ha pardon hocam yapalım o halde : beceririz umarımGüncelleme dememiştim, full yazılım yükleyerek ürüne format atmış olmaktan bahsetmiştim![]()
ha pardon hocam yapalım o halde : beceririz umarımGüncelleme dememiştim, full yazılım yükleyerek ürüne format atmış olmaktan bahsetmiştim![]()
ha pardon hocam yapalım o halde : beceririz umarım
Tamamdir hocam ne ala..yorgunlugunuzu iyi anlarim..bende bi forumda adminim..yoruyor buralar.Seri numarası lütfen(Yazılımı yarın yollayayım yalnız, Çok yoruldum kardeşim sabahtan beri soru cevaplıyorum)
![]()
Her ne kadar oturduğumuz yerden yazıyor gibi görünsek de, Ciddi yorgunluk buralar dediğiniz gibi kardeşim. Gözümün feri söndü yıllardır yaz yaz yazTamamdir hocam ne ala..yorgunlugunuzu iyi anlarim..bende bi forumda adminim..yoruyor buralar.
![]()
Tamamdir hocam ne ala..yorgunlugunuzu iyi anlarim..bende bi forumda adminim..yoruyor buralar.
![]()
Kardeşim seni atlamışız çok afedersin, ne yaptın, son durum nedir?
Tamamdir hocam eyvallahHer ne kadar oturduğumuz yerden yazıyor gibi görünsek de, Ciddi yorgunluk buralar dediğiniz gibi kardeşim. Gözümün feri söndü yıllardır yaz yaz yaz
Sistemden çekiyorum şu an sizin yazılımı, İşlemler bitince erişim yetkisi açacağım szie
Hangi forumdasınız bu arada, yazabilirsiniz sorun yok![]()
Herhangi bir model ile ilgili %100 bilgi için seri numarası tek kesin yöntemdir.Hoşbulduk çok teşekkürler. Peki soruyu biraz daha daraltayım. 65ud8900 modelinin VA panel olanını nasıl bulabilirim ya da nasıl anlarım ? Ve 65ub9100 ve 65ud8900 arasında hangisini seçmeliyim ?
Benimki 8900 ips panel hocamHerhangi bir model ile ilgili %100 bilgi için seri numarası tek kesin yöntemdir.
Daha yuvarlak bilgiler ürün kodundardır.
8900 de IPS panel yok diye hatırlıyorum ama sabah ilk iş kontrol ederim.![]()