teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tamam şimdi buradayken cd komutunu verip entere basıp çık,ardından tekrar ls komutunu verip bir resim daha alayım
Tamam şimdi buradayken cd komutunu verip entere basıp çık,ardından tekrar ls komutunu verip bir resim daha alayım
Şimdi de cd var veya cd /var (cd ile arada boşluk var) girip ls komutunu ver bakayım,resimde alayım
yanlış olmuş ... cd enter çık,bu kez cd var yap bakalım,sen dev(ice) dediğimiz klasöre girmişsin
Allalaaaaa,var klasörüne girmiyor mu bu :unsure:ben mi hata yapıyorum ?
ooo,niye acaba, peki cd etc yapalım sevgili digiulamafilezilla ilede var seçince shm ye atıyor
Hımm,var içine neden girmiyor acaba,birde cd tmp içine girelim son kez, çünkü bu 4 klasörü kullanıyor oscam,buraları lazım ,haaa,son değil pardon,en son cd bin içine girelim unuttum kusura bakma...
Hımmmm,o sanırım core -çekirdek-,eğer coreyse yaramaz,çünkü benim tvde oscam çalıştı-yani dvbapi dışında hata vermedi,önce çok hata kodu veriyordu - ayar dosyalarıyla oynadım tekrar attım,tv resete girdi,ama çalıştırdım bugün oscamı...full yazılım yok ama buZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kendi sn numarası ile indirdiğim yazılım var o işe yarayacak mı