bende bilsem zaten lib dosyası düzenlerim ona göre
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buda vestelde denediğim libler bunu tamamen değiştirecek varsa bir kurcalasın derim oscam 10 dk bir duruyor
Benim tvnin işlemci mimarisi Mips mimarisidir,herhalde tüm vestel tvler Mips mimarisi vardır,bende söyledim,oscam tek başına yetmiyor maalesef,ben OSEmuyu da denedim,,mesela,rardan çıkan dosyaları incelediğimde System klasöründen ya dosya alıyor veya dosya gönderiyor,ama bizim tvlerde böyle klasör yok.Sn. @ digiulama, denediğiniz lib dosyası, rardan çıkartılamıyor. Dosya sistemi hatalı veya eksik diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sn. @ D digiulama, başka bir forumdaki arkadaşın şöyle bir önerisi var;
"sade islemciyi ögrenmekle yetmiyor ustam. derleyen arkadaslara ic bilgiler veya equipent de gerekebilir.
yazilimdan anlamak lazim.
oscam kaynagi üstünde calisan arkadaslari cogu bu sitede geziniyor,
icabindan ordan böyle bir istekde bulunabilirsiniz..."
Ne dersin, işlemciler konusunda bilgi alınca iletişim kuralım mı?
Karnımı doyurdum önceEğer işlemciler mips ise hazır oscam dosyaları var. Ufak değişikliklerle kullanılabilir. Uydu alıcısının işlemcisi sh4 tabanlı olabilir mi? Bir yerde okurken aklımda öyle kalmış.
Umarım, Sn. Ado bizlere yardımcı olur.
system type : MStar Chip
processor : 0
cpu model : MIPS 34Kc V5.5 FPU V0.0
BogoMIPS : 415.74
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 64
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0004, 0x0ffc, 0x0083, 0x0410]
ASEs implemented : mips16 dsp mt
shadow register sets : 1
core : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available
Bana vestelde denediğin tüm dosyaları upload edermisin acaba, sevgili digiulama ?bende bilsem zaten lib dosyası düzenlerim ona göre
buda vestelde denediğim libler bunu tamamen değiştirecek varsa bir kurcalasın derim oscam 10 dk bir duruyor
Karnımı doyurdum önce
Buradaki benim işlemci türü:
Kod:system type : MStar Chip processor : 0 cpu model : MIPS 34Kc V5.5 FPU V0.0 BogoMIPS : 415.74 wait instruction : yes microsecond timers : yes tlb_entries : 64 extra interrupt vector : yes hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0004, 0x0ffc, 0x0083, 0x0410] ASEs implemented : mips16 dsp mt shadow register sets : 1 core : 0 VCED exceptions : not available VCEI exceptions : not available
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana vestelde denediğin tüm dosyaları upload edermisin acaba, sevgili digiulama ?
Tamamdır sevgili digiulama,indirip inceledim,senin tv işlemci mimarisi nedir bilmiyorum ama bu dosyalar "arm" mimarisi için geçerlidir öncelikle yazayım.http://
Dediğimi de yaptınmı ,önemli olan o sevgili digiulama :smile:telneti açıp filezilla ile bağlandım dreamboxda yaptığım gibi doyaların hepsini açtım indirdim inceledim epeyce kurcaladım yani
3- telnet ekranındaken(bağlantısında) cat /proc/cpuinfo yazılıp entere basılır (bizim tvde yol bu,sizde de öyledir mutlaka)
Elinde varsa o dosyalar alabilirim sevgili tartar10 :smile:Eğer işlemciler mips ise hazır oscam dosyaları var. Ufak değişikliklerle kullanılabilir. .