vestel ekran ters döndü yardımm....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arapkasim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk böyle olduğunda tek dosya idi.. menü 1505 deneyerek yaptım yenilemesini ondan sonra dikini tutmadı..

Full yazılımda hepsi belleğe yazdırılır sevgili The_SreT ,sadece core yazılım tek atılır,zaten adı değişiktir,full yazılımdan farklıdır yani ve 1505 ile yüklenir.
Yani "bunlar var" denilen hepsi usbye atılır.

Bana şu usb_auto_update dosyasını </>Kod içine yapıştır bakayım derken o dosya içeriğini buraya kod içinde kopyala demşitim,kod içine derken,yani gülümsemelerin yanındaki ... noktaya basıp ,kod aç içine yapıştır :)

Full yazılımda hepsi belleğe yazdırılır sevgili The_SreT ,sadece core yazılım tek atılır,zaten adı değişiktir,full yazılımdan farklıdır yani ve 1505 ile yüklenir.
Yani "bunlar var" denilen hepsi usbye atılır.
Anladım hocam ben hiç full yazılım atmadığım için bilmiyordum ? Flash bellekte sorun olabilir mi acaba , bi biçimlendirmek gerekir mi ?

Tabii olabilir bellek hatalı olabilir, ben şu txt dosyasına bir bakayım,boot dosyası adı aynımı değişikmi diye,ondan istedim txt dosyasını :)

Txt.. Dosyasının içinde yazanları attım daha önceki mesajlarımda ama.. Atayım dosyayı.. Acemiyim pek bilmiyorum nasıl yaapıldığını

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buraya yükle dosyayı ,kullanıcı adı : arapkasim şifre : 54321

Eeee,bekliyorum hala :) txt dosyasını seçip yüklesene verdiğim linke,dosyayı komple yükle

Abi özür dilerim hastaneye gidip gelmek zorunda kaldım hemen atıuorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok abi komşum rahatsızlanmış.. onu bıraktım geldim. durumu iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tebrik ederim bu davranışından dolayı,geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum şahsında.

Geri
Üst Alt