Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
lss.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tv yi root yapabilsek bide çok iyi olur ozaman tüm kapalı klasörleri kurcalarız onu bilsem bide

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımm,var içine neden girmiyor acaba,birde cd tmp içine girelim son kez, çünkü bu 4 klasörü kullanıyor oscam,buraları lazım ,haaa,son değil pardon,en son cd bin içine girelim unuttum kusura bakma...
Oscam bin klasörüne kopyalanacak,ayar dosyaları etc içine kopyalanacak.program kendi seçecek var ve tmp klasörlerini.
Bu arada sende full yazılım varmıydı? çok önemli full yazılım,tv çökerse yazılım atmak gerekir.

NOT:
Yav bu konunun izleyeni ne çabuk 10.100,den 11.185 olmuş,hayret :smile:

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
full yazılım yok :) ama bu kendi sn numarası ile indirdiğim yazılım var o işe yarayacak mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

girmiyor aynı boş dosya yani

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
full yazılım yok :) ama bu kendi sn numarası ile indirdiğim yazılım var o işe yarayacak mı
Hımmmm,o sanırım core -çekirdek-,eğer coreyse yaramaz,çünkü benim tvde oscam çalıştı-yani dvbapi dışında hata vermedi,önce çok hata kodu veriyordu - ayar dosyalarıyla oynadım tekrar attım,tv resete girdi,ama çalıştırdım bugün oscamı...
Aslında bu oscam nedir diye bir konu açacağım,yani yükledik,çalıştırdık pekiii ne yapmak lazım bilmiyorum mesela :smile:

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
oscam config dosyası düzenleyeyim sana at içine hangi uyduların var ona göre yayın açayım

Geri
Üst Alt