VESTEL 65UD9000 hakkında Öneri ve görüşlerinizi esirgemeyin

Tv çok memnunum gerçekten boyun görüntüsü olarak böyle sorun oldu mu insanın midesi bulanıyorum bakalım ne olcak..belleyip görcez

Evet kapanıp açılıyor wifi kapalıyken bişe yok parça değişi oldu ama kapanıp açılmaya başladı sadece wifi de açık olunca yapıyor..

Bugün yine aradılar bir yazılım güncellemesi daha yapacaklarmış.Müşteri hizmetlerini arayıp veryansın ettim.Ürünü iade etmek istediğimi üstüne basarak söyledim.Bakalım ne dönüş yapacaklar.

Bugün yine aradılar bir yazılım güncellemesi daha yapacaklarmış.Müşteri hizmetlerini arayıp veryansın ettim.Ürünü iade etmek istediğimi üstüne basarak söyledim.Bakalım ne dönüş yapacaklar.
Yazılım güncellemesini burdan bile yaparsınız gel ki o sorunu çözmez.

Puanlık sorun görünmüyor benim wifi parçası değişti bi sefer kapanıp açıldı maşşallah var bi haftadır sorun yok...

Şaşkınlıkla okuyorum mesajları ve inşallah aranıza bende katılmam? Benim televizyonumda ailedekiler youtube da takıldıkları halde bir problem yaşamadık. aynı donanıma sahip ise benim tv dede olması gerek değil mi bu hatanın.

Şaşkınlıkla okuyorum mesajları ve inşallah aranıza bende katılmam? Benim televizyonumda ailedekiler youtube da takıldıkları halde bir problem yaşamadık. aynı donanıma sahip ise benim tv dede olması gerek değil mi bu hatanın.
Bir seri hatalı büyük ihtimal

Hepsiburada da şuan 3,999 TL

Geri
Üst Alt