B
burock2010
Yeni Üye
- 19 Haz 2018
- 27
- 47
aşırı kıvrım yok ama gece basınçlı kesik kesik hava gelir gibi ses yapıyor vuuu vuuu vuuu şeklindeA atilladuyan37, her klımadan gaz sesı gelır ama bu ses asırı belırgın olmamalıdır.
boruda asırı kıvrım var mı.
. Aynı ses bizim klimada da var.Servis normal olduğunu söyledi...aşırı kıvrım yok ama gece basınçlı kesik kesik hava gelir gibi ses yapıyor vuuu vuuu vuuu şeklinde
aşırı kıvrım yok ama gece basınçlı kesik kesik hava gelir gibi ses yapıyor vuuu vuuu vuuu şeklinde
Tamamdır bugün arayacağım ama Ado hocamında bir fikrini almak istiyorum.B burock2010, klımayı kullanmadıgınız heralde ılk calıstırıldıgından berı
gelen ekıp klımanın gazını bosaltıp guzelce vakumlayıp tekrar gramajın gaz versın
gazı bosaltmadan vakum yapmaya calısmasınlar.
gaz degısımı yapacaklar kısaca.
fujıplus servisine ben böyle yaptırdım sorunsuz çalışıyor.fakat şimdiki aklım olsa o dış üniteyi değiştirtilirdim.ama ozaman uğraşmak istememiştim.B burock2010, klımayı kullanmadıgınız heralde ılk calıstırıldıgından berı
gelen ekıp klımanın gazını bosaltıp guzelce vakumlayıp tekrar gramajın gaz versın
gazı bosaltmadan vakum yapmaya calısmasınlar.
gaz degısımı yapacaklar kısaca.
Ustam klima henüz 15 günlük kirlenme olacağını sanmıyorum ama kesik hava sesi geliyor vuu vuu vuu diye zorlanıyormuş gibi sanki ama borudan geliyor galibagaz sesı sırıl sırıl sankı su akıyormus hıssı verır
klımanızın ıc unıte fıltrelerıne bakın asırı kırlenme varsa kesık hava sesı duymaya baslarsınız.
Tamamdır bugün arayacağım ama Ado hocamında bir fikrini almak istiyorum.