burada bulduğum bir yazılımı yükledimNasıl oldu bu ,hatalı yazılımmı yüklendi acaba
burada bulduğum bir yazılımı yükledimNasıl oldu bu ,hatalı yazılımmı yüklendi acaba
Aaa,hangisi idi link verebilirmisin "buydu" diye ,merak ettim .Ters döne ekran düzelir ,tekrar yazılım atılmalı ,veya panel yazılımı atılmalı ,fakat attığın yazılımı merak ettimburada bulduğum bir yazılımı yükledim
Aaa,hangisi idi link verebilirmisin "buydu" diye ,merak ettim .Ters döne ekran düzelir ,tekrar yazılım atılmalı ,veya panel yazılımı atılmalı ,fakat attığın yazılımı merak ettim
Aaa,hangisi idi link verebilirmisin "buydu" diye ,merak ettim .Ters döne ekran düzelir ,tekrar yazılım atılmalı ,veya panel yazılımı atılmalı ,fakat attığın yazılımı merak ettim
mb95 ve 96 en riskli kart grubu... Kafaniza gore ysptıgınız denemeleriniz size kart degisimi masrafi cikartabilir Televizyonun arka etiket fotosunu paylasarak ustalarimizdan doğru yazilim konusunda yardim almaniz yarariniza olacaktirters döndükten sonra o kadar sayfa gezdim ki tekrar bakayım bulursam hemen atayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Çalıştırdım tv yi başkan fakat çok alakasız 50 inclik tvnin kini yeni açtı tv yi fakat malum yazılım farklı olduğu için görüntü birbirin içinde bu arada kendi yazılımlarını yükleyincede yine durum aynı oldu şükür açıldı önemli olan o ammaaaa görüntü 3d gibi iç içe geçmiş panel yazılımı varmıdır...tavsiyeforumu.comMesaj otomatik olarak birleştirildi:
panel kodu 23210353 ama yazılımını bulamadım
23198681 panel yazılımını yükledim düzeldi
ters döndükten sonra o kadar sayfa gezdim ki tekrar bakayım bulursam hemen atayım
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Çalıştırdım tv yi başkan fakat çok alakasız 50 inclik tvnin kini yeni açtı tv yi fakat malum yazılım farklı olduğu için görüntü birbirin içinde bu arada kendi yazılımlarını yükleyincede yine durum aynı oldu şükür açıldı önemli olan o ammaaaa görüntü 3d gibi iç içe geçmiş panel yazılımı varmıdır...tavsiyeforumu.comMesaj otomatik olarak birleştirildi:
panel kodu 23210353 ama yazılımını bulamadım
23198681 panel yazılımını yükledim düzeldi
F fikoloji TEKNOWESTSelamın Aleyküm Ustam Bugün Aynı Sorun Bendede Oldu Ya. Sizden Ricam Birde Bana Yardımcı Olurmusunuz.
Ekran Ters Döndü Resmini Atsam Yardımcı Olursanız Çok Memnun Olurum.
Yada Orjinal Yazılım Atsak Düzelirmi
pSelamın Aleyküm Ustam Bugün Aynı Sorun Bendede Oldu Ya. Sizden Ricam Birde Bana Yardımcı Olurmusunuz.
panel dosyasıSelamın Aleyküm Ustam Bugün Aynı Sorun Bendede Oldu Ya. Sizden Ricam Birde Bana Yardımcı Olurmusunuz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
USTAM YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA TV TÜM GİTTİ HİÇ AÇILMIYOR LOGODA YAZMIYOR AŞŞAĞIDA STNBY IŞIĞI DURMADAN YANIP YANIP SÖNÜYOR KENDİ DEVAMLI :(p
panel dosyası
Panel Dosyalarını Yükleme
1. USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör oluşturulur.
2. pnl.bin ve tmg.bin dosyaları USB içerisindeki pq klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
küçük harf kullanalımUSTAM YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA TV TÜM GİTTİ HİÇ AÇILMIYOR LOGODA YAZMIYOR AŞŞAĞIDA STNBY IŞIĞI DURMADAN YANIP YANIP SÖNÜYOR KENDİ DEVAMLI :(
özür dilerim capslock açık kalmış ustam fakat dediğiniz gibi titanyum olanı flaş belleği biçimlendirdim fat 32 taktım ok tuşuna basılı tutarak fişe takıyorum ama ekran birden soluk bir yeşil renk gibi parlıyo birden olmuyor. yani hızlı hızlı yanıp sönmüyor her taktığımda belli belirsiz 1 kere parlıyo flaşör patlaması gibi. nolur yardım edin yaküçük harf kullanalım
linkte titanyum uygun
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com