Vestel ud 8900 home tusu yokhome tuşu varsa bunla deneyiniz 4725
markası vestel mi
Vestel ud 8900 home tusu yokhome tuşu varsa bunla deneyiniz 4725
markası vestel mi
Hocam siz bir çare bulabildiniz mi?Hayırlı olsun. Aynı dert bizde de var. Fiş çıkartıp takıyoruz.
Güncelleme nasıl geldi, kendi kendine otomatik olarak mı?Merhabalar neredeyse 1 senedir 8900 modelini kullanıyorum genel olarak memnunum sadece kendi kendine kapanma arttı bu son günlerde 10 dakika önce sistem olarak ilk kez güncelleme geldi bana ve güncelledim
Evet otomatik olarak geldi ben sadece yükleme işlemini yaptım.Güncelleme nasıl geldi, kendi kendine otomatik olarak mı?
Evet, 3.62.35 yükledim 1 ay önce. Fiş çıkart-tak biraz azalmasına rağmen devam ediyor. Yoğun olarak netflix kullanmaktayım. Sanırım sorun Netflix kullananlarda dah çok oluşuyor.Güncelleme yaptınız mı ?
Evet çözüm için pek vestel istekli değilEvet, 3.62.35 yükledim 1 ay önce. Fiş çıkart-tak biraz azalmasına rağmen devam ediyor. Yoğun olarak netflix kullanmaktayım. Sanırım sorun Netflix kullananlarda dah çok oluşuyor.
Servise söylemedim. Başka bir sorun olmuştu, onun için geldiklerinde yazılım güncellenmeli dediler gittiler, birkaç gün sonra tekrar randevu ile gelip yazılımı güncellediler.
Benim kanım, bu sorunun mevcut servis hizmeti ile çözülemeyeceği. Yazılımcıların bu takılmanın nedenlerini anlamaları için log toplamaları ve sorunu analiz etmeleri lazım. Servis yazılım güncellemeyi ben de yapabiliyorum. Fakat servis log toplamak konusunda çok istekli davranacağını sanmam. Ayrıca gündüz mesai saatlerinde ben çalışıyorum, servis akşam gelemiyor.
Çözüm bulan olursa iletirse sevinirim.
Toz dediğimiz zerre her yere girer ?Panel içinde bir bölümde siyah lekeler oluştu tozlanma gibi duruyor. Hem bu konu için hemde netflix için servis açtırdım buraya da bilgi vereceğim netflix için birşey yapabileceklerini sanmıyorum bakalım göreceğiz. Kafama takılan şey panele nasıl toz girer? Toz almayacak şekilde bir boşluk olmaması gerekmiyor mu?
Toz dediğimiz zerre her yere girer ?
Kafana takma çözülür. Keşke görsel atsaydin bizde görürdük
Aynı yazılımı yüklüyorlar ?Geldi arkadaşlar Cmt günü. Yazılım yüklediler baktım 35 versiyonu yalnız ilginçtir renkler vs. biraz daha farklı mevcut 35 versiyonundan. Tozlanma içinde baktılar evet var temizlenmesi lazım dediler ve 1 hafta kadar sürüyormuş götürüp temizleyip geri getirmeleri. O sebeple vermedim TVyi Bir süre sonra daha fazla tozlansın o zaman vereyim dedim Bu arada netflix donma sorununu da çözemezse bu yüklenen yazılım anakartı da değiştiririz dediler.
UD9000 Passat baz, UD8900 donanımlı Jetta olarak düşünülebilir.Arkadaşlar acil yardım 65 ud 8900 mü, yoksa 65 ud 9000 mü tercih etmeliyim. Fiyat baktığımda 8900 ler daha pahalı, sebebi ne olabilir acaba.