Vestel-BZE-XL4303XE Buzdolabı Arızası

E Çevrimdışı

Eylber

Aktif Üye
14 Kas 2020
76
39
Bakıcam hocam, tam olarak neresinde yazıyor bilmiyorum ama bakıcam😊peki İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir bir yer varmı tamire versem teşekkür ederim cevaplar için🙏
vestel0944d2f7c2452773.jpg

Görğnüyormu bilmiyorum ama burada yazan 466 ile başlayan numaramı acaba bakarmısınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bakıcam hocam, tam olarak neresinde yazıyor bilmiyorum ama bakıcam😊peki İstanbul avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir bir yer varmı tamire versem teşekkür ederim cevaplar için🙏

Görğnüyormu bilmiyorum ama burada yazan 466 ile başlayan numaramı acaba bakarmısınız
Kartı tamamen demonte edin. Etiketlerden kontrol edelim.

(Bu arada eski beko servisine kartın servis kodunu öğreten Başkan' a da teşekkür ederiz.:haha Yaşlandık diyoruz inanmıyorsunuz.)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Muhtemelen tırnaklıdır kart kutusu ,kabloları sökmeden önce üstten foto çek, okunaklı olsun çünkü senin de işine yarayacak yeni kartı takarken , fotoya göre takarsın kablolarını :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ben tamire gönderdim kartı gelsin akşam takıp bakalım ne olucak, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, bir şey olursa yine yazarım, inş olmaz:))
Ben kartı ancak uygunparça da buldum o da kodu tutmuyor. Dolayısıyla tamire göndermek mantıklı bir seçenek olmuş. Sonuçları bekliyor olacağız.

(Bu arada benim karttaki problem Ana işlemcideki arızaydı. Atmel işlemci seti vardı ve değiştirsek bile yazılımını bulamayacaktık. O yüzden sağolsun Başkan' ımız yardımcı oldu kartı gönderdi. Kendisine tekrar teşekkür ederiz. :)

E Çevrimdışı

Eylber

Aktif Üye
14 Kas 2020
76
39
İyi akşamlar herkese, ben dolabın kartını taktım dolap bütün ışıklar sorunsuz çalışıyor ekranda sorun yok, ama motor devreye girmedi henüz, bir kere girdi çıktı, benmi acele ediyorum normal mi bu durum acaba beklemek mi lazım biraz, moralim bozuldu valla ya😔

Geri
Üst Alt