VESTEL den Klima Konusunda Müthiş Atak ve Performans. VESTEL FLORA serisi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
aşırı kıvrım yok ama gece basınçlı kesik kesik hava gelir gibi ses yapıyor vuuu vuuu vuuu şeklinde

gaz sesı sırıl sırıl sankı su akıyormus hıssı verır

klımanızın ıc unıte fıltrelerıne bakın asırı kırlenme varsa kesık hava sesı duymaya baslarsınız.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
B burock2010, klımayı kullanmadıgınız heralde ılk calıstırıldıgından berı

gelen ekıp klımanın gazını bosaltıp guzelce vakumlayıp tekrar gramajın gaz versın

gazı bosaltmadan vakum yapmaya calısmasınlar. :hayir

gaz degısımı yapacaklar kısaca.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
B burock2010, klımayı kullanmadıgınız heralde ılk calıstırıldıgından berı

gelen ekıp klımanın gazını bosaltıp guzelce vakumlayıp tekrar gramajın gaz versın

gazı bosaltmadan vakum yapmaya calısmasınlar. :hayir

gaz degısımı yapacaklar kısaca.
fujıplus servisine ben böyle yaptırdım sorunsuz çalışıyor.fakat şimdiki aklım olsa o dış üniteyi değiştirtilirdim.ama ozaman uğraşmak istememiştim.

A Çevrimdışı

atilladuyan37

Yeni Üye
4 Tem 2018
5
28
gaz sesı sırıl sırıl sankı su akıyormus hıssı verır

klımanızın ıc unıte fıltrelerıne bakın asırı kırlenme varsa kesık hava sesı duymaya baslarsınız.
Ustam klima henüz 15 günlük kirlenme olacağını sanmıyorum ama kesik hava sesi geliyor vuu vuu vuu diye zorlanıyormuş gibi sanki ama borudan geliyor galiba

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
fıltreyı cıkarıp lavoboda guzel bır temızleyıp kurulayıp yerıne takın gene yaparsa konusuruz.

M Çevrimdışı

mormocha

Yeni Üye
17 Tem 2018
5
34
20180717_130929.jpg

Merhaba, buralardan araştırarak Vestel Flora satın aldık. Klima güzel ama servis tam anlamıyla rezaletti. Hayatımda böyle kötü servis hiç görmedim. Bir kere şu
boruya bakar mısınız? Biz dedik o duvarda olsun en iyi neresiyse öyle olsun dedik sonra cama yakın olsun dedik, cama yakın olursa camdan dolayı hava iyi vermez böyle daha iyi dedi ve böyle yaptı. Biz borunun bu kadar kötü olacağını düşünemedik ama şu iğrençliğe bakın ha daha var şu deldikleri yeri ve dış ünitenin yanında kocaman deliği alçıyla kapatmadılar. Dediler alçımız kalmamış. Bir de şu dış üniteden bir boru var su akıtan o aşağı duvarları ıslatıyor hatta camları ıslatıyor. İnsanlar şikayette. Yan komşumuzun o boru biraz daha yukarıda biz de ondan istedik. Dediler boru yetmedi. Aradık tekrar hem boru için hem de klimayı cama doğru yaklaştırmak için ücret istiyorlar. Hem yanlış montaj yapıyorlar hem de doğrusu için ücret istiyorlar. Biz şimdi evde iki kadın annemle ben varız. Hiçbir şey anlamayız bu olaylardan. Buldular safları bilgisizleri yaptılar saçma sapan bir şey. Acaba ne önerirsiniz siz bu ücret normal midir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Merhaba, Hayırlı olsun.

duvara ortalamak ıstemıs servıs ki bu normal bır durum. bu gıbı durumlarda kablo kanalı 40x40 yada 50x50 kullanarak boruyu gızleyebılır enazında goze batmasını engellebılırsınız.

alcılama konusunda tamamen haklısınız, dranej hattını nasıl bıraktılar fotograflayabılırmısınız.

M Çevrimdışı

mormocha

Yeni Üye
17 Tem 2018
5
34
klima.jpg
20180717_131039.jpg

20180717_131013.jpg

Teşekkür ederim. Bir de şu servis iyi olsaydı gözümüze uyku girmedi gece sıkıntıdan. Yan komşumuz iklimsa takdırdı ama servisleri şahane. Alçıyı yapıyorlar, boru çirkin gözükmeyecek şekilde yerleştiriyorlar, o dediğiniz onlarda dış ünitenin altında falan iniyor ve kimseyi rahatsız etmiyor o su. Ama bu nasıl bir şey. Nasıl umursamazlık. Bir de o boru gizlemeyi onlar yaparlar mı? Ve ücret alırlar mı?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Drenaj borusunu oyle bırakmaları lazım mıllet kafasına yada alt kattakı komsularınızın pencersıne sureklı su damlatır
yan odanın kenarından asagıya dogru yagmur olugu ınıyor 3-5metre hortuma bakıyor hepsı
alcılama ısınıde halletsınler buarada
musterı hızmetlerını arayın cekınmeyın. :ok

kablo kanalı sız bıle gecırebılırsınız borunun etrafına, duvara monte etmenıze gerek yok.

Geri
Üst Alt