Hoşgeldiniz logosu mu , o sadece otel modunda çıkıyor diye biliyorum,normalde tv firma logosu karşılar kullanıcıyı.Sizin tv otel modunda mı çalışıyor acabaTeşekkür ederim, deneyeceğim ve bir soru daha hoş geldiniz logosunu görünmemesi için nereden kapatabilirim, vestel araç kutusunda hangi konumdadır?
Normal tuşlu kumanda Ben kumandalarda görmedim tarayıcı tuşu (en azından ben görmedim,belki de vardır) ,ayrıca "tarayıcı" derken sanırım "web browser" den bahsediyorsun, benim görmedim dediğim de bu tarayıcı ,senin ekranda gördüğün "smart" içinden bir uygulama, yani onun kısa yolunun olacağını sanmıyorum.O uygulamayı profilden kapatırsan oradan kalkar,açarsan gelir
Hoş geldiniz logosu açıktı, ben de kapattım ve açtığımda hala Toshiba logosu çıkıyor, bunu kapatmak istiyorum.Hoşgeldiniz logosu mu , o sadece otel modunda çıkıyor diye biliyorum,normalde tv firma logosu karşılar kullanıcıyı.Sizin tv otel modunda mı çalışıyor acaba
Tam anlamadım (internetim de yok maalesef) "Welcome " logosu sadece otel modunda olur , marka logosu normal kullanımda olur (diye biliyorum) ,senin ne istediğini tam anlayamadım, bu arada nerden katılıyorsun ,hangi ilimizden (merak ettiğim için sordum)Hoş geldiniz logosu açıktı, ben de kapattım ve açtığımda hala Toshiba logosu çıkıyor, bunu kapatmak istiyorum.
DownloadBI.MB120 ve DownloadSpi.MB120 aracılığıyla logoyu indirmeyi denedim, ancak toshiba logosu usb flash sürücüye indirilmiyor.
Bu arada logonun indiğini hiç hatırlamıyorum, ama logo yüklendiğini biliyorumHoş geldiniz logosu açıktı, ben de kapattım ve açtığımda hala Toshiba logosu çıkıyor, bunu kapatmak istiyorum.
DownloadBI.MB120 ve DownloadSpi.MB120 aracılığıyla logoyu indirmeyi denedim, ancak toshiba logosu usb flash sürücüye indirilmiyor.
Sanırım buldum bu sen olmalısın:Hoş geldiniz logosu açıktı, ben de kapattım ve açtığımda hala Toshiba logosu çıkıyor, bunu kapatmak istiyorum.
Род занятий: техник
Programmer: UFPI,TNM5000,MARTECH
Осциллограф: Tektronix TDS1002
Bu arada logonun indiğini hiç hatırlamıyorum, ama logo yüklendiğini biliyorum
Tahmin etmiştim , logo kalkmaz ama değişir ,yukarıda yazdım ,o konuda da yazılmış,hangi marka ile açılmasını istiyorsan o markanın logosunu koy belleğe tv ye yükle (usb bellek ile)Logo değişikliği burada açıklanmıştır, ben bu panoda logonun kaldırılması veya farklı bir logo ile değiştirilmesi hakkında soru soruyorum.
Vestel TV Açılış Logosu Değiştirme
Merhaba arkadaşlar Vestel 4K tv kullanıcısıyım.Tv nin açılış logosunu 4k manzaralı resim koymak istiyorum ama olmuyor daha düşük kalite deki resimler oluyor onlarda göze hoş durmuyor.Açılış logosu suna nasıl yüksek kalite resim koya bilirim.tavsiyeforumu.com
Çok bekleyemem bu gün kusura bakma maalesef internet yok, ama hangi markanın logosunu istiyorsan bu topikte yaz , By_Trol 'un elinde varsa buradan yollar sana yüklersin veya senin forumda kullanıcılara verirsin, bu günlük iyi gecelerLogo değişikliği burada açıklanmıştır, ben bu panoda logonun kaldırılması veya farklı bir logo ile değiştirilmesi hakkında soru soruyorum.
Merhaba arkadaşlar Vestel 4K tv kullanıcısıyım.Tv nin açılış logosunu 4k manzaralı resim koymak istiyorum ama olmuyor daha düşük kalite deki resimler oluyor onlarda göze hoş durmuyor.Açılış logosu suna nasıl yüksek kalite resim koya bilirim.tavsiyeforumu.com
Diğer vestel üreticilerinden aldığım markalarda açıldığında logo yok, bu yüzden çıkarmak mümkün olmalı.Tahmin etmiştim , logo kalkmaz ama değişir ,yukarıda yazdım ,o konuda da yazılmış,hangi marka ile açılmasını istiyorsan o markanın logosunu koy belleğe tv ye yükle (usb bellek ile)
Aşağıdaki konuda güzel anlatılmış
Teşekkür ederim.Çok bekleyemem bu gün kusura bakma maalesef internet yok, ama hangi markanın logosunu istiyorsan bu topikte yaz , By_Trol 'un elinde varsa buradan yollar sana yüklersin veya senin forumda kullanıcılara verirsin, bu günlük iyi geceler
Bekle biraz bakayım (hanım kızacak bana)Diğer vestel üreticilerinden aldığım markalarda açıldığında logo yok, bu yüzden çıkarmak mümkün olmalı.
17MB211S test kartımda denedim ve orada vestel logosunu yukarıdaki prosedüre göre spi klasörüne yükledim, usboperation ve logo hala orada değil, bu yüzden logoyu devre dışı bırakmanın veya yeniden oynatmanın bir yolunu da arıyorum.
Teşekkür ederim.
Ve ben çıkıyorum artık, iyi geceler Yarın internetim gelince foruma girerimTeşekkür ederim.