VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

soner Çevrimdışı

soner

Aktif Üye
4 Tem 2018
68
ud8900den hallice bir model bu sanırım gerçek ud9650 ile alakası yok.bekleyelim bir süre

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
190
46
bu vestel KTTC internet sitesinde tüm ürünlerin fiyat yazmıo ama orda bu ürünler üst model olarak görünüyo

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
arkadaşlar n11 de satılan ürün 55ud9650 modeli müşteri hizmetleri ile görüşülüp teyit edildi. 9650t modeli nerden çıktı anlamadım gitti. iki satıcıya da hem mesajla hem telefonla ısrarla sordun kapalı kutu sıfır 55ud9650 modeli 2 yıl garantili kurulum ücretli.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Alan arkadaşlar gelen kutuya baksınlar. Üzerinde 1600hz yaziyorsa T modeli, 2200hz yaziyorsa normal modeldir.

Kutuyu açmadan anlamanın en kolay yolu bu gibi görünüyor.

A Çevrimdışı

aeozkan

Yeni Üye
3 Ağu 2018
14
34
Adem Helvacı Ado hocam merhaba. 55UD9650 sahibiyim. Bu tv ile ilgili ilginç bir serüven yaşadım ve bir problemle karşılaştım. Biraz uzun bir yazı olacak beni daha iyi anlamanız için uzun yazdım.
Problemle ilgili çözüm ararken burayı keşfettim ve yazılarınızı okudum. Anladığım kadarı ile ya vestel ile bir bağlantınız var yada tv dünyası içindesiniz o yüzden size anlatmak istediğim birşeyler var.
Öncelikle bu tv yi uzun araştırmalarım sonucu büyük bir hevesle 15 haziran da vestel bayisinden aldım bana ellerinde olmadığı için 20 gün sonra fabrikadan çıkan ürünü göndereceklerini söylediler bende kabul ettim. Ürün elime 1 buçuk ay sonra ulaştı geçtiğimiz pazartesi geldi. Ancak birkaç saat sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Servis menüsüne girdiğimde tv nin açık kalma süresinin 137300 dk (3 ay 5 gün) olduğunu görünce çok büyük üzüntü yaşadım sabahı beklemeden saat gece 11 olmasına rağmen mh aradım ve şikayet kaydımı oluşturdular. Bu arada 1 adet ölü piksel var ama bu sorun değil.
İki gün sonra servis geldi ölü pikseli buldu sonra bana 3 5 tane olmadan değişim olmaz vs dedi bende ben ölü pikselde değilim ekran 3 aydan fazla süre açık kalmış yani kullanılmış yada teşhir ürünü yollanmış bana ben bunu böyle kabul etmem bunu alın sıfır gönderin o kadar para verdik 2. El tv için miydi vs dedim. Servisin bana dediği ürünü hangi bayiden aldıysanız orayı arayın onlar değiştirebilir dedi ekranın resmini çekti ve gittiler. Aldığım yeri aradım sağolsun ilgilendi şaşırdı o da nasıl olur böyle bişey diye ve değiştireceğini söyledi bakalım yarın(cuma) gelmelerini bekliyorum.
Şimdi sormak istediklerim
Servis ile bayii telefonda konuşturdum servis elemanı bayiiye ürün sıfırdır ekran panel kasa vs herşey sıfır olabilir ama anakart başka bir tv ye ait olabilir dedi. Şimdi bu cümleye bakarak vestel müşterilerine böyle bozuk malların sağlam kısımlarını toplayıp tam bir tv yaptıktan sonra yeni tv gibi satmaya çalışan bir firma mı?
İkinci sormak istediğim gelen tv nin kartı mb120 idi inşallah yerine 130e gelir. 130e nin gelmesi için bayii ile nasıl bir diyolağa girmeliyim.
Yardımcı olursan çok sevinirim hocam inan çok araştırarak ve beğenerek aldım bu tv yi hala da iade edeyim paramı alayım diye düşünmüyorum hala bi umudum var o beklediğim tv gelecek diye ama şu anakart muhabbetinde nasıl 130e yi denk getirebilirim

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Öncelikle hayırlısı ve geçmiş olsun.

Ben de yazdıklarınızdan başka bir şeyi merak ettim.

Kutu üzerinde seri no etiketindeki bilgileri paylaşabilir misiniz ? Adem Helvacı Ado usta müsait olduğunda bakabilirse detaylara girmiş oluruz.

* Acaba size revize ürün mü verildi ?
* Acaba bayi cidden samimi mi ?
* Acaba bayi samimi vestel mi uyanık ?

Bir de tv nin piyasası belli, ne kadara aldınız ? Fiyatta bazı şeyleri aydınlatır belki.

Adem Helvacı Ado ustam, çok yoğunsun biliyoruz ama konuyu bi anda harladık dün geceden bu yana, merakla cevaplarını bekliyoruz :)

Hayırlı cumalar.

A Çevrimdışı

aeozkan

Yeni Üye
3 Ağu 2018
14
34
Öncelikle hayırlısı ve geçmiş olsun.

Ben de yazdıklarınızdan başka bir şeyi merak ettim.

Kutu üzerinde seri no etiketindeki bilgileri paylaşabilir misiniz ? Adem Helvacı Ado usta müsait olduğunda bakabilirse detaylara girmiş oluruz.

* Acaba size revize ürün mü verildi ?
* Acaba bayi cidden samimi mi ?
* Acaba bayi samimi vestel mi uyanık ?

Bir de tv nin piyasası belli, ne kadara aldınız ? Fiyatta bazı şeyleri aydınlatır belki.

Adem Helvacı Ado ustam, çok yoğunsun biliyoruz ama konuyu bi anda harladık dün geceden bu yana, merakla cevaplarını bekliyoruz :)

Hayırlı cumalar.

Seri no paylaşırdım ama şu süreçte ne kadar doğru olur bilmiyorum haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum. Hele bi Adem Helvacı Ado hocam gelsin yazsın ona göre paylaşırım :)
Fiyatı ise 3500 tl

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
slm hocam bu tv yi n11 den 2500 tl civarı bir fiyata satın aldım satıcı ile görüştüm garanti süresi 2 yıl ve montaj dahil değil dedi. normalde 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj olması lazım değil mi ? fiyat çok uygun olduğu için tereddütlerim var revizyonlu ürün olma ihtimali var mıdır. ayrıca bu üründe hdr olmasa bile wcg var değil mi ? mb120 kart ve wcg varsa benim için yeterli mb 130 ve hdr olmasada olur.

ürün linki burda yurt içi kargo ile gelicek kargo tanıdık teslim almadan önce seri numarası alıp size gönderebilirim siz ok dedikten sonra teslim alabilirim.

Adem Helvacı Ado
Selamlar, kesinlikle önce seriyi ulaştır bana lütfen, sonra ürünü terslim al :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam ve diğer tüm dostlara selamlar;

Vestel 65UD9650T

bu tv hakkında ne bilgilere ulaşabiliriz_? anakart, panel vs_?

saygılar.

Arkadaşlar selam, 9650T ihraç üründür, MB120 anakart ve AUO panel ile üretilmiştir. Bu ürünleri yurtiçi garantisi ile alamazsınız ancak yine de servisler fatura ibrazı ile GD işlem yapabilir.

Her zaman olduğu gibi izlere, çok özel bir durum ve/veya çok ayrıcalıklı bir fiyat ok ise riske girmemenizi önereceğim.

Biliyorsunuz Satıcılardan alınan revizyonb ve ihraç ürünlere ben her zaman mesafeli durdum :ok

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
hocam 55ud9650 modelde 10101655 nolu üretim varmı varsa neyin nesidir. satıcının birine kodu sorduk böyle bir kod verdi

Geri
Üst Alt