Hmm.. Tabi siz daha iyi biliyorsunuz da bize görüntü çok kötü geldi. Annem hiçbir şekilde kabul etmiyor o uzun boruyu. Değiştireceğiz mecbur. Bir de tam karşısında oturuyorum klimanın üzerime üzerime geliyor o soğukluk. Başta söyleseydik olmazdı bu durum. Yan komşumuz da şaşırdı nasıl böyle hata yaparlar falan diye. Çünkü binada ki herkesin kliması bizim dediğimiz gibi. Drenaj borusu da öyle Ve ilginiz için teşekkürler
Merhabalar;
Gönül istiyor ki, Klimanın kalitesi kadar kaliteli servis hizmeti alabilesiniz.
Alçı ve su borusu konusunda %100 haklısınız, Lakin lütfen yanlış anlamayınız o klimanın montaj yeri olması gereken en ideal yer görünüyor. Eğim ise su gideri için mecburi yani gelen ekip dikkatsizliğinden veya umursamazlığından yamuk takmıyor onu.
Bizzat günde 5-6 klima takan birisi olarak samimiyetle yazıyorum ki o borunun başka bir formülü yok, eğik olmak zorunda.
Sota başkana katılıyorum, kablo kanalı takılabilir lakin, enteresandı ki ben de o kablo kanalını daha kaba buluyorum (Kişisel yaklaşımlar bunlar) Zaten ortada kalın olduğunu düşündüğümüz yuvarlak bir boruyu gizlemek için daha kalın ve kare bir plastik kutu içine almanın mantığını ben pek anlamıyorum, aradaki tek fark DÜMDÜZ durmasıdır bu konuda haklı olabilir
Sota kardeşim
)
Dekoratif bantlar krem rengi ve beyaz olarak değişiyor, duvarınıza uygun renkte olanına göre 2 kat sarıp, boruyu da DÜMDÜZ yapıp bırakabilirler ellerinden daha fazlası gelmez arkadaşların.
Üzerinize gelen hava için yatay ve düşey kanatların yönlerini değiştirebilir, fan devrini düşürebilirsiniz