smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
menü-1147-panel settıng-mirror aç ok
veya
menu4725 panel settıng miror
Konu Vestel ama hocam.
menü-1147-panel settıng-mirror aç ok
veya
menu4725 panel settıng miror
Konu Vestel ama hocam.
Yüklenmez ,hadi açtın diyelim,eğer ESR olmazsa zaten çalışmazBenim tv mb96 şuan ne yazılım atmam gerekiyor cvp lütfen
Tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip full yazılım konusunda yayınla ,mutlaka sevgili teknovest yardımcı olacaktır ,ama unutma sevgili F fikoloji izinde olduğundan yazılımın hemen verilmeyebilir ,acele etme yaniProblemi hala çözemedim.. Tv normal açılıyor.. Ekran ters görüntü gelmiyor sadece kanal bilgisi çıkıyor.. Birde 3 5 sn içinde kitleniyor tv kumanda çalışmıyor.. Tekrar başlatıyor kendini..
Tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip full yazılım konusunda yayınla ,mutlaka sevgili teknovest yardımcı olacaktır ,ama unutma sevgili F fikoloji izinde olduğundan yazılımın hemen verilmeyebilir ,acele etme yani
Bu arada senin tv kart neydi acaba ?
"farklı bir tv yazılımı" değildir umarım ,bizzat kendim görmek istediğimden sormuştum ,çünkü ilk defa MB120 kartın çöktüğünü okudum,birde hangi yazılımı attığını bilsem daha iyi olur,pcde falan yokmu attığın yazılım,atar atmaz sildinmi hemenBu siteden yükledim ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.. Ana kartta problem olmuş olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Not defteri dosyası 1 tane olmalı diye biliyorum ,2 tane değil ,foto at bakayım bana atabilirsen nelermiş onlar merak ettim sevgili arapkasim. Bin uzantılı 3 dosya birde 2 tane not defteri dosysı var.. Sadece bin uzantılı dosyaları attım dediğiniz gibi yaptım hatta sürekli ok tuşuna bile bastım bırakmadım yine aynı sonuç