İndirdim bazılarını,verdiğin siteden değil de, farklı yerden,dursn bakalım elimdeSn. @ teraspy, arm ve mips tabanlı (işlemcili) uydu alıcıları için düzenli olarak oscamlar yayınlanmaktadır. Eğer site adı vermek yasak değilse (sat-universe.com/showthread.php?t=275539&page=10) başına www. eklediğinde oscamlara ulaşabilir. Benim kasteddiğim dosyalar onlar.
Burada şu soruya cevap aramak mantıklı olabilir. Uydu cihazlarında işlemci var. Bu işlemcinin çalışma mantığı önemlidir. Gelen sinyallerin hangilerinin şifreli olduğunu ve caid eşlemelerinin nasıl yapıldığını anlamak lazım.İndirdim bazılarını,verdiğin siteden değil de, farklı yerden,dursn bakalım elimde
İşte bunu tam bilmiyorum,ama mantık "uydu alıcısı" diyor,tabii işlemcinin de mutlaka etkisi vardır.Şifreli kanalları Tv'nin işlemcisi üzerinden mi yoksa, uydu alıcısı zerinden mi çözüyorlar.
Tam anlayamadım,tvde telnet çalışmadı mı?Başka cihaz hangisi?bende telnetten bağlandım kod olmadı başka cihazda kod gönderdim ftp yi açtı telnetten bağlantı yapmadı
1-Vendor içine girmeyeceksin ,otomatik giriyorsa ls komutunu ver içeriğe bak,oradaki dosyaları gör,proc klasörü var mı,yoksa cd yazıp entere bas,ordan çık ,varsa:digiulama' Alıntı:
Hımm,ilginç,demek sizin tvler Arm7 ,peki oscamı tv ye nereye yükledin? veya neler yaptığını tam olarak yaz bakayım buradanbu şekildemi bendeki arm7 benim sana gönderdiğim dosyalar benim tv ile uyumlu arm7 gönderdim oscam