Sizin tv demi arızalandı?Tv çok memnunum gerçekten boyun görüntüsü olarak böyle sorun oldu mu insanın midesi bulanıyorum bakalım ne olcak..belleyip görcez
Yazılım güncellemesini burdan bile yaparsınız gel ki o sorunu çözmez.Bugün yine aradılar bir yazılım güncellemesi daha yapacaklarmış.Müşteri hizmetlerini arayıp veryansın ettim.Ürünü iade etmek istediğimi üstüne basarak söyledim.Bakalım ne dönüş yapacaklar.
Geçmiş olsun diyelim ?Puanlık sorun görünmüyor benim wifi parçası değişti bi sefer kapanıp açıldı maşşallah var bi haftadır sorun yok...
Bir seri hatalı büyük ihtimalŞaşkınlıkla okuyorum mesajları ve inşallah aranıza bende katılmam? Benim televizyonumda ailedekiler youtube da takıldıkları halde bir problem yaşamadık. aynı donanıma sahip ise benim tv dede olması gerek değil mi bu hatanın.
Hocam acaba hangi seri tvleriniz arizalandı. Sizinle aynı seride olan bi tv var daha kurdurmadim çeyize almıştım. Onun için soruyorum.Geçmiş olsun diyelim ?
Fiyat harika, keşke biraz iyi bir tv olsaydı kaçırmazdım valla.Hepsiburada da şuan 3,999 TL