1- Vestel 55UD9650
2- Philips 55pus7303
3- Samsung 55MU7000
4- LG 55UK6100
*** Bunların haricinde de tavsiye edebileceğin 55 inç varsa yazabilirsen çok mutlu olurum hocam teşekkürler.
A aeozkan Hayırlı olsun TV. Hangi satıcıdan aldınız acaba.
Kutu üzerinde kaç SMR kaç hz yazıyor söyleyebilir misiniz ?
Ado hocam çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz teşekkürler.sizce aşağıdaki 3 55' TV'yi bir sıraya koysanız tercih sıranız ne olurdur ?
1- Vestel 55UD9650
2- Philips 55pus7303
3- Samsung 55MU7000
4- LG 55UK6100
*** Bunların haricinde de tavsiye edebileceğin 55 inç varsa yazabilirsen çok mutlu olurum hocam teşekkürler.
Azizim ürün geçmişinde bir sorun yok, 26 sında montaj hizmeti servis tarafından verilmiş, İlk mesajımda da belirttiğim üzere servisin kusuru, Life time kontroü yapmamış, ürünü güncel yazılımla güncellememiş, Bunları baştan kontrol etse bu sıkıntılar olmazdı.
Üründen genel anlamda memnunsanız değişim bence şart değil lakin bu kullanımın karşılığında hiç olmazsa garanti süresini uzatsınlar vs. Öyle bedavaya vazgeçilmez bu işten. VESTEL den sizinle irtibat kurmuş olmaları lazım bu konu ile ilgili, hiç görüşme yapılmadı mı henüz?
bu n11 de 9650 dünden beri 3 ürün stokta dıyor 24 saat te 300 üzeri kişi bakmıs ama satın alan yok nasıl iştir?O zaman şimdi, piyasadaki uygun fiyatlı 9650(t) modellerinden satın alıp da eline ulaşan bir babayiğitin seri no paylaşmasına kaldı iş.
Üretim tarihi, anakart modeli gibi detaylar tam olarak ortaya çıktığında; artısı eksisi düşünülür, kafasına yatan da ne olduğunu bilerek siparişini verebilir.
ben satın alığım ürünün seri numarasını öğrenip teyit ettim
vestel 55ud9650 samsung va anakart mb120 anakart wcg+hb
ihraç değil revizyon yok
emeği geçen tüm arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN. gelince paylaşım yaparım inşallah.
26 sında değil 30 unda geldi neden 26 sında montaj girmişler
hocam "Life time kontroü yapmamış, ürünü güncel yazılımla güncellememiş, Bunları baştan kontrol etse bu sıkıntılar olmazdı." derken güncelleselerdi life time sıfırlanırdı bende teşhir olduğunu anlamazdım o anlamda mı sıkıntı olmazdı demek istediniz yoksa life time yüksek olduğu için bu ürünü göndermezlerdi anlamında mı? Yanlış anlamayın lütfen vestelin politikasını anlamaya çalışıyorum o yüzden soruyorum.
Yok hocam memnun değilim bu şekilde hem anakart eski hemde önceden demeyi unuttuğum siyah ekranda bulutlanma var. Değiştirme yada iade hakkım var değil mi
Çok özür dilerim onu anlatmayı unuttum. Evet irtibata geçtiler servis gelecek diye arandım servis gelip gittikten sonra memnun kaldınız mı diye arandım birde dün arandım dünkü aramada mh ne sordu tam hatırlamıyorum ama ben ürünün teşhir ürünü olduğundan sıfır göndermediklerinden şikayet ettim gerekli şikayet işlemlerini yaptığını ama bayi ile görüşmem gerektiğini söyledi.. Yani bu şekildeydi mh ile diyaloglarımızSiz size sorduğum ''Sizinle irtibat kurmadılar mı?'' soruma cevap yazmadığınız için hakedişiniz konusunda şu an yorum yazamıyorum.
Çok özür dilerim onu anlatmayı unuttum. Evet irtibata geçtiler servis gelecek diye arandım servis gelip gittikten sonra memnun kaldınız mı diye arandım birde dün arandım dünkü aramada mh ne sordu tam hatırlamıyorum ama ben ürünün teşhir ürünü olduğundan sıfır göndermediklerinden şikayet ettim gerekli şikayet işlemlerini yaptığını ama bayi ile görüşmem gerektiğini söyledi.. Yani bu şekildeydi mh ile diyaloglarımız
Ado hocam, üstteki kodun açılımını bildirebilirseniz çok seviniriz. Hangi 9650 bu TV?