smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Aktif ettiysen tv kapanırken göz kırpma animasyonu yapar tekrar modlama ile kapatılır kapatırken yapmıyorsa açamamışsın demektir )
Aktif ettiysen tv kapanırken göz kırpma animasyonu yapar tekrar modlama ile kapatılır kapatırken yapmıyorsa açamamışsın demektir )
Merhaba,
Bu ürünüm için netflix uygulamasını nasıl yükleyebilirim.
Teşekkürler.
Arkadaşlar yok mu okuyan mesajı ado hocam ne diyorsun bu ise yazılımla çözülür mu bu is nasıl film izleriz takılmadanArkadaşlar lütfen yardim internetten film izlenmiyor 55ud8400 filmi açtıktan 5 dakika sonra tv de görüntü kilitleniyor müşteri hizmetleri flash player anlaşması yok diyor özet olarak ne yapılabilir ne yapsak ta bu sıkıntı giderilir yazılımla filan bu sıkıntı çözülebilir mi
kardeş youtube de 1 saatlik videoyu okuyor 4k videoları dahi güzel okuyor ama film sitesinden film izlerken 10 dakika sonra takılma başlıyor flash player yok ondan mi müşteri hizmetleri öyle dedi bunu yazılımla açabilir miyiz modlamaya baktım flash player diye bir kutucuk yok açan var mi acabaOkuyan çoktur da...
Kullanılan cihazların işlemci ram durumları da kullanımı etkileyen faktörler arasındadır. Sizin açtığınız sayfanın ihtiyaç duyduğu bellek hafızayı zor durumda bırakıyor ise bundan sebep donma oluyor olabilir. Kesin ve kat-i çözüm kaliteli bir box almanız olacaktır kanaatimce ya da hdmi ile pc yi bağlayıp izlemek...
kardeş youtube de 1 saatlik videoyu okuyor 4k videoları dahi güzel okuyor ama film sitesinden film izlerken 10 dakika sonra takılma başlıyor flash player yok ondan mi müşteri hizmetleri öyle dedi bunu yazılımla açabilir miyiz modlamaya baktım flash player diye bir kutucuk yok açan var mi acaba
bu konuda bizi aşıyor iyi bir uzman lazim özet olarak film izleme olmayacak iyi bir boxta 500 tl den başlıyor box alacaz mecburenYoutube yerleşik bir uygulama, dolayısı ile işlemci ve ram performansı buna uygun yapılmıştır ya da uygulama donanıma göre optimize edilmiştir, neyse; konuya dönecek olursak; 2 çeşit modlama uygulaması var. Bir tanesi yüzeysel, diğeri derinlemesine. Yazılım ile çok oynamak ilerisi için dönüşü zor yollara sokabilir tv yi. Bu yazılımlar konusunda var forumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: