Öncelikle hayırlısı ve geçmiş olsun.
Öncelikle hayırlısı ve geçmiş olsun.
Ben de yazdıklarınızdan başka bir şeyi merak ettim.
Kutu üzerinde seri no etiketindeki bilgileri paylaşabilir misiniz ? Ado usta müsait olduğunda bakabilirse detaylara girmiş oluruz.
* Acaba size revize ürün mü verildi ?
* Acaba bayi cidden samimi mi ?
* Acaba bayi samimi vestel mi uyanık ?
Bir de tv nin piyasası belli, ne kadara aldınız ? Fiyatta bazı şeyleri aydınlatır belki.
Ado ustam, çok yoğunsun biliyoruz ama konuyu bi anda harladık dün geceden bu yana, merakla cevaplarını bekliyoruz
Hayırlı cumalar.
Selamlar, kesinlikle önce seriyi ulaştır bana lütfen, sonra ürünü terslim alslm hocam bu tv yi n11 den 2500 tl civarı bir fiyata satın aldım satıcı ile görüştüm garanti süresi 2 yıl ve montaj dahil değil dedi. normalde 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj olması lazım değil mi ? fiyat çok uygun olduğu için tereddütlerim var revizyonlu ürün olma ihtimali var mıdır. ayrıca bu üründe hdr olmasa bile wcg var değil mi ? mb120 kart ve wcg varsa benim için yeterli mb 130 ve hdr olmasada olur.
ürün linki burda yurt içi kargo ile gelicek kargo tanıdık teslim almadan önce seri numarası alıp size gönderebilirim siz ok dedikten sonra teslim alabilirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado
7303 derimado üstad philips 55pus7303 mü vestel 55ud9650 mi desem ne dersin acil televizyon alacagım da yardımcı olursan cok sevinirim
Ado hocam ve diğer tüm dostlara selamlar;
Vestel 65UD9650T
bu tv hakkında ne bilgilere ulaşabiliriz_? anakart, panel vs_?
saygılar.
suyu iyice bulandırayım =D
bu model nedir Ado Ustam;
Telefunken 65UB5050
havale ile 2930 tl ye 65 inch tv... sunny değil, awox değil.