Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu arada aklımdayken yazayım,çünkü önemli bir konudur ...
Tv ye yazılım atarken kumanda OK tuşu+ fişi taktığınızda boot yüklemeye başlama süresi yaklaşık 12 ila 18 saniye arasındadır,yani "aha kumandaya bastım yüklemedi " diye hemen OK tuşunu bırakmayınız.
Fişi takarken içinizden 1001-1002-1003 --- 1017 kadar sayınız ve bekleyiniz.

NOT:
Ek yapıldı...

T Çevrimdışı

thylmz

Yeni Üye
12 Ara 2018
13
34
Buradaki mb95 için tavsiye edileni yaptım ve oradan netflix'i söylendiği üzere 00>>>'dan 01'e çevirip kaydettikten sonra televizyona attım televizyonu kapattım fakat şimi açılmıyor vestel yazısı geliyor ve televizyon siyah ekran kalıp kapanıyor kendini sürekli kapatıp açmaya çalışıyormuş gibi bir durum oldu ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
MB9x kartlarda netflix olmaz,sadece adı görünür,bir kere tarayıcı sürümü bile 3.6,telnet ile operayı update edeyim demiştim tv uçtu :) <---- burada hafif gülümseme var,resim olmadığından yazıyla belirttim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
full veya çekirdek nedir bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
Ben cevap vereyim ;
Full denilen yazılım tv yi boot eden,yani açılmasını sağlıyan ,kabaca PC'deki HDD içinde MBR dediğimiz yere de yazılan yazılımdır,
core (çekirdek) ise sadece tv içindeki bizim root dosya sistemi dediğimiz alana müdahele eden yazılımdır.
Ancak tv hiç açılmazsa full yazılımla kurtarılabilir,tabii her zaman kurtarma da olmaz maalesef.

S Çevrimdışı

strat41

Yeni Üye
4 Ara 2018
7
33
Ben cevap vereyim ;
Full denilen yazılım tv yi boot eden,yani açılmasını sağlıyan ,kabaca PC'deki HDD içinde MBR dediğimiz yere de yazılan yazılımdır,
core (çekirdek) ise sadece tv içindeki bizim root dosya sistemi dediğimiz alana müdahele eden yazılımdır.
Ancak tv hiç açılmazsa full yazılımla kurtarılabilir,tabii her zaman kurtarma da olmaz maalesef.
anladım full yazılım daha risksiz ozaman anladığım bu doğrumudur

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
strat41' Alıntı:
anladım full yazılım daha risksiz ozaman anladığım bu doğrumudur
Tam tersidir,core(çekirdek) de risk yoktur... aslında yoktur demek de tam doğru değil,çünkü farklı model tv yazılımını atarsan tabii ki herzaman risktir,ancak full yazılımda da atarken dikkat etmek gerekir,en başta full yazılım yükleme sırasında elektrikler gitmeyecek,kullanılan bellek bozulmayacak,hele hele farklı model tv yazılımı hiç atılmayacak,geriye dönüş yoktur o zaman,iş servisliktir.

EK:
Sevgili strat41,birde buradan yazayım istedim:
Ben özel mesajlarımı kapatmıştım :)
Sana cevap verip,kapatayım Ö.M tekrar ...
Tv yazılımında sorun yoksa hiç yazılım atmaya uğraşma,ayrıca bizim tvlerde (MB9x) netflix olmaz,sadece icon resmi görünür ama tvden çalışmaz,çünkü tv içinde yüklü dosyaları yok,telefondan olması iyiymiş ...
Dediğim gibi kapatıyorum maalesef Ö.M sistemimi.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

strat41

Yeni Üye
4 Ara 2018
7
33
Tam tersidir,core(çekirdek) de risk yoktur... aslında yoktur demek de tam doğru değil,çünkü farklı model tv yazılımını atarsan tabii ki herzaman risktir,ancak full yazılımda da atarken dikkat etmek gerekir,en başta full yazılım yükleme sırasında elektrikler gitmeyecek,kullanılan bellek bozulmayacak,hele hele farklı model tv yazılımı hiç atılmayacak,geriye dönüş yoktur o zaman,iş servisliktir.

EK:
anladım peki çekirdek ve full yazılımı nasıl bulabilirim seri numaradan sorgulama yapınca hiç bişey çıkmıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
strat41' Alıntı:
anladım peki çekirdek ve full yazılımı nasıl bulabilirim seri numaradan sorgulama yapınca hiç bişey çıkmıyor
Tvnin menü+4725 yaparak resim çek,ve arkasındaki barkod seri nosunu da çek, ve BURAYA tıklıyarak ekle ,fikoloji ve teknovest mutlaka yazılım verirler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar, bana MB130 tvnizin Menü+4725 yaparak varsa OPTIONS 2 ve OPTIONS 3 lerin resmini yayınlayabilirmisiniz?

PUZZLE_20181206_203957302b973e87bc795e.jpg
gibi

Geri
Üst Alt