HDMI edit dosyası hocam,profil değilSpi derken profil yazılımı mı?
HDMI edit dosyası hocam,profil değilSpi derken profil yazılımı mı?
Forumda farklı bir konuda olacaktı sağ üstte arama bölümünden arama yapın.HDMI edit dosyası hocam,profil değil
Hdmi edid dosyasını bu konudan aldım hocam ilk başta herşey iyi oldu hdr açıldı bugün çözünürlük düşmüş tekrar aynısını yüklüyorum düzelmiyor full yazılım attım düzelmedi forum arama ile bulamadım orijinal hdmi edid dosyasını yardımcı olurmusun TV harici 720 üzeri almıyor.Forumda farklı bir konuda olacaktı sağ üstte arama bölümünden arama yapın.
Bu bölümde kod yazmıyor. Burası zaten televizyonda açık. Ben bölüm için kumandadan kısayol eklemek istiyorum.config/ smart menu/ smart menu items/ open brovser
Merhaba Ustam rahatsız ediyorum ama bana bu konudaki TV için orijinal Spi lazım full yazılım attım düzelmedi yardımcı olur musunuz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb12...eme-hatasi-cozum-ve-anlatim.12326/post-425940
Tşk hocam deneyip sonucu yazarım.Bu bölümde kod yazmıyor. Burası zaten televizyonda açık. Ben bölüm için kumandadan kısayol eklemek istiyorum.
Netflix KeyNetflix=0x00000027
Youtube KeyMyButon=0x0000003B
bunların kısayolları elimde mevcut
mb130_hwprofile.bin
Remote control > RCA_RC5_OEM kodları değiştirince kumanda üzerinden istediğim tuşa ekleyebiliyorum ama browser kodunu bilmiyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buyrun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Browser false olmasın? ,hatrladığım kadarı ile sadece false -true var(dı) bir ara bakayım bakalım unuttum artık bazı şeyleriBu bölümde kod yazmıyor. Burası zaten televizyonda açık. Ben bölüm için kumandadan kısayol eklemek istiyorum.
Netflix KeyNetflix=0x00000027
Youtube KeyMyButon=0x0000003B
bunların kısayolları elimde mevcut
mb130_hwprofile.bin
Remote control > RCA_RC5_OEM kodları değiştirince kumanda üzerinden istediğim tuşa ekleyebiliyorum ama browser kodunu bilmiyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buyrun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
RC tipini değiştirmelisin,oraya Rc5117 yazmalısın (diye hatırlıyorum) -Küçük-büyük harf duyarlıdır-17MB120 Toshiba kartı, vestel toolbox kullanarak uzaktan kumandayı RC5117 olarak değiştirmek istiyorum, hwprofile bin'i seçiyorum, uzaktan kumandayı seçiyorum, ancak RC1117'yi seçtiğimde ve yükledikten sonra herhangi bir sürücü tarafından kontrol edilemiyor ve editör FF, diğer kodları denedim ve yapılamıyor, sürücüyü nasıl değiştireceğime dair bir ipucu var mı? Teşekkür ederim
Toshiba 43U6763
Hayır. True/false aktif etme/gizleme gibi bir seçenek oluyor.Orada browser için bir kod olması gerekiyor. Forumda bir arkadaş bu kodları biliyordu.Şimdi kim bilir nerelerdeBrowser false olmasın? ,hatrladığım kadarı ile sadece false -true var(dı) bir ara bakayım bakalım unuttum artık bazı şeyleri
Evet ,kumandasında tarayıcı olanın keykodunu almak lazım ,ama sen de kumandayı değiştirmen lazım o zaman.veya browser kodlu kumanda kodunu bulman lazım HW içinden Ayrıca kumanda kodunu "root" içinde de görmüştüm bir zamanlar benim tvde fakat HDD dolunca bir çok şeyi silip attım gereksiz diye ,çünkü 3 tvnin de kök dosyasını yedeklemiştim bir zamanlar ,zaten biri köyde çalınmıştı (mb97 kartlı tv) ama eğer web browser tuşu olsaydı ben hatırlardım en azından ,hatırlamıyorum maalesef ,belki de unutmuş olabilirimHayır. True/false aktif etme/gizleme gibi bir seçenek oluyor.Orada browser için bir kod olması gerekiyor. Forumda bir arkadaş bu kodları biliyordu.Şimdi kim bilir nerelerde
Kumandadasında tarayıcı butonu olan birisi Vestel toolbox ile bu kodu görebilir sanırım
Kullandığın uzaktan kumanda resmini buraya ekler misin.Hayır. True/false aktif etme/gizleme gibi bir seçenek oluyor.Orada browser için bir kod olması gerekiyor. Forumda bir arkadaş bu kodları biliyordu.Şimdi kim bilir nerelerde
Kumandadasında tarayıcı butonu olan birisi Vestel toolbox ile bu kodu görebilir sanırım
Bu yazınızda orijinal HDMI dosyası yazsaydınız gönderdim.Merhaba Ustam rahatsız ediyorum ama bana bu konudaki TV için orijinal Spi lazım full yazılım attım düzelmedi yardımcı olur musunuz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb12...eme-hatasi-cozum-ve-anlatim.12326/post-425940
orjinal spi dosyasını atınca sorun düzeldi hocam. Yani tv yi ilk aldığım gibi orjinaline döndü. HDMI üzerinden HDR açmıyor ancak 720P görüntüden kurtulduk.İlgilenen ustalara tşk ediyorum. HDMI üzerinden de HDR alabileceğim ayrıca edid dosyası paylaşırsanız sevinirim.Tşk hocam deneyip sonucu yazarım.
Teşekkür ederim, deneyeceğim ve bir soru daha hoş geldiniz logosunu görünmemesi için nereden kapatabilirim, vestel araç kutusunda hangi konumdadır?RC tipini değiştirmelisin,oraya Rc5117 yazmalısın (diye hatırlıyorum) -Küçük-büyük harf duyarlıdır-