Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
# adresinde bizim tv'nin tüm açık kaynak kodları var. Ama, inanın programlama dillerinin hiçbirini bilmiyorum. Bilsem Tv'yi kendim rootlayacağım

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
Dosyaların içinden oscamın çalışmasını engelleyen yazılı değiştirerek, sizin tv'lerdeki haline getirip yazılımı tv'ye yükleyemez miyiz?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili tartar10,zaten elinde full yazılımın var,c.tesi başsağlığına gideceğiz,erken gelirsek yazarım buradan neler yapacaksın,ama önce tv içinde çalışan oscam yapmam lazım :)

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
sayın teraspy teraspy şu panel hertz değerleri, 1200, 1800 vb. şase üzerinde donanımsal bir konu mu yoksa panel üzerinde sadece yazılımsal bir konu mu? Hani şase üzerinde yazılımsal modlama ile bir çok kod üzerinden değer oynaması yapılabiliyor acaba dedim hertz konusu nedir ne değildir bir sormak istedim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sayın teraspy teraspy şu panel hertz değerleri, 1200, 1800 vb. şase üzerinde donanımsal bir konu mu yoksa panel üzerinde sadece yazılımsal bir konu mu? Hani şase üzerinde yazılımsal modlama ile bir çok kod üzerinden değer oynaması yapılabiliyor acaba dedim hertz konusu nedir ne değildir bir sormak istedim.
Bildiğim kadarıyla yazılımsal,çünkü panel 50 hz olması lazım,sanki bu konu geçmişti forumda,arama ile bakabilirsin,ama yazılımsal bence.
Müsait olduğunuzda haber verirsiniz
Herşeyi hazırladın mı :) yazılım atabilirsin tvye,ona göre :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Olsun,yeterki çalışsın istediğimiz gibi,
içinde oscam ve tuxbox olan usbyi tvye takıp,toolbox ile telnet açıp tvye telnetle bağlan ...

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
Daha önce gönderdiğiniz test dosyasındakileri mi? Telnetten sonra ftp ile bağlanacağım sanırım

Geri
Üst Alt