Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

E Çevrimdışı

elgado

Yeni Üye
4 Şub 2019
31
43
Mb90 da bu şekilde resmî açınca alt barda seçenek ler gözüküyor . OK tuşuymuş doğru hatırlıyormuşum

26On2E.jpg

Bende maalesef bu şekilde görünmedi resim çözünürlüğünü değiştirip tekrar deneyeceğim teşekkür ederim alakanız için

L Çevrimdışı

lord21 

Yeni Üye
13 Ocak 2019
35
41
Allah rizasi icin. mb95 anakart nexon tv me iptv programi nasil yuklerim?
vewd yok. guncel surum 3.3.8c.

core uptade denedim ©100 oluyor ama guncellenmedi hatasi veriyor. 3.6.6 icin. sadece bu iptv uygulamasini yukleyebilecegim bir yontem yokmudur? profil editleme v.s yolu ile? android box onermeyin
malesef android boxum var ama tv den direk kumanda edilme gibi tad vermiyor.

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Allah rizasi icin. mb95 anakart nexon tv me iptv programi nasil yuklerim?
vewd yok. guncel surum 3.3.8c.

core uptade denedim ©100 oluyor ama guncellenmedi hatasi veriyor. 3.6.6 icin. sadece bu iptv uygulamasini yukleyebilecegim bir yontem yokmudur? profil editleme v.s yolu ile? android box onermeyin
malesef android boxum var ama tv den direk kumanda edilme gibi tad vermiyor.

Yüklemeden flaş a at kullan ott player var
Onu kullanabilirsin

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Merhaba,

MB şaseler arasında en zengin smart içeriğe sahip şase hangisi MB211 iyi gibi, MB130 yada MB140 da farklı içerikler var mı?

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
merhaba nexon 42nx700 tv var tvnın kart arızalıydı kartı sokerken lvds kablosunun yonune bakmadık gelen kartı taktık stndby yanmaz oldu.. lvds takmadan once kart acıldı ledlerı yakmıstı ... kartta neye zarar vermıs olabilir yardım edermısınız

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Aklıma gelen bir soru var. Mesela sesi az çıkıyor televizyonun 100 e kadar getiriyorum ama sesi tvnin çok az geliyor gibi bir sorunda HW profilde bulunan Volume Level bölümünü 14 yerine daha büyük bir rakam yazsak ses de arttırma yapabilir miyiz?

Yada tv nin sesini modlama yöntemiyle nasıl arttırabiliriz?

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Aklıma gelen bir soru var. Mesela sesi az çıkıyor televizyonun 100 e kadar getiriyorum ama sesi tvnin çok az geliyor gibi bir sorunda HW profilde bulunan Volume Level bölümünü 14 yerine daha büyük bir rakam yazsak ses de arttırma yapabilir miyiz?

Yada tv nin sesini modlama yöntemiyle nasıl arttırabiliriz?

işe yarayabilir . Ama önce ses bölümünde AVL yi açın birde SRS yi açın bakalım bir değişiklik olacakmı ?

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
ilginç olan tv de avl açık, ama sw de kapalı görünüyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sayın rfve rfve bu konu hakkında da yorumunuzu rica etsem.

Tüm modellerin smartları hakkında bilgim yok ancak MB120 den sonrasında netflix gibi ekstralar var diye biliyorum.
malesef tümünü karşılaştırma gibi bir şansım olmadı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
bu özellikleri toolbox ile yapan kullanan var mı ve nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir mi?
daha iyi anlamam için basit bir dille bana anlabilir mi birileri :saskin

fıxcolorposıtıondvbsubtıtle (altyazı yayını yapan kanallar için altyazı düzeltilmesi için seçilmemesi gerekir.örnek kanal:fil tv)

onecolourdvbsubtıtle (kimi yabancı kanallarda farklı kişilerin konuşmaları farklı renk altyazı göstermesi için seçilmemesi gerekir)

cıplus enabled (filbox modül çıkarıldı - takıldı uyarıları vermemesi için bu tıklı ise tık'ı kaldırarak tv'ye yüklemeniz tavsiyedir)

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
bu özellikleri toolbox ile yapan kullanan var mı ve nasıl yapıldığına dair bilgi verebilir mi?
daha iyi anlamam için basit bir dille bana anlabilir mi birileri :saskin

fıxcolorposıtıondvbsubtıtle (altyazı yayını yapan kanallar için altyazı düzeltilmesi için seçilmemesi gerekir.örnek kanal:fil tv)

onecolourdvbsubtıtle (kimi yabancı kanallarda farklı kişilerin konuşmaları farklı renk altyazı göstermesi için seçilmemesi gerekir)

cıplus enabled (filbox modül çıkarıldı - takıldı uyarıları vermemesi için bu tıklı ise tık'ı kaldırarak tv'ye yüklemeniz tavsiyedir)

neden toolbox ile yapmak istiyorsunki ?
SwProfile_patcher ile bir iki tıkda halledersin. açıklamaları da var hem

FTwgyh.jpg

Geri
Üst Alt