Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abi 'Ado bile' derken övdün mü gömdün mü anlamadımmenü+4725 ve arkadaki barkodu "BURADA" yayınlarsan aşağıdaki dostlar yardımcı olurlar ,hatta Ado bile ...
Ado F fikoloji ve teknovest
Abi 'Ado bile' derken övdün mü gömdün mü anlamadımmenü+4725 ve arkadaki barkodu "BURADA" yayınlarsan aşağıdaki dostlar yardımcı olurlar ,hatta Ado bile ...
Ado F fikoloji ve teknovest
,yav saçmalamışın haa,"gömmek" bana yakışmaz,bana'yı boşver ağzıma bile yakışmaz.Abi 'Ado bile' derken övdün mü gömdün mü anlamadım
"Sistem kendisi kaydediyor" diye biliyorumHere is the photo of the model. It is an F&U TV. Any idea on how to create this file?
For active Netflix account data folder
I have already enabled these two options and I see netflix both in the settings and in the smart menu and in the TV Market. It works but I cannot keep it signed in.
Herşey tamam ,kaydetmesi gerekiyor,bilemiyorum, burada durdum artıkYes there is
Ben zaten hep diyorum,MB9x kartlarda netflix olmaz diye ,smart menüde görünüyor,giriyor ama sıkıntılı,büyük ihtimal birgün bu ESN li tvleri de erişime kapatırlar,bendeki de MB97 SEG ,ondan şaşırdım yazını okuyunca,benimki 6662.dcf sendeki 6661.dcf, bende de menüde var,smart menüyede geliyor ama sadece geliyor.
Well if you are interested I managed to fix it. It was just a firmware update. When I updated it worked![/QUOTE]
Anlatırsan sevinirim,elimde bulunsun
@roydestroy
Ben zaten hep diyorum,MB9x kartlarda netflix olmaz diye ,smart menüde görünüyor,giriyor ama sıkıntılı,büyük ihtimal birgün bu ESN li tvleri de erişime kapatırlar,bendeki de MB97 SEG ,ondan şaşırdım yazını okuyunca,benimki 6662.dcf sendeki 6661.dcf, bende de menüde var,smart menüyede geliyor ama sadece geliyor.
Sildim sildim,ondan boş sayfa geliyor,ben hazırlamıştım o dosyayı,yandex de benim depo alanım, oradaki yani
Sota ya "burası düzenlenmesi lazım" dedim,o da sevgili rvfe'ye mail atarım demişti
İyide hem sadece yandex linki değilki,vesteldriver linkleri de ölü link :sneaky: