teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sevgili thezombi;İLGİLİ KONU LİNKİ
Üstad merhabalar. Vestel 48UA9300 MB100 Anakartlı televizyon elimde. Televizyonda yazılım olarak PVR ve Netflix kısıtlanmış. Rica etsem modlanmış full yazılımı paylaşırmısınız ?
Ben sana cevap vereyim,modlanmış(oynanmış) yazılım olmaz,mod olan tvnin profil dosyasıdır.Tvnin yazılımıyla oynamak-modlamak- her zaman risklidir,ben şahsen mod yapmama -veya yapsam da yayınlamama- konusunda yeminliyim,bu nedenlerden dolayı da forumlardan elimi ayağımı çekmiş emekli mod'cuyum hatta bu işi başlatanlardan biriyim...
Modlanmış profil dosyası da ancak kendi tvnin profil dosyası olmalı,aynı model ve ekran da olsa başka tvnin profil dosyasını almak,yüklemek de ayrı risktir.Çünkü farklı tv profilindeki hex içindeki adres satırı senin tvde farklı adres gösterebilir,risk bu yüzdendir.Yani sen pvr açtım sanırsın başka adres değiştiği için tv sapıtır-ki çok sapıtmıştır- bu da kullanıcı için olumsuz yara açabilir.
Ama illa ben yapacağım diyorsan bak burada görsel olarak modlama konusunu anlattım,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
tıklıyarak kendin de yapabilirsin,çok da zor değil inan.Site bana aittir ,güvenle girebilirsin.Unutma karar senindir.
NOT:
Yeri gelmişken belirteyim,bu forumda mesaj kısmımı kapattım,bana mesaj ile ulaşılmaz,mod konusunda lütfen yardım istemeyin.