T tartar10:
Sevgili tartar10,o dosyaları tvye kopyalamak gerekir,onlar yetmez istediği dosyaları da atman gerekir hiç deneme bence şimdilik.Benden oscam için haber bekle ;)
Artık, sabırsızlıkla bekliyorum!
NOT:
linkteki pdf dosyasını mail attım.
T tartar10:
Sevgili tartar10,o dosyaları tvye kopyalamak gerekir,onlar yetmez istediği dosyaları da atman gerekir hiç deneme bence şimdilik.Benden oscam için haber bekle ;)
rfve ;
Hoşgeldin,nerelerdesin sevgili dostum,hadi ben herşeyden uzaklaştırmıştım kendimi :smile:
Oradaki bana ait açıklamalar (varsa) kalabilir ama maalesef yandexten tüm verilerimi temizledim,nedenini bir daha yazmayayım,bu arada laptop da (dell 1575 ti galiba) ekranı kırılınca kendime lenovo G50 aldım ve tabii işletim sistemlerimi kurdum,dell'in ekranını tamamen çıkartıp KODi ve android 86 kurdum,ama bir şeyi düşünemedim "Yedeklerimi lenovoya almayı",hatırlarsan bir kere daha tüm yedeklerimi kaybetmiştim ve sen,meeb,numberone aşivlerinizi açmıştınız da bazı işime yarayan dosyaları almıştım.Kısacası elimde de yok,zaten bence tvden dosya almaya gerek de kalmadı,nasılsa her kullanıcıda tvnin full yazılımı da var :smile:
İşin aslı,bu foruma telefonumla alakalı üye oldum(5.5v 355g) ama telefon 2.ci planda kaldı,kendini tanıt kısmında "çok fazla bir şey beklemeyin benden,sadece geçerken uğradım." demiştim -BURADA - ,ama işte ne diyeyim,bir süre kaldım burada şimdilik.Herşeye karışmayayım artık diyorum kendi kendime,(hanım da dahil tabii) ama bakıyorum kişi 2500-3500 tl vermiş tv almış,modlama yapayım derken bir kutuyu tıklamış,tv uçmuş, bu sefer de üzülüyorum,ama dediğim gibi yinede çok karışmamaya çalışıyorum,haydaaaa, bir dokundun bin ah işittin ,gördünmü
.
OSCAM ney.bende olurmuüstad başımızın üstünde yerin var. TV dosyaları ile uğraşan bir sen kaldın sende gitme
Duyduğuma göre OSCAM çalıştırmışsın. Bende Benim 47PF9090 da çalıştırayım diyorum.
müsait zamanda paylaşımlarını bende bekliyorum 4 gözle
Evet, ama şimdilik sadece çalışıyor,mantığını bilmediğimden kurcalıyorum işte, :smile:Duyduğuma göre OSCAM çalıştırmışsın.
Bendede televizyonda ve kumandada Netflix yok ama şans eseri bazen kendi kendine açılıyor.nasil oluyor anlamıyorumHerşey tamam ,kaydetmesi gerekiyor,bilemiyorum, burada durdum artık
Veya kart desteklenmiyordur,yazılımı vardır ama desteği yoktur,olsaydı vestel bunu açık olarak müşteriye satardı.
Zaten şaşırdım, MB97 kartlı tv araştırmak lazım ki kesin sonucu bileyim,kusura bakma,olmadı.