murat06
Yeni Üye
- 1 Haz 2018
- 36
- 31
7885190700267 buyrun hocam. Güncel sürümü merakla bekliyorum.Seri numarası yazın hemen kontrol edelim kardeşim
7885190700267 buyrun hocam. Güncel sürümü merakla bekliyorum.Seri numarası yazın hemen kontrol edelim kardeşim
Boş saatim de mutlaka konu açacağım hocam. Bu arada ürünüm 8900 hocam, kayıtlara yanlış düşmüş veya yanlış görmüş olabilirsiniz.
7885190700267 buyrun hocam. Güncel sürümü merakla bekliyorum.
Bendeki sürüm şuan 3.62.7.3 bundan başka sürüm varmı acaba ?
Hocam 65ud8900 için değil mi bu, full yazılım mı olacak core muBu akşam veya en geç yarın 3.62.13.0 sürümü yayınlayacağım
Hocam benim panelede bakabilirmisin acabaBu yeterli azizim, SAMSUNG panel kullanılmış üretimde :
Hocam benim panelede bakabilirmisin acaba
Sn 7989783 800062
Benim şöyle bir hikaye var ben bu televizyonu almadan önce LG 60 uJ 630 aldım bir defa ışık parlaması sonra televizyon değişikliği daha sonrasında kargodan iki defa gelen kırık televizyondan sonra paramı iade olarak aldim daha sonra bu televizyon aldım ve inanın şuan aldığım televizyonun görüntüsü LG görüntüden daha iyi yada bana oyle geliyor onda da ips panel vardıLG IPS
Her şeyde bir hayır vardır diye boşa dememişler azizimBenim şöyle bir hikaye var ben bu televizyonu almadan önce LG 60 uJ 630 aldım bir defa ışık parlaması sonra televizyon değişikliği daha sonrasında kargodan iki defa gelen kırık televizyondan sonra paramı iade olarak aldim daha sonra bu televizyon aldım ve inanın şuan aldığım televizyonun görüntüsü LG görüntüden daha iyi yada bana oyle geliyor onda da ips panel vardı
Hocam bende soyle bi siknti var asamadim bi turlu..kablolu erisim ayarlarini mauel olarak ip veriyorum 3-5 gun sonra kendi kendine otomatoge donuyor otomatige donuncede kapanip acildiginda ip alamayip baglanamiyor bazen wifi noktasi ise uzak napcam bilemedim neden otomatige donuyor bilginiz varmi hayir yanlislikla yapabilecek birsey bile degilHer şeyde bir hayır vardır diye boşa dememişler azizim
Bu mantıksız, verilen komutlar her zaman daimi dir. Yazılım değiştirip denemek mantıklı olabilir.Hocam bende soyle bi siknti var asamadim bi turlu..kablolu erisim ayarlarini mauel olarak ip veriyorum 3-5 gun sonra kendi kendine otomatoge donuyor otomatige donuncede kapanip acildiginda ip alamayip baglanamiyor bazen wifi noktasi ise uzak napcam bilemedim neden otomatige donuyor bilginiz varmi hayir yanlislikla yapabilecek birsey bile degil
Yazilim guncellemesine baktim Guncel yazilim diyor.yani aldik iyi tamam goruntu hos guzel netflix iylecegiz surekli fisi tak cikar gina geldi.o yonden biraz pismanim.Bu mantıksız, verilen komutlar her zaman daimi dir. Yazılım değiştirip denemek mantıklı olabilir.