Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eee,tamam işte,hepsi bu zaten, ama tvnin yazılımı almaması tuhaf,yüklediğin çekirdek yazılımmıydı yoksa full yazılımmıydı acaba,1505 ile yüklediğine göre çekirdek olmalı ,ama işte neyi yüklediğin de önemli,çekirdek yazılımın önünde :
upgrade_mbxx.bin
gibi olmalı.
İnan bende şaşırdım,aslında herşey tamam olmasına rağmen olumuyorsa yapacak bir şey kalmıyor maalesef ,en azından benim tarafımdan kalmıyor,eğer garanti devam ediyorsa en iyisi servise vermen olacak gibi görünüyor sevgili arapkasim ,hakını helal et
İnan bende şaşırdım,aslında herşey tamam olmasına rağmen olumuyorsa yapacak bir şey kalmıyor maalesef ,en azından benim tarafımdan kalmıyor,eğer garanti devam ediyorsa en iyisi servise vermen olacak gibi görünüyor sevgili arapkasim ,hakını helal et
Büyük ihtimalle flash tekrar yazılacak,sanırım bunun için sökmek gerekir tabii,flash çökmüş gibi görünüyor ,birde aklıma "kumanda işlem yapmıyor" gibi geldi,yani bozuk değil ama işlem yapamıyor,acaba kumanda değilde tvnin açma düğmesi aynı işlemi yaparmı ki,gerçi hiç denemedim ,bizimki yandan bastırmalı tuş,hani usbyi takıp fişi takarken,tvdeki açma tuşuna basıp denesen olurmu bilmem
evet baktım kumanda bastığım zamana göre daha uzun aralıklı yanıp sönüyor.. vestel yazısı çıkıyor tekrar kararıyor tekrar vestel çıkıyor ölee devam ediyor
Hımm,boot edemiyor işte,(açılış yapmak) ,ama core dediğimiz (çekirek) yazılımlar tv kök yazılımına ve boot kısmına müdahale etmezler,sanki farklı bir şey olmuş gibi görünüyor,acaba yükleme sırasında elektriklerde sıkıntı oldumu,çünkü yazılım atarken elektrik sorunu boot flashın bozulmasına neden olur ki bu %100 dür,aklıma bu da gelmiyor değil .