الإجابة: [تم تحديث أول مشاركة] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. تعديل البرمجيات
العثور على الدم المطلوب :سهم:
سلمت يداك مرحبا اصدقائي هنا حصلت على تلفاز Finlux 65 بوصة مستعمل ، لدي مشاكل في طريقة ترقيته ، أحتاج ذلك لأن YouTube شاشة سوداء لا تعمل بشكل جيد بالإضافة إلى تطبيقات متجر vewd الخاصة بي تقول أن جهازك غير مدعوم !!! لذلك راجعت كل شيء عبر الشبكة ولكني لم أجد شيئًا سوى صفحتك هنا ولأنها باللغة التركية لم أفهم الطريقة التي تقوم بها بإصلاح تلك الأشياء. أنا أعيش في فلسطين وأتمنى لو كان بإمكانك مساعدة تلفزيوني (Thorium) v 3.7.5h ………… MB91R3
Config/Customer/Name
kısmından tekrar Name
değerini değiştiriyoruz. Örneğin benimkinde VESTEL
olan değeri MEDION
olarak değiştirdim.Customer
değerinin değişmiş olduğunu görmelisiniz. Bu ayar kalıcıdır, TV'yi açsanız da kapatsanız da pause/play numarasını yapmaya gerek kalmadan kayıt tuşuna basıp doğrudan kayıda başlayabilirsiniz. Kaydedilen dosyalar şifresiz olarak kaydedilecektir bilgisayarda VLC ile oynatılabilir.rfve
Hala kullanan kaldı mı bilmiyorum ama MB9x anakartlarda PVR/Kayıt özelliğinde şifrelemeyi aşmak için yeni bir yöntem yazıyorum, ilk mesaja ekleyebilirseniz sevinirim.
Bildiğiniz gibi bazı MB9x anakartlı televizyonlarda profil dosyasında şifreleme kapatılsa bile kayıtlar şifreli olarak kaydedilmeye devam ediliyor ve bilgisayarda açılamıyor.
Bu durumu aşmak için daha önce H hkn40 üyemiz kayıt öncesinde pause/play yapılabileceği şeklinde bir ipucu paylaşmış fakat bu yöntemin sıkıntısı TV her açıldığında tekrar edilmesi gerekliliği, eğer yapmayı unutursanız kayıtlarınız şifreli olarak kaydediliyor.
Şimdi ise daha önce paylaşılmamış yeni bir yöntem paylaşıyorum umarım işinize yarar.
Yöntem şu şekilde
İşlem bu kadar. TV'yi açıp kapadığınızda tekrar Menü+4725 ile servis menüsünü açıp Options 3 kısmında
- Öncelikle Vestel Toolbox programında daha önce belirtildiği şekilde PVR ayarlarını açıyoruz (PVRReady = 1, RecordingEncryptionMode=0 vb.)
- Şimdi ise kilit nokta:
Config/Customer/Name
kısmından tekrarName
değerini değiştiriyoruz. Örneğin benimkindeVESTEL
olan değeriMEDION
olarak değiştirdim.- Sonrasında profili TV'ye yüklüyoruz.
Customer
değerinin değişmiş olduğunu görmelisiniz. Bu ayar kalıcıdır, TV'yi açsanız da kapatsanız da pause/play numarasını yapmaya gerek kalmadan kayıt tuşuna basıp doğrudan kayıda başlayabilirsiniz. Kaydedilen dosyalar şifresiz olarak kaydedilecektir bilgisayarda VLC ile oynatılabilir.
Bu kartlı tv bende yok, bilsem kesin söylerdimArkadaşlar resimdeki openbrowser kısayol koduna ihtiyacım var . Kumadasında browser kısayol olan mb130_hwprofile.bin dosyasından bakıp bana kısayol kodunu söyleyebilir mi acaba bulamıyorum.
Bunun koduna vestel tool ile nasıl bakabiliriz. Daha önce netflix , youtube ve hdmi atamıştım fakat 2 sene önceydi unuttum tekrar bulamıyorum aynı yeriBu kartlı tv bende yok, bilsem kesin söylerdim
Bunun koduna vestel tool ile nasıl bakabiliriz. Daha önce netflix , youtube ve hdmi atamıştım fakat 2 sene önceydi unuttum tekrar bulamıyorum aynı yeri
Merhaba Ustam rahatsız ediyorum ama bana bu konudaki TV için orijinal Spi lazım full yazılım attım düzelmedi yardımcı olur musunuz.config/ smart menu/ smart menu items/ open brovser
Servis menü resmini buraya ekler misin.Merhaba Ustam rahatsız ediyorum ama bana bu konudaki TV için orijinal Spi lazım full yazılım attım düzelmedi yardımcı olur musunuz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb12...eme-hatasi-cozum-ve-anlatim.12326/post-425940
Spi derken profil yazılımı mı?