VESTEL 65UD8900 Ürün İncelemesi

Seri numarası lütfen :ok (Yazılımı yarın yollayayım yalnız, Çok yoruldum kardeşim sabahtan beri soru cevaplıyorum) :ok
Tamamdir hocam ne ala..yorgunlugunuzu iyi anlarim..bende bi forumda adminim..yoruyor buralar.
69F9C946-6736-4B6A-A6B8-6B4C2ACE2215.jpg

Tamamdir hocam ne ala..yorgunlugunuzu iyi anlarim..bende bi forumda adminim..yoruyor buralar.
69F9C946-6736-4B6A-A6B8-6B4C2ACE2215.jpg
Her ne kadar oturduğumuz yerden yazıyor gibi görünsek de, Ciddi yorgunluk buralar dediğiniz gibi kardeşim. Gözümün feri söndü yıllardır yaz yaz yaz :kiskis

Sistemden çekiyorum şu an sizin yazılımı, İşlemler bitince erişim yetkisi açacağım szie :ok

Hangi forumdasınız bu arada, yazabilirsiniz sorun yok :ok

Her ne kadar oturduğumuz yerden yazıyor gibi görünsek de, Ciddi yorgunluk buralar dediğiniz gibi kardeşim. Gözümün feri söndü yıllardır yaz yaz yaz :kiskis

Sistemden çekiyorum şu an sizin yazılımı, İşlemler bitince erişim yetkisi açacağım szie :ok

Hangi forumdasınız bu arada, yazabilirsiniz sorun yok :ok
Tamamdir hocam eyvallah
Civictr.com bizimkisi hakan uzun orda ismim

Hoşbulduk çok teşekkürler. Peki soruyu biraz daha daraltayım. 65ud8900 modelinin VA panel olanını nasıl bulabilirim ya da nasıl anlarım ? Ve 65ub9100 ve 65ud8900 arasında hangisini seçmeliyim ?
Herhangi bir model ile ilgili %100 bilgi için seri numarası tek kesin yöntemdir.

Daha yuvarlak bilgiler ürün kodundardır.

8900 de IPS panel yok diye hatırlıyorum ama sabah ilk iş kontrol ederim. :ok

Herhangi bir model ile ilgili %100 bilgi için seri numarası tek kesin yöntemdir.

Daha yuvarlak bilgiler ürün kodundardır.

8900 de IPS panel yok diye hatırlıyorum ama sabah ilk iş kontrol ederim. :ok
Benimki 8900 ips panel hocam

@Ado Üstad benim cihazın paneli nedir bakabilir misin ? Tv sn : 79 11 671 700 212

Arkadaşlar usb 3.0 dan 4k video izlerken HDR özelliği yanıyor. Ama ps4 slim hdmi 2.0 dan özel paugge 2 mt premium hdr kablo alıp dememe rağmen tv hdr desteklemiyor diyor. Bunu yazılımla aktif ettirme fırsatımız var mı acaba ?

Değerli üstadlar; bugün 65ud8900 ürününü almak için 3 tane mağazaya gittim. Üç mağazada da paneller Ips paneldi. (Burada verilen kodlardan kontrol ettim). Ben Samsung Va panel olan bir ürün almak istiyorum ancak o kadar çok yeni serilerde SN lu ürün var ki, kafam karıştı. Yeni serilerden hangi SN lu ürünü almalıyım? Şimdiden sizlere çok teşekkür ederim.

Yaklasik 1 senedir bu televizyonu kullaniyorum. TVden cok memnunum ancak 1 seyi halen anlamis degilim.

Bu kadar buyuk bir TVde neden 2 HDMİ konurda 3 tane konmaz ayrica SCART girisini neden yapmislar??

Geri
Üst Alt