Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Kullandığın uzaktan kumanda resmini buraya ekler misin.

112f960c532475b428.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Teşekkür ederim, deneyeceğim ve bir soru daha hoş geldiniz logosunu görünmemesi için nereden kapatabilirim, vestel araç kutusunda hangi konumdadır?
Hoşgeldiniz logosu mu :alala , o sadece otel modunda çıkıyor diye biliyorum,normalde tv firma logosu karşılar kullanıcıyı.Sizin tv otel modunda mı çalışıyor acaba :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Normal tuşlu kumanda :) Ben kumandalarda görmedim tarayıcı tuşu (en azından ben görmedim,belki de vardır) ,ayrıca "tarayıcı" derken sanırım "web browser" den bahsediyorsun, benim görmedim dediğim de bu tarayıcı :) ,senin ekranda gördüğün "smart" içinden bir uygulama, yani onun kısa yolunun olacağını sanmıyorum.O uygulamayı profilden kapatırsan oradan kalkar,açarsan gelir :ok

P Çevrimdışı

pavelmuskar

Yeni Üye
25 Ara 2021
14
54
Hoşgeldiniz logosu mu :alala , o sadece otel modunda çıkıyor diye biliyorum,normalde tv firma logosu karşılar kullanıcıyı.Sizin tv otel modunda mı çalışıyor acaba :alala
Hoş geldiniz logosu açıktı, ben de kapattım ve açtığımda hala Toshiba logosu çıkıyor, bunu kapatmak istiyorum.

DownloadBI.MB120 ve DownloadSpi.MB120 aracılığıyla logoyu indirmeyi denedim, ancak toshiba logosu usb flash sürücüye indirilmiyor.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hoş geldiniz logosu açıktı, ben de kapattım ve açtığımda hala Toshiba logosu çıkıyor, bunu kapatmak istiyorum.

DownloadBI.MB120 ve DownloadSpi.MB120 aracılığıyla logoyu indirmeyi denedim, ancak toshiba logosu usb flash sürücüye indirilmiyor.
Tam anlamadım (internetim de yok maalesef) "Welcome " logosu sadece otel modunda olur , marka logosu normal kullanımda olur (diye biliyorum) ,senin ne istediğini tam anlayamadım, bu arada nerden katılıyorsun ,hangi ilimizden (merak ettiğim için sordum):)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Bu arada logonun indiğini hiç hatırlamıyorum, ama logo yüklendiğini biliyorum :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Sanırım buldum :) bu sen olmalısın:

Род занятий: техник
Programmer: UFPI,TNM5000,MARTECH
Осциллограф: Tektronix TDS1002

Eğer toshiba logosu çıkmasın diyorsan kendin belirleyeceğin bir fotoğrafı logo olarak ayarlıyabilirsin, forumda bu konu anlatılmıştı veya görüşülmüştü :ok

P Çevrimdışı

pavelmuskar

Yeni Üye
25 Ara 2021
14
54
Bu arada logonun indiğini hiç hatırlamıyorum, ama logo yüklendiğini biliyorum :ok

Logo değişikliği burada açıklanmıştır, ben bu panoda logonun kaldırılması veya farklı bir logo ile değiştirilmesi hakkında soru soruyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Logo değişikliği burada açıklanmıştır, ben bu panoda logonun kaldırılması veya farklı bir logo ile değiştirilmesi hakkında soru soruyorum.

Tahmin etmiştim :) , logo kalkmaz ama değişir ,yukarıda yazdım ,o konuda da yazılmış,hangi marka ile açılmasını istiyorsan o markanın logosunu koy belleğe tv ye yükle (usb bellek ile)
Aşağıdaki konuda güzel anlatılmış :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Çok bekleyemem bu gün kusura bakma maalesef internet yok, ama hangi markanın logosunu istiyorsan bu topikte yaz , By_Trol By_Trol 'un elinde varsa buradan yollar sana yüklersin veya senin forumda kullanıcılara verirsin, bu günlük iyi geceler :ok

P Çevrimdışı

pavelmuskar

Yeni Üye
25 Ara 2021
14
54
Tahmin etmiştim :) , logo kalkmaz ama değişir ,yukarıda yazdım ,o konuda da yazılmış,hangi marka ile açılmasını istiyorsan o markanın logosunu koy belleğe tv ye yükle (usb bellek ile)
Aşağıdaki konuda güzel anlatılmış :ok

Diğer vestel üreticilerinden aldığım markalarda açıldığında logo yok, bu yüzden çıkarmak mümkün olmalı.
17MB211S test kartımda denedim ve orada vestel logosunu yukarıdaki prosedüre göre spi klasörüne yükledim, usboperation ve logo hala orada değil, bu yüzden logoyu devre dışı bırakmanın veya yeniden oynatmanın bir yolunu da arıyorum.

Çok bekleyemem bu gün kusura bakma maalesef internet yok, ama hangi markanın logosunu istiyorsan bu topikte yaz , By_Trol By_Trol 'un elinde varsa buradan yollar sana yüklersin veya senin forumda kullanıcılara verirsin, bu günlük iyi geceler :ok
Teşekkür ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Diğer vestel üreticilerinden aldığım markalarda açıldığında logo yok, bu yüzden çıkarmak mümkün olmalı.
17MB211S test kartımda denedim ve orada vestel logosunu yukarıdaki prosedüre göre spi klasörüne yükledim, usboperation ve logo hala orada değil, bu yüzden logoyu devre dışı bırakmanın veya yeniden oynatmanın bir yolunu da arıyorum.

Teşekkür ederim.
Bekle biraz bakayım (hanım kızacak bana)

Geri
Üst Alt