Sn. rfve, tv full yazılım için internet adresi değişmiş. Güncelleyebilirseniz, bir çok kişi kolayca ulaşabilir. Yei adres
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
işe yaramadı ki ben denedim olmuyor jvc içinSn. rfve, tv full yazılım için internet adresi değişmiş. Güncelleyebilirseniz, bir çok kişi kolayca ulaşabilir. Yei adresZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
VESTEL TV den Yazılım Nasıl Yedeklenir
Selam Arkadaşlar 10080538 17MB81 22165L VESTEL SAT.22PF5045 26931347 bana bu modelin ana yazılımı lazım. şimdiden Teşekkür ederim.
seri numarası paylaşınız, yada barkod resmiSelam Arkadaşlar 10080538 17MB81 22165L VESTEL SAT.22PF5045 26931347 bana bu modelin ana yazılımı lazım. şimdiden Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi uygulamalarda ?smart menüde uygulamaların sesi çıkmıyor neden olabilir ustalar?
JVC 50 4K TV içinde olurmu .. bunu yapınca ne olmakta,bu yedekleme ise geri yükleme nasıl yapılmakta ( dikkatimden kaçmış geri yükleme CLONE00001 kısmındaymış ) bu işlem jvc ile oluyorsa V3.62.30 'da iken alınan kopyayı 3.62.33 sürümde geri yüklersek ne olmakta V3.62.30'a gerimi döner F fikolojiTam bir “ayar geri getirme” işi bu otel menü,öyleki tv’nin kullanım saatini bile geri getiriyor,
1-FAT32 ile formatlanmış USB sürücü(bellek) tv’ye takılır
2-Kumandadan MENÜ + 7905 tuşlanıp otel menuye geçilir
3-Kumandanın aşağı “V” tuşu ile “USB’ye kopyala“üzerine gelinir ve kumandanın “OK” tuşuna basılıp hafıza yedeklenir ve pc’de bir yerde saklanır.
Artık elimizde “Yedek” hafızanız var ve sıfırlamak için ister tv’nize reset atın,ister yeni yazılım yükleyin isterseniz eski yazılımınıza geri dönün ;
1-Tv’den aldığınız “CLONE00001” isimli klasörü USB sürücüye kopyalayın
2-Kumandadan “MENÜ + 7905” tuşlayın
3-Kumandadaki aşağı”V” tuşu ile “USB’den kopyala” seçin ve OK tuşuna basın
1-2 saniye sonra tv yeniden açılacak ve eski ayarlarınız ve kanallarınız karşınızda
not: farklı bir isteğiniz varsa full yazılım gibi, seri numarası paylaşırsanız yükleriz.
Mesela puhutv, toon goggles gibi online film yada video olan uygulamalardaseri numarası paylaşınız, yada barkod resmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi uygulamalarda ?
biraz önce güncelleme yaptın galiba sorun düzeldi mi ?Mesela puhutv, toon goggles gibi online film yada video olan uygulamalarda
Yok, dün cocuklar istedi sesi çıkmıyordu. Güncelleme ile de aynı, değişen bişey yok.biraz önce güncelleme yaptın galiba sorun düzeldi mi ?
biraz sıkıntılı durum yani. teknovest desteğinizi rica edeirzYok, dün cocuklar istedi sesi çıkmıyordu. Güncelleme ile de aynı, değişen bişey yok.