Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

P Çevrimdışı

pavelmuskar

Yeni Üye
25 Ara 2021
14
54
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
112f960c532475b428.jpg
Ortadaki OK tuşunun üzerindeki pembe tuş browseri açması lazım açmıyorsa manuel olarak menülerden browser aç altta kırmızı ile yeşilin üzerinde yıldız simgeli tuşlar var örneğin kırmızının üstündeki yıldız simgeli tuşa 3-5 Saniye basılı tut tv ekranında butonum ayarlandı yazar o tuş browser olarak ayarlanmış olur. Favori atamış olursunuz bu işlemi her hangi bir tv kanalı yada youtube, Netflix için de yapabilirsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ortadaki OK tuşunun üzerindeki pembe tuş browseri açması lazım açmıyorsa manuel olarak menülerden browser aç altta kırmızı ile yeşilin üzerinde yıldız simgeli tuşlar var örneğin kırmızının üstündeki yıldız simgeli tuşa 3-5 Saniye basılı tut tv ekranında butonum ayarlandı yazar o tuş browser olarak ayarlanmış olur. Favori atamış olursunuz bu işlemi her hangi bir tv kanalı yada youtube, Netflix için de yapabilirsiniz.
İşte benim hangi browser diye sormamın nedeni :) "web" mi yoksa "smart " mı :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Normal tuşlu kumanda :) Ben kumandalarda görmedim tarayıcı tuşu (en azından ben görmedim,belki de vardır) ,ayrıca "tarayıcı" derken sanırım "web browser" den bahsediyorsun, benim görmedim dediğim de bu tarayıcı :) ,senin ekranda gördüğün "smart" içinden bir uygulama, yani onun kısa yolunun olacağını sanmıyorum.O uygulamayı profilden kapatırsan oradan kalkar,açarsan gelir :ok

İşte benim hangi browser diye sormamın nedeni :) "web" mi yoksa "smart " mı :)
:hihi

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40

Şimdi denedim. Dediğiniz şekilde kanal için yada youtube için denediğimde favori buton olarak ayarlayabiliyorum fakat browser için basılı tuttuğumda tv hiçbir tepki vermiyor olmuyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Geri
Üst Alt