Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
Sn. @ teraspy teraspy, arm ve mips tabanlı (işlemcili) uydu alıcıları için düzenli olarak oscamlar yayınlanmaktadır. Eğer site adı vermek yasak değilse (sat-universe.com/showthread.php?t=275539&page=10) başına www. eklediğinde oscamlara ulaşabilir. Benim kasteddiğim dosyalar onlar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sn. @ teraspy teraspy, arm ve mips tabanlı (işlemcili) uydu alıcıları için düzenli olarak oscamlar yayınlanmaktadır. Eğer site adı vermek yasak değilse (sat-universe.com/showthread.php?t=275539&page=10) başına www. eklediğinde oscamlara ulaşabilir. Benim kasteddiğim dosyalar onlar.
İndirdim bazılarını,verdiğin siteden değil de, farklı yerden,dursn bakalım elimde :ok

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
İndirdim bazılarını,verdiğin siteden değil de, farklı yerden,dursn bakalım elimde :ok
Burada şu soruya cevap aramak mantıklı olabilir. Uydu cihazlarında işlemci var. Bu işlemcinin çalışma mantığı önemlidir. Gelen sinyallerin hangilerinin şifreli olduğunu ve caid eşlemelerinin nasıl yapıldığını anlamak lazım.

Tabi ki samsung marka tv'lere bu işlem yapılmış durumda. Şifreli kanalları Tv'nin işlemcisi üzerinden mi yoksa, uydu alıcısı zerinden mi çözüyorlar. Belki burada anlatılanlar bize fikir verebilir ( , )

Buradaki işlemleri yapabilmek için benim bilgi ve deneyimim ve iale iznim yetersiz malesef.

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
bende telnetten bağlandım kod olmadı başka cihazda kod gönderdim ftp yi açtı telnetten bağlantı yapmadı

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
dreambox telnet bağlandı hani telnettemi sıkıntı var da bağlanmaı sandım değilmiş tv ile iletişim kuamadı cat bulunamadı dedi bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sss.jpg

böyle diyor

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
digiulama' Alıntı:
1-Vendor içine girmeyeceksin ,otomatik giriyorsa ls komutunu ver içeriğe bak,oradaki dosyaları gör,proc klasörü var mı,yoksa cd yazıp entere bas,ordan çık ,varsa:
2 cat /proc/cpuinfo entere bas
3-Yukarıdaki komutta cat ile /proc/cpuinfo arası bir harf boyu kadar açık olacak
4-Bir resim çek ve burada yayınla :)

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
rrrr.jpg

bu şekildemi

bendeki arm7 benim sana gönderdiğim dosyalar benim tv ile uyumlu arm7 gönderdim oscam

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
p63Q9a.png

çektiğim foto buydu ozaman oscamı kurdugumda filezilla ile etc klasörü config klasörlerini gördüğümüzden oralara attım system ede dosya attım samsunga bakarak oldu ama kesiliyor oscam managerde android yönlendirmesi oldugundan dosyaları yol göstermek lazım anca öle olur

oscam-1.20_11397_armv7 bendeki bu çalışan eğer uğraşmak isteyen varsa benimki ile uyumlu olan tv ler bunu indirip oscam denemesi yapsınlar belki benimde atladığım biryer vardır

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
oscam çalıştırılabilir programını tvde bin içine ,config dosyalarını da var içine atacaksın,ama bana yolladığın dosyalar senin tvye uygun değil. Sen bana telnetten bağlanıp yukarıda verdiğim ls komutunu verip,bir resim al bakayım,vendor olmaması lazım kök dizin!,merak ettim açıkçası.

Geri
Üst Alt