Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İLGİLİ KONU LİNKİ

Üstad merhabalar. Vestel 48UA9300 MB100 Anakartlı televizyon elimde. Televizyonda yazılım olarak PVR ve Netflix kısıtlanmış. Rica etsem modlanmış full yazılımı paylaşırmısınız ?
Sevgili thezombi;
Ben sana cevap vereyim,modlanmış(oynanmış) yazılım olmaz,mod olan tvnin profil dosyasıdır.Tvnin yazılımıyla oynamak-modlamak- her zaman risklidir,ben şahsen mod yapmama -veya yapsam da yayınlamama- konusunda yeminliyim,bu nedenlerden dolayı da forumlardan elimi ayağımı çekmiş emekli mod'cuyum hatta bu işi başlatanlardan biriyim...
Modlanmış profil dosyası da ancak kendi tvnin profil dosyası olmalı,aynı model ve ekran da olsa başka tvnin profil dosyasını almak,yüklemek de ayrı risktir.Çünkü farklı tv profilindeki hex içindeki adres satırı senin tvde farklı adres gösterebilir,risk bu yüzdendir.Yani sen pvr açtım sanırsın başka adres değiştiği için tv sapıtır-ki çok sapıtmıştır- bu da kullanıcı için olumsuz yara açabilir.
Ama illa ben yapacağım diyorsan bak burada görsel olarak modlama konusunu anlattım, tıklıyarak kendin de yapabilirsin,çok da zor değil inan.Site bana aittir ,güvenle girebilirsin.
Unutma karar senindir.
NOT:
Yeri gelmişken belirteyim,bu forumda mesaj kısmımı kapattım,bana mesaj ile ulaşılmaz,mod konusunda lütfen yardım istemeyin.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43

Oooo Alattin Abi, senin siten ve buradaki bilgili diğer abi, kardeşler sayesinde bir şeyler yapmayı başardım. Tv yi ve kendimi çok zorlamadan. (Hbbtv özelliği efsane bi şeymiş)

Oradan teşekkür edememiştim. (Ne bi iletişim, ne bi cevap yaz vs... :) )

Buradan edeyim; aklına, bilgine, eline sağlık abi.

Bırakma ! Vestel in ve dolayısı ile bizlerin senden alacağı çok şey var eminim :)

Sağlıcakla.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Oooo Alattin Abi, senin siten ve buradaki bilgili diğer abi, kardeşler sayesinde bir şeyler yapmayı başardım. Tv yi ve kendimi çok zorlamadan. (Hbbtv özelliği efsane bi şeymiş)

Oradan teşekkür edememiştim. (Ne bi iletişim, ne bi cevap yaz vs... :) )

Buradan edeyim; aklına, bilgine, eline sağlık abi.

Bırakma ! Vestel in ve dolayısı ile bizlerin senden alacağı çok şey var eminim :)

Sağlıcakla.
Çok teşekkür ederim,güle güle kullan sevgili trkkrsy,Hbb ,evet aynen katılıyorum :))

S Çevrimdışı

strat41

Yeni Üye
4 Ara 2018
7
33
Seg TV için yazılım verebilecek varmı acaba anlamadığım hangi yazılım bilmiyorum

Screenshot_20181204-015404de0a9a688080a36e.png

C Çevrimdışı

crazy07

Yeni Üye
25 Kas 2018
5
55
17MB211 çekirdek yazılımlı VestelFD7300 tv için smart tv ye ekleme çıkarma yapmak için yazılım varmı ?

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
Şimdi tv'yi modluyoruz. Bunu değerli ustalar sayesinde başardık. Kendilerine teşekkür ederiz. Yapılan değişiklikleri geri almak için, modlama öncesi tv'den aldığımız orjinal sw ve hw'yi geri yüklemek yeterli olur mu? Başka bir işleme gerek var mıdır?

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Şimdi tv'yi modluyoruz. Bunu değerli ustalar sayesinde başardık. Kendilerine teşekkür ederiz. Yapılan değişiklikleri geri almak için, modlama öncesi tv'den aldığımız orjinal sw ve hw'yi geri yüklemek yeterli olur mu? Başka bir işleme gerek var mıdır?

O Şekilde yapılabilir yada full yazlım yükleyerek

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O Şekilde yapılabilir yada full yazlım yükleyerek

Tvden alınan orjinal dosyaları mutlaka yedekleyin,orjinalleri tekrar aynı yolla geri yükleyebilirsin(ihtiyaç duyulursa tabii)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın yönetim;
Bu topik (konu) neden yapışkan-öne çıkan değil acaba?Kullanıcılar tvlerini modluyorlar, ama nasıl yapılacağını anlatan sevgili "rfve" nin önemli konusu arka planda kalıyor-kalacak...
Hatta vesteldriver ile alakalı linkler temizlenip,konu önemli-yapışkan hale getirilmeli bence,çünkü vesteldriver artık kapalı,linke tıklayınca hata veriyor ...

EK:
Büyük yazdım,belki gözden kaçar-görünmez isteğim :)

EK 2:
Sildim :))

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bana , MB9x ---- MB2xx tam yazılımlarının içindeki "usb_auto_update_Xxx.txt" isimli dosyayı upload edip link verirseniz çok sevinirim:oku

EK:
Hatalı gördüm,yeniden düzenledim ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt