Hocam bir kere daha devreye girdi çıktı ekrandaki tüm ışıklar yandı söndü ekran normale döndü, ama motor devreye girmedi, acele ediyosun deyince biraz rahatladım inş dediğimiz gibi olur hocam yaacele ediyosun
Hocam bir kere daha devreye girdi çıktı ekrandaki tüm ışıklar yandı söndü ekran normale döndü, ama motor devreye girmedi, acele ediyosun deyince biraz rahatladım inş dediğimiz gibi olur hocam yaacele ediyosun
tobacco söylemiş. İlk devreye giriş tüm sistemin kontrolüdür. Yaklaşık 6-10 dk sonra eğer termostat değerleri uygunsa çalışmaya başlar. Ayrıca kapak uyarısı varsa (Karta dikkat etmedim buzzer var mı diye) uzun süreli kapısını açık tutun. Uyarı devreye giriyorsa kart düzelmiş demektir.İyi akşamlar herkese, ben dolabın kartını taktım dolap bütün ışıklar sorunsuz çalışıyor ekranda sorun yok, ama motor devreye girmedi henüz, bir kere girdi çıktı, benmi acele ediyorum normal mi bu durum acaba beklemek mi lazım biraz, moralim bozuldu valla ya
e işte 2 kere girip çıkmış daha çok yapar bunuHocam bir kere daha devreye girdi çıktı ekrandaki tüm ışıklar yandı söndü ekran normale döndü, ama motor devreye girmedi, acele ediyosun deyince biraz rahatladım inş dediğimiz gibi olur hocam ya
ablamda arçelik var ötüyor bu da öter şimdikiler ötüyolartobacco söylemiş. İlk devreye giriş tüm sistemin kontrolüdür. Yaklaşık 6-10 dk sonra eğer termostat değerleri uygunsa çalışmaya başlar. Ayrıca kapak uyarısı varsa (Karta dikkat etmedim buzzer var mı diye) uzun süreli kapısını açık tutun. Uyarı devreye giriyorsa kart düzelmiş demektir.
Dolabın değerlerini full yapın. (Alt üst soğutma ayarı maksimum 3 ise 3' e getirin.) 1-2 saat o şekilde çalıştırın. Sonra çalışmasını istediğiniz değerlere düşürün.
bende sevineyim senle adresi ver çaya kutlamaya gellelimSevreye girdi hocam motor dediklerinizi yaptım full yaptım hepsini 2 saat sonra normale döndürücem, Allah razı olsun sizlerden sağolun valla
Başımın üstünde yeriniz var, hepiniz için bunu söylüyorum gerçekten, hiç bir karşılığı olmadan sıkılmadan cevaplar veriyorsunuz sağolun gerçektenbende sevineyim senle adresi ver çaya kutlamaya gellelim
Güle güle kullanın. Kışın ortası da olsa dolapsız olmuyor. Bir anda el ayak ovuşturtuyor meret.Devreye girdi hocam motor dediklerinizi yaptım full yaptım hepsini 2 saat sonra normale döndürücem, Allah razı olsun sizlerden sağolun valla
teşekkürler içmiş gibi oldum,ben foruma çok girmiyorum bazan kafam atarsa girip cevap veriyorum anlayan anlıyor anlamayan trene bakıyor , dolabın olmasına gerçekten sevindim evde dolap önemliBaşımın üstünde yeriniz var, hepiniz için bunu söylüyorum gerçekten, hiç bir karşılığı olmadan sıkılmadan vevaplar veriyorsunuz sağolun gerçekten
Trene bakıyor derkenteşekkürler içmiş gibi oldum,ben foruma çok girmiyorum bazan kafam atarsa girip cevap veriyorum anlayan anlıyor anlamayan trene bakıyor , dolabın olmasına gerçekten sevindim evde dolap önemli
Soketleri tam taktın değil miUstalar kusuruma bakmayın yine ben, dolabım saat 20:45'ten beri çalışıyor, ama üst taraf hiç, alt taraf (dondurucu) yeterli değil ama eh işte denecek şekilde soğutmuş, problem ne olabilir, kart tamiriyle alakası varmı olabilirmi yada ne olabilir?????
Acelemi ediyorum yine:(
Hocam taktım heralde, ama şimdi yine bakıcam soketleri, durum şöyle, motor çalışıyor yani üfleme seside var, kapağı açıp yukarıdan düğmeye basılı tutup baktığımda dediğim gibi motor devreye giriyor ancak elimi üfleme kanallarına götürdüğümde her hangi, sıcak yada soğuk bir hava gelmiyor elime oturmamış bir soket varsa bunu yapar mı yada yukarıdaki mesajda dsdiğim gibi anakart tamiri ike ilgisi varmıdır!!Soketleri tam taktın değil mi
Nesini değiştirmişler kartın peki , tabii soketlerin tam oturması lazım ki temas olsun.Bir de ne kadar zaman dolap çalışmadı?Hocam taktım heralde, ama şimdi yine bakıcam soketleri, durum şöyle, motor çalışıyor yani üfleme seside var, kapağı açıp yukarıdan düğmeye basılı tutup baktığımda dediğim gibi motor devreye giriyor ancak elimi üfleme kanallarına götürdüğümde her hangi, sıcak yada soğuk bir hava gelmiyor elime oturmamış bir soket varsa bunu yapar mı yada yukarıdaki mesajda dsdiğim gibi anakart tamiri ike ilgisi varmıdır!!
Birmiyorum ki hocam sadece tek bir parça değiştirmediğini biliyorum, dolap 2 gün çalışmadı, hocam bu üst taraftaki havalandırmaların hava üflememesi soket oturmamasından yaparmı pekiNesini değiştirmişler kartın peki , tabii soketlerin tam oturması lazım ki temas olsun.Bir de ne kadar zaman dolap çalışmadı?