VESTEL 65UD9000 hakkında Öneri ve görüşlerinizi esirgemeyin

Haziran ayının başında aldım Ağustos ayının sonuna geldik ve ben iki aydır bu konuyla uğraşıyorum.Şişli servisinde çalışan arkadaşlarla akraba olduk diyebilirim.Sağolsun gerek servisteki arkadaşlar , gerek Vestel müşteri hizmetleri çalışanları gerekse de Manisa fabrikasındaki yetkililer çok ilgililer ellerinden geleni yapıyorlar; lakin ürünlerde kalite yok !

Ürünü iade edin bence. Bu kadar uğraşıp zaman harcadığınıza değmez.

[SUP]Günaydın[/SUP]
Ürünü iade edin bence. Bu kadar uğraşıp zaman harcadığınıza değmez.
Bir öncekini iade etmiştim zaten.Yerine yenisini gönderdiler.Şimdi Ürün değişimini kabul etmeyerek para iadesi isteyeceğim.

Peki üst modelinde aynı sorun varmı 65 ud9800 aynı ana kartmı.

Hepsimi sorunlu bunların sorun yaşamayan varmı 65 ud9000 serisinden.

Hepsimi sorunlu bunların sorun yaşamayan varmı 65 ud9000 serisinden.
Muhtemelen büyük bir kısmı problemli kimi farkında değil kimide ilerleyen zamanlarda karşılaşabilir.Üst üste gelen iki ürün anakartının ikisininde arızalı olup bana denk gelme ihtimali çok düşük bir olasılık.

Muhtemelen büyük bir kısmı problemli kimi farkında değil kimide ilerleyen zamanlarda karşılaşabilir.Üst üste gelen iki ürün anakartının ikisininde arızalı olup bana denk gelme ihtimali çok düşük bir olasılık.
Haber yok mu fabrikadan?

Benimde pazartesi değişim için gelecekler ne yapmalıyım servis demişti üst model daga iyi 9300 modelleri ama ana kart aynımış dediğiniz gibi.

Ben paramı iade almaya çalışacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde pazartesi değişim için gelecekler ne yapmalıyım servis demişti üst model daga iyi 9300 modelleri ama ana kart aynımış dediğiniz gibi.
Üst model 9800 ve 9860 olarak var.İki modeldede 9000 serisinde kullanılan anakart kullanılmakta.Haliyle güven kalmadı.

Ben paramı iade almaya çalışacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üst model 9800 ve 9860 olarak var.İki modeldede 9000 serisinde kullanılan anakart kullanılmakta.Haliyle güven kalmadı.
Vestel ürün gamında hep mb130 mb130s anakartlar kullanılmakta genelde yeni ve üst segment ürünlerde. Olsa onlarda da olurdu sorun

Evet birde işin bu tarafı var.
Muhtemelen bir seride arıza vardır ve şimdi onlarla uğraşıyorlardır. Düşüncem bu şekilde aklıma başka bir seçenek gelmedi. Vestele düşen görev müşteriyi mağdur etmeden sorunu çözmesi

Geri
Üst Alt