıp veriyorsunuz,ama kullanıcı yapmasın diyorsunuz, işin komik yanı da bu.
Bu işi ben yaparım diyenler için resimli anlattım,çok basit,tarafımdan denenmiştir:
Bu iş için en iyi yazılım Tommynin yazılımıdır:
Swprofile dosyasını açın,profili yükleyin
A-CommonVolControl bulun
1- Yanındaki + basıp alttaki klasörü açın
2- Klasöre tıklayın,içeriği karşıya geçecek
3-Orada FALSE yazacak,ona iki kere tıklayın
4- Açılan mini penceredeki TRUE seçin
5-Save deyip çıkın
Yapılan düzeltmeyi hooop,tvnize yollayın,böylece kendi profilinizi yapmış olursunuz,bu işi birtek SWPROFİL de yapacaksınız,HWPROFİLkarıştırmayın
Bu işlemi uyguayınca cihaz garantiden çıkmaz mı ???Bu arada tüm kullanıcılara bir konuyu yazayım,nacizane :sneaky:
Kulaklık+ ana volüm sorunlarını çok okudum,hatta oscam ile ilgili araştırma yaparken başka forumlarda da yazılanları okudum,Yav kızacaksınız bana ama ,yazmadan geçmeyeyim...
Bu hatayı koskoca Vestel nasıl yapar anlamıyorum,ecnebiler yazılımlarını düzeltip yayına verirler,bizimkiler yazılımı bozup yayına veriyorlar,yani hiç mi denemiyorlar bunlar ürettikleri cihazlarını,anlamış değilim.Üstelik hatalarını düzeltmek için birde modlanmış profilleri veriyorlar iyimi
Madem sizler modlayıp kullanıcıya sunacaktınız,neden o zaman MBXxx serisi kartların profillerini kısıtlıyorsunuz,yani siz kullanıcıya modlayıp veriyorsunuz,ama kullanıcı yapmasın diyorsunuz, işin komik yanı da bu.
Bu işi ben yaparım diyenler için resimli anlattım,çok basit,tarafımdan denenmiştir:
Bu iş için en iyi yazılım Tommynin yazılımıdır:
Swprofile dosyasını açın,profili yükleyin
A-CommonVolControl bulun
1- Yanındaki + basıp alttaki klasörü açın
2- Klasöre tıklayın,içeriği karşıya geçecek
3-Orada FALSE yazacak,ona iki kere tıklayın
4- Açılan mini penceredeki TRUE seçin
5-Save deyip çıkın
Yapılan düzeltmeyi hooop,tvnize yollayın,böylece kendi profilinizi yapmış olursunuz,bu işi birtek SWPROFİL de yapacaksınız,HWPROFİLkarıştırmayın
Sevgili zifirikaranlik,(nikini değiştirmişin bu arada ? ) büyük ihtimal açılan ayarlardan bozulmalar olmuştur,keşke tvden aldığın ilk profilleri saklasaydın,işte onun için hep "yedekleyin" diyorum-diyoruz.Bozuk profilin üzerine core yüklemeyle bozuk profilleri düzeltemezsin,çünkü profil dosyalarına etkisi olmuyor core yazılımlarınAçtığım özellikleri kapattım core yazılımıda en eskilerinden zamanında memnun olduğum core çevirdim bir şey değişmedi. Saçlar tel tel net belli olurken şimdi bir pikselleşme var görüntüde.
Bugün full yazılım ve sonrasında en güncel core yazılımı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
H haldida Çıkmaz,sadece sesi ayarlıyorsun ...Bu işlemi uyguayınca cihaz garantiden çıkmaz mı ???
Ne yaptıysam seçtiğim resimde açılış resmi yap seçeneği çıkmadı acaba başka yöntem varmıdır ?
Sevgili rfve,senin adında bari resim ölçeklerini vereyim müsade edersen,belki farklı ölçeklerde vardır ama benim denediklerim :Mb90 da bu şekilde resmî açınca alt barda seçenek ler gözüküyor . OK tuşuymuş doğru hatırlıyormuşum
1024x768
960x720
960x682